Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ridderkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ridderkerk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ridderkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Ridderkerk of directe omgeving.

358 klanten uit Ridderkerk bevelen een bij Casius in Ridderkerk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ridderkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Ridderkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Ridderkerk:

Portiekdeur van appartement en brievenbussen vervangen

Ik wil graag de portiekdeur en de brievenbussen van een appartementencomplex late vervangen. Ik ontvang graag 1 offerte per onderdeel, inclusief de materialen.

tuinhuisje + schuur opknappen

Het tuinhuis en schuur vertonen wat achterstallig onderhoud. Zo moet de dakbedekking worden vervangen van het tuinhuis en mogelijk ook van de schuur. Enkele houten delen zijn aan het rotten en dienen ook te worden vervangen. Het tuinhuisje is ongeveer 3 bij 3 meter en het schuurtje 1.50 bij 2.50 meter.

Tuinhuis en -schuur opknappen

Het tuinhuis + schuur heeft wat onderhoud/vervanging nodig: Zo is, zowel van de schuur als het huisje, de dakbedekking gescheurd, dus dient te worden vervangen/gerepareerd. Ook zijn er de nodige liggende en verticale houten delen aan het rotten. Deze dienen te worden vervangen.

Hor inmeten en monteren

Graag wil ik een raamrolhor laten plaatsen bij dit bovenraampje. Dit moet eerst opgemeten worden en als deze binnen is geplaatst worden. Deze moet op het kozijn geplaatst worden.

Plaatsen van een hordeur

Ik wil 1 gewone hordeur laten plaatsen in een naar buitenslaande buitendeur. Ik zorg dat de deur bij mij thuis is. Moet wel op maat gemaakt worden.

Raam in blinde muur plaatsen

Ik wil graag een bestaand raam in de badkamer verwijderen en deze laten dichtmetselen. Inschatting afmeting: circa 1300 mm x 800 mm. Hiervan is het kozijn al verrot. En een nieuw raam (uitslaand) laten frezen en plaatsen in de blinde muur (850 mm x ?? mm). Alle werkzaamheden zijn op de begane grond. En goed bereikbaar.

Heipalen aanbrengen voor de bouw van een garage

Ik wil een garage laten aanbouwen naast mijn woning. Voor de fundering van de vloer dienen er 6 heipalen te worden geplaatst. Hierop dient de fundering/vloer te worden geplaatst. Het gaat bij deze klus alleen om het slaan van de palen.

Binnendeur en nieuw kozijn plaatsen

Afhangen binnendeur (opdek) in een nieuw te plaatsen stalen/aluminuim kozijn. Huidig kozijn is geschikt voor een deur van 83 cm breed en 2.01 meter hoog (met glazen bovenlicht). Gewenst is een nieuw kozijn voor een deur met lengte 231,5 cm zonder glazen bovenlicht. Offertes uitsluitend per e-mail.

Paal en slot vervangen

Onderkant van paal weggerot en slot van tuindeur moet vervangen worden. Dat na de reparatie de schutting vast zit en tuindeur weer op slot kan.

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

De klant wil graag een taatsdeur laten maken met een slank aluminium profiel. De klant wil dat er glaswerk in wordt verwerkt. De afmetingen zijn 2,65 meter hoog bij 1 meter breed.

Koof met spotjes maken en strak afwerken

Het huis wordt 6 februari opgeleverd op onderstaande postcode. Wij willen graag een koof laten maken van 3,20 meter lang bij 1,20 meter breed. Met een afzuigkap erin en zes á acht spotjes. Ook moet er een afvoergat geboord worden naar buiten.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik vroeg me af hoe duur een schoenenkast kost. Afmetingen: - 84 cm hoog, 60 cm breed. Diepte die normaal is voor een schoenenkast maar maximaal 30 cm, met 2 lades waar je de schoenen in kan steken zeg maar. Graag ontvang ik een prijs en een voorbeeld tekening.

Schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur moet vervangen worden, ik heb al een op maat gemaakte andere deur , nog geen hang en sluitwerk. Houtwerk er omheen moet ook wat aandacht. Het houtwerk aan de onderkant is ook niet meer wat het geweest is. Deze moet vervangen worden.

Dakraam in de badkamer plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een dakraam in de badkamer van onze woning. In de badkamer zit momenteel geen raam en we zouden dit wel graag willen i.v.m. de ventilatie. We zitten zelf te denken aan een Velux dakraam met productnummer 516381 en typenummer GGU UK. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van het dakraam.

Houten schuurdeur en onderdorpel vervangen

Onze houten schuurdeur is aan vervanging toe. We willen graag een onderhoudsvriendelijke deur, het hoeft geen hout te zijn. In de deur willen we een ruitje. We willen ook een nieuwe onderdorpel van slijtvast en onderhoudsvrij materiaal. We laten de klus hier graag inmeten en krijgen dan uw advies en een prijsopgave.

Plissé hordeur monteren in aluminium posten

Ik wil graag een plissé hordeur laten monteren. Deze deur is besteld en moet nog helemaal kant en klaar opgehangen worden in een aluminium post.

Vensterbank inmeten en op maat maken

Wij willen graag een vensterbank laten inmeten, op maat laten maken en laten plaatsen. We hebben bij GAMMA en CanDo vensterbank gezien, kleur wit met houtnerf, die we hiervoor graag willen kopen. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Tapijt van de trap verwijderen

Graag een indicatieve prijsopgave voor het verwijderen van verlijmd tapijt op een houten trap van 12 treden en het verwijderen van de lijmresten. Ik wil eerst een idee hebben van de prijs voordat ik een definiteve offerte aanvraag. Reactie graag via mail.

Deel van het raamkozijn vervangen

De onderste balk van mijn raamkozijn moet vervangen worden, het kozijn is 105 centimeter breed.

Taatsdeuren met vlakverdeling plaatsen

Ik wil graag een dubbele stalen taatsdeur met 3 vakken van de hal naar de woonkamer laten plaatsen. Afmeting circa 220 X 195 cm. Daarnaast wil ik graag ook nog een aparte stalen staatsdeur met 3 vakken van circa 220 x 95 cm laten monteren.

Dichte trappen laten plaatsen

Graag zou ik 2 dichte trappen willen laten plaatsen. Op de eerste en tweede verdieping zitten momenteel 2 open trappen. Deze wil ik dus graag vervangen voor dichte trappen. We hebben een ijzeren trap met ijzeren planken. Indien mogelijk wil ik graag deze dicht laten maken. Per trap zijn er twee draaien.

Trap verplaatsen en een trap aanpassen

Ik wil 1 trap 90 cm verplaatsen en het gat dicht maken. Ook moet deze trap waar al 1 bocht in zit nog een bocht krijgen. Bij de tweede trap moeten de onderste 5 treden die nu in een bocht lopen recht gemaakt worden. Waar de trap uitkomt moet een traphek komen.

Vouwdeuren plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van 2 vouwdeuren. 1 vouwdeur is nieuw aangeschaft via Gamma, merk Bruynzeel, de andere is 2e hands.

Binnendeur op maat maken en plaatsen

Graag nieuwe binnendeur plaatsen en eventueel op maat maken. Het gaat om een opdekdeur. De oude deur verwijderen we zelf.

Vensterbanken plaatsen

Ik wil op de begane grond graag 3 vensterbanken geplaatst hebben (2 bredere waarvan er 1 in een hoek verstek gezaagd moet worden; en 1 smallere bij het keukenraam). Ook op de eerste verdieping moet een (smallere) vensterbank geplaatst worden. Materialen zijn nog niet in huis. Er zit geen oud materiaal wat verwijderd moet worden. Het is een afgestuct, glad oppervlak.