Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rijswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rijswijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rijswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rijswijk of directe omgeving.

1003 klanten uit Rijswijk bevelen een bij Casius in Rijswijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rijswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Rijswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rijswijk:

Binnendeur en kozijn vervangen

Binnendeur incl kozijn vervangen, deur dient gelijk te zijn aan andere deuren. Er zit op dit moment een houten binnendeur in en een aluminium kozijn in.

Dakraam plaatsen in een schuin pannendak

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan plaatsen. In een dicht dak moet een kantel-kiepraam in geplaatst worden met de hoogst mogelijke HR waarde. De maten van het raam/kozijn zijn nog niet bekend/gekozen.

Trap vervangen

Er staat een open metalen trap die door de vorige bewoners is geplaatst. Deze wil ik laten weghalen voor een open houten trap. De trap moet twee bochten maken. Er zit al een gigantisch trapgat dus dat zal geen probleem moeten opleveren.

Monteren Stormax kast

Monteren 3 deurs Stormax kast, B197 cm, H264, D41,4 met aan rechterzijde afsluitend paneel. 2 deuren kleur naturel, middelste deur spiegeldeur. Railset 2 sporen, bevestigen aan plafond, verlijmen op de bodem Monteren interieuropstelling, 3 kastdelen, bestaande uit legplanken, 30 cm diep. Bij voorkeur laatste week van januari.

Houten schuiframen vervangen

Ik wil mijn houten schuiframen vervangen met schuiframen met een nieuw systeem en dubbelglas. Het gaat om 4 grote ramen van 120 bij 200 cm.

Deur bij trapgat op zolder plaatsen

Ik ben op zoek naar een deurenspecialist die een deur kan plaatsen bij het trapgat van mijn zolder om geluidsoverlast te verminderen. Het trapgat is circa een meter breed en 3,5 meter hoog. Er dient boven de deur een wandje geplaatst te worden.

Open trap dicht maken.

Ik wil de trap op de 1ste etage dicht maken. Nu een open trap. Totaal 14 treden.

Kamerhoge deuren plaatsen

Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor 2 massief eiken deuren. De woning is nu opgeleverd met standaard deuren met een bovenlicht. Deze zouden wij door kamerhoge deuren willen vervangen. Daarnaast zouden wij ook graag willen weten wat de kosten zijn van alleen het vervangen van de deuren. De vakman dient de deuren in te meten, te leveren en te plaatsen.

Toilet-/badkamersluiting inbouwen

Voor zowel de toilet- als badkamerdeur moet een sluiting ingebouwd worden (ronde sluiting met stift, rozet). Het materiaal verzorgen wij zelf.

Aluminium kiepraam herstellen

Reparatie of vervangen 1 kiepraam. Zie foto.

Verzakking van de kunststof schuifpui herstellen

Onze kunststof schuifpui is 230 cm bij 416 cm en bestaat uit 2 delen. Hij is verzakt en als we de hendel omhoog doen om de deur te sluiten, trekt hij zo hard aan de sponning dat die gaat kieren. Aan het schuifgedeelte is bovenaan een stuk rubber af en onderaan zien we ook een stukje rubber uitsteken.

Trapspijlen na laten maken

Ik wil graag bekijken of ik een trapspijl na wil laten maken of ze allemaal wil laten vervangen. Ik mis nu 23 trapspijlen, in totaal heb ik 43 trapspijlen. Ik zou graag een offerte willen ontvangen indien ik de bestaande trapspijl ba zou laten maken en hiervoor 23 stuks afneem.

Sierlijsten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een sierlijst tegen 4 wanden. De lengte zal ongeveer 17 a 18 meter totaal zijn. De lijm dient wel door de vakman geleverd te worden.

Schuifpui van schuifrichting veranderen

De schuifpui gaat nu van links naar rechts open, dit willen we graag andersom zien, dus van rechts naar links. De deuren zijn gelijk en identiek van maat.

Trap bekleden met hout

Wat is het model van de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien Wat is de locatie van de trap? Binnen Met welk materiaal wenst u de trap te bekleden? Hout Op welke ondergrond moeten de treden komen? Beton, Hout / Laminaat, Tapijt Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nieuwbouwproject , betonnentrap met trapkast eronder. Graag voor alle 3 de materialen een prijsindicatie.

Inkorten van tafelpoten

Gezocht een vakman. Onze eiken eettafel is 79c m moet 3cm vanaf. Poten kunnen gedemonteerd worden. Wie heeft hier op kort termijn tijd voor? Poten kunnen gebracht worden maar kan ook aan huis. Zie graag een reactie tegemoet.

Kozijn slaapkamer vervangen

Kozijn in slaapkamer is vanuit buiten verrot, houtrot. Vorige eigenaar heeft deze niet vervangen. Water loopt naar binnen toe.

Deur van glas laten plaatsen

Ik wil graag een doorzichtige glazen binnendeur de maat is 94 cm van post naar post en de hoogte is 212 cm.Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van de deur.

Hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer voor een raam. Afmeting lengte 195 x breedte 95 x op een hoogte van 180 cm. Het plafond is 3 meter hoog. Graag met trap en bureauplank tegen de muur (breedte 95 cm) Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten. Indien mogelijk te trap van metaal. Als bijlage een voorbeeld van de sfeer.

Reparatie aan een dakkapel

Onze houten dakkapel is aan de buitenzijde afgewerkt met kunststof. Er is een lekkage via een kier tussen de kunststofdelen aan de zijkant. Bij een bepaalde windrichting waait er water door en daardoor is een stukje balk verrot. We willen dat stukje balk laten vervangen. Daarna moet het kunststof worden teruggeplaatst en goed worden afgekit. De loodslabben moeten ook worden teruggeplaatst. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik zou graag voor het halletje waar mijn wasmachine en droger staan deuren willen. Graag wil ik dat de deur van plafond tot aan de grond komt (260 cm hoog) en dat deze bestaat uit 2 deuren (totaal breedte is 96 cm dus 48 cm breed per deur)

Stompe binnendeuren plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 7 binnen deuren. Het gaat om stompe deuren, de kozijnen blijven gewoon zitten. Het gaat alleen om de scharnieren plaatsen en de sloten eventueel, maar ik denk niet dat die vervangen hoeven te worden. De afmetingen van de deuren zijn volgens mij 81,5 bij 201 cm.

Binnenwand plaatsen met deur

Ik wil een open kamer een gesloten kamer maken met deur. Graag een binnenwand plaatsen met deur. Er kan niet in de vloer geboord worden in verband met vloerverwarming. Ik sta open voor ideeën zoals een schuifdeur. Opening is 1 meter 58 bij 2 meter 65.

Bureau voor de studeerkamer op maat laten maken

Ik wil graag een houten bureau laten ontwerpen en maken voor de studeerkamer. Ik heb al wat globale schetsen, maar zoek graag iemand met expertise om te kijken wat praktisch haalbaar en betaalbaar is. Het bureau zal ongeveer 2,5 bij 1 meter worden en moet plaats bieden voor twee mensen om te werken met pc respectievelijk laptop. De poten mogen van een andere materiaal dan hout zijn.

Kozijn met harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een harmonicadeur laten plaatsen in mijn woning. Het gaat om de doorgang tussen badkamer en slaapkamer (plus minus 212 cm bij 73 cm).