Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor carport dichtmaken en bij tuin betrekken:

Carport Dichtmaken en bij Tuin betrekken

We betrekken vanaf 15 januari een huis Puttershoek. Gekoppeld aan de achtertuin is een mooie carport van hout gebouwd. Deze is gedeeld met de buren en gescheiden in het midden door twee of drie palen. Wij willen graag deze carport bij de tuin gaan betrekken dus dicht maken aan de achterkant, met een goed af te sluiten toegangspoort daarbij. Ook moet er een tussenwand komen in het midden, het liefst allemaal van hout, maar dat kunnen we overleggen. Ik weet niet of er ook electra in de carport aanwezig is. er staan nu nog twee of drie bomen ter afscheiding van de carport met de tuin, die moeten weg.
Onze klant uit Puttershoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carport dichtmaken en bij tuin betrekken uit heel Nederland:

Carport dichtmaken

Wij willen graag onze carport (zie foto) dicht laten maken. Wij willen graag de open ruimtes laten dichtmaken met grijze kunststof platen/wanden (hout look). Omdat een van de palen in het gras staat willen wij de wanden niet tot aan de grond. Aan de onderkant van de platen/wanden willen wij graag een metalen afzetting, zoals op voorbeeld foto, zo'n circa 30 cm van de grond). Indien mogelijk kunnen er extra steunpalen worden geplaatst. Aan de voorzijde van de carport (zie foto) willen wij een grote (openslaande) deur laten plaatsen. Afmeting van de carport ca. 4 meter lang, 3 meter breed, 3 meter hoog. Materiaal en aanpak bespreekbaar. Voor ideevorming foto's bijgevoegd.

Schuur en tuinkas met transparante zonnecellen plaatsen

We zijn op zoek naar een schuur en tuinkas met op het dak transparante zonnecellen. Het kan ook een veranda of carport zijn die we zelf dichtmaken. We denken aan een maat voor de schuur van 2 meter breed x 6-10 meter lengte.

Dubbele carport dichtmaken

De dubbele carport heeft een opening aan de voorzijde van 6 meter breed en 1,85 meter hoog en moet daar worden dichtgemaakt met een houten wand waarin zich een garagedeur van 2,4 meter breed bevindt en een enkele deur van 1 meter breed. Voor een gedetailleerde beschrijving, plattegrondje en foto's zie de bijlage. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval kan na overleg met de klant door de vakman worden gedaan.

Dubbele carport laten dichtmaken

De dubbele carport heeft een opening aan de voorzijde van 6 m breed en 1,85 m hoog en moet daar worden dichtgemaakt met een houten wand waarin zich een garagedeur van 2,4 m breed bevind en een enkele deur van 1 m breed. Voor een gedetailleerde beschrijving, plattegrondje en foto's zie de bijlage.

Carport dichtmaken

Graag wil ik een bestaande carport dichtmaken, deze heeft een standaard maat, er past 1 gemiddelde auto in. De muur graag laten metselen, inclusief een deur. Ook wil ik dat er elektra wordt aangebracht (lamp en stopcontact).

Aanbouw maken en carport dichtmaken

Ik wil graag een aanbouw achter laten maken van 5 meter breed en 2 meter diep. Oude kozijnen laat ik graag hergebruiken. De rest van de muren moet gemetseld worden, er zal ook een fundering gestort moeten worden. Daarnaast wil ik de carport dichtmaken tot garage met extra slaapkamer benden (gemetseld). Dit alles ruwe bouw. De carport die dichtgemaakt moet worden tot garage zal 6 bij 3 meter worden, ook hiervoor zal een fundering gestort moeten worden. Deze ruimte willen we ook volledig laten metselen.

Uitbouw dichtmaken met harmonicadeuren

Ik wil graag mijn carport dicht laten maken. Het gaat om een carport, die aan de zijkant al dicht is. Nu wil ik aan de voorkant een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen. Het kozijn zal 2.75 meter breed moeten worden, met twee of drie deurtjes. Qua materiaal zou ik graag verschillende opties horen.

Carport laten dichtmaken

Ik wil van een bestaande carport een schoonheidssalon maken met aan de voorkant een deur en de zijkant een raam. De afmeting is als volgt 2,70 breed dit zou dan de ingang worden, 4. 00 diep hier zou dan een raam in kunnen en 3,42 hoog. Zie graag uw reactie tegemoet.

Carport dichtmaken

Ik wil graag mijn carport dichtmaken. De afmetingen 4 meter lang 3.3 meter breed en 2.50 meter hoog. Ik wil dat graag met hout laten doen, hetzelfde hout als op de voorgevel zit, rabatdelen van 14 cm breed. Met een loopdeur als ingang. Het hout eventueel ook schilderen.

Schoorsteen verwijderen en pannendak dichtmaken

Ik wil graag een schoorsteen laten verwijderen en dicht laten leggen met pannen (meer dan 50 jaar oud). Hier liggen oranje / rode pannen op het dak. Het dak is makkelijk te bereiken via de carport.