Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rijswijk of directe omgeving.

1003 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rijswijk:

Ombouw om kasten in de keuken

Voor onze keuken voor onze nieuwbouwwoning moet nog het volgende gebeuren: Wij willen een ombouw om 4 hoge kasten tot aan het plafond. Het zou om een ombouw gaan van 2,5 meter x 2,60 meter. De keuken plaatsen we zelf. In de bijlage heb ik visuele voorbeelden bijgevoegd.

Vervanging van kozijn

Wij willen huidige kozijn vervangen 3 x 3 meter met raam van bovenkant met double glazing glas. Het mag met hout of kunststof graag allebei meenemen in offerte.

Trap plaatsen

Ik wil graag een trap in mijn woning van de begane grond naar de eerste verdieping. Graag een dichte, houten trap. Momenteel staat er niks.

Binnendeur met kozijn vervangen door stalen deur met glas

Wij willen de binnendeur en deur kozijn laten vervangen met een stalen deur met glas in roedeverdeling. De breedte van het kozijn = 88.5 cm de hoogte van het kozijn = 205.5 cm Het glas met gelaagd zijn.

Dakraam plaatsen

Wij hebben een nieuwbouw woning met een puntdak. Ik wil graag een dakraam op de zolder. De afmeting die ik wil is 114 x 118 cm of 114 x 140 cm Ik wil graag een inclusief prijs.

Binnendeur en kozijn vervangen

Binnendeur incl kozijn vervangen, deur dient gelijk te zijn aan andere deuren. Er zit op dit moment een houten binnendeur in en een aluminium kozijn in.

Dakraam plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan plaatsen. In een dicht dak moet een kantel-kiepraam in geplaatst worden met de hoogst mogelijke HR waarde. De maten van het raam/kozijn zijn nog niet bekend/gekozen.

Trap vervangen

Er staat een open metalen trap die door de vorige bewoners is geplaatst. Deze wil ik laten weghalen voor een open houten trap. De trap moet twee bochten maken. Er zit al een gigantisch trapgat dus dat zal geen probleem moeten opleveren.

Monteren Stormax kast

Monteren 3 deurs Stormax kast, B197 cm, H264, D41,4 met aan rechterzijde afsluitend paneel. 2 deuren kleur naturel, middelste deur spiegeldeur. Railset 2 sporen, bevestigen aan plafond, verlijmen op de bodem Monteren interieuropstelling, 3 kastdelen, bestaande uit legplanken, 30 cm diep. Bij voorkeur laatste week van januari.

Houten schuiframen vervangen

Ik wil mijn houten schuiframen vervangen met schuiframen met een nieuw systeem en dubbelglas. Het gaat om 4 grote ramen van 120 bij 200 cm.

Deur bij trapgat op zolder plaatsen

Ik ben op zoek naar een deurenspecialist die een deur kan plaatsen bij het trapgat van mijn zolder om geluidsoverlast te verminderen. Het trapgat is circa een meter breed en 3,5 meter hoog. Er dient boven de deur een wandje geplaatst te worden.

Open trap dicht maken.

Ik wil de trap op de 1ste etage dicht maken. Nu een open trap. Totaal 14 treden.

Kamerhoge deuren plaatsen

Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor 2 massief eiken deuren. De woning is nu opgeleverd met standaard deuren met een bovenlicht. Deze zouden wij door kamerhoge deuren willen vervangen. Daarnaast zouden wij ook graag willen weten wat de kosten zijn van alleen het vervangen van de deuren. De vakman dient de deuren in te meten, te leveren en te plaatsen.

Toilet-/badkamersluiting inbouwen

Voor zowel de toilet- als badkamerdeur moet een sluiting ingebouwd worden (ronde sluiting met stift, rozet). Het materiaal verzorgen wij zelf.

Aluminium kiepraam herstellen

Reparatie of vervangen 1 kiepraam. Zie foto.

Verzakking van de kunststof schuifpui herstellen

Onze kunststof schuifpui is 230 cm bij 416 cm en bestaat uit 2 delen. Hij is verzakt en als we de hendel omhoog doen om de deur te sluiten, trekt hij zo hard aan de sponning dat die gaat kieren. Aan het schuifgedeelte is bovenaan een stuk rubber af en onderaan zien we ook een stukje rubber uitsteken.

Trapspijlen na laten maken

Ik wil graag bekijken of ik een trapspijl na wil laten maken of ze allemaal wil laten vervangen. Ik mis nu 23 trapspijlen, in totaal heb ik 43 trapspijlen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen indien ik de bestaande trapspijl ba zou laten maken en hiervoor 23 stuks afneem.

Sierlijsten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een sierlijst tegen 4 wanden. De lengte zal ongeveer 17 a 18 meter totaal zijn. De lijm dient wel door de vakman geleverd te worden.

Schuifpui van schuifrichting veranderen

De schuifpui gaat nu van links naar rechts open, dit willen we graag andersom zien, dus van rechts naar links. De deuren zijn gelijk en identiek van maat.

Trap bekleden met hout

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Beton, Hout / Laminaat, Tapijt Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nieuwbouwproject , betonnentrap met trapkast eronder. Graag voor alle 3 de materialen een prijsindicatie.

Inkorten van tafelpoten

Gezocht een vakman. Onze eiken eettafel is 79c m moet 3cm vanaf. Poten kunnen gedemonteerd worden. Wie heeft hier op kort termijn tijd voor? Poten kunnen gebracht worden maar kan ook aan huis. Zie graag een reactie tegemoet.

Kozijn slaapkamer vervangen

Kozijn in slaapkamer is vanuit buiten verrot, houtrot. Vorige eigenaar heeft deze niet vervangen. Water loopt naar binnen toe.

Deur van glas laten plaatsen

Ik wil graag een doorzichtige glazen binnendeur de maat is 94 cm van post naar post en de hoogte is 212 cm.Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van de deur.

Hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer voor een raam. Afmeting lengte 195 x breedte 95 x op een hoogte van 180 cm. Het plafond is 3 meter hoog. Graag met trap en bureauplank tegen de muur (breedte 95 cm) Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten. Indien mogelijk te trap van metaal. Als bijlage een voorbeeld van de sfeer.

Reparatie aan een dakkapel

Onze houten dakkapel is aan de buitenzijde afgewerkt met kunststof. Er is een lekkage via een kier tussen de kunststofdelen aan de zijkant. Bij een bepaalde windrichting waait er water door en daardoor is een stukje balk verrot. We willen dat stukje balk laten vervangen. Daarna moet het kunststof worden teruggeplaatst en goed worden afgekit. De loodslabben moeten ook worden teruggeplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.