Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur en ruit plaatsen:

Deur en ruit plaatsen

Ik heb een nieuwe schuurdeur gekocht en wil deze laten afhangen Het hang- en sluitwerk heb ik er bij. Er moet ook een ruit in gezet worden. Mogelijk moet in het kozijn de sluitkom aangepast worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Puttershoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur en ruit plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe voordeur en achterdeur laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur en een nieuwe achterdeur laten plaatsen. Wat zijn de kosten van het plaatsen van de deuren en kosten van voor- en achterdeuren? In de voordeur heb ik nu twee ramen met melkglas en achter heb ik ook een ruit in de deur. Voor de nieuwe deuren bespreek ik graag de mogelijkheden.

Glas in een kastdeur vernieuwen

Wij hebben een nog niet zo oude kast, waar een ruit in de rechterdeur is gebroken. Wij laten hier graag een nieuwe ruit in zetten. Het betreft helder glas van ongeveer 3 mm dik met ongeveer de maat 44 x 120 cm. De ruit kan er vanaf de bovenzijde van de deur worden ingeschoven. We ontvangen graag uw offerte.

Voordeur en deurkozijn vervangen

Ik had graag een prijsidee ontvangen voor het vervangen van de huidige voordeur met bijbehorend kozijn. De breedte van de huidige deur bedraagt 93 cm en de hoogte van het deur bedraagt 211 cm. De nieuwe deur dient inclusief een ruit te hebben en een 3-puntsluiting te zijn en exclusief brievenbus.

Voordeur en deurkozijn vervangen

Het kozijn van de voordeur inclusief het ruit er naast van ongeveer 70 cm wil ik laten vervangen. Ook de voordeur dient te worden vervangen. In het zijpaneel zit op dit moment de brievenbus. De nieuwe deur dient een 3 puntsluiting te hebben en heeft eventueel een klein ruitje. De deur moet nog worden uitgezocht en dan geleverd door de vakman.

Maatwerk opdek binnendeur monteren

Wij hebben een nieuwe maatwerk opdek binnendeur laten maken en deze zal op 26 januari geleverd worden. We laten de deur hier graag monteren. De maat van deze deur is 2130 x 830 mm. De deur is voorzien van een slotgat Nemef 1200 en er wordt een ruit los bij geleverd van helder gehard glas van 4 mm dik. We ontvangen graag uw offerte.

Kozijn en buitendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Een voordeur met hang- en sluitwerk plaatsen. De oude deur eruit halen en in overleg afvoeren. Een portiekdeur met een ruit(je) erin. Het kozijn is er beschadigd dus die moet ook vervangen worden. Het is een normaal formaat deur.

Buitendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Ik wil een buitendeur, een voordeur, laten plaatsen. De ruit moet er ook ingezet worden en de sloten gefreesd. Het hang- en sluitwerk is aanwezig. De deur is 211,5 x 93 cm.

Beschadigde ruit vervangen

Wij willen graag vanmiddag nog een beschadigde ruit vervangen in een deur (enkel glas). Kunt u mij vertellen of dat mogelijk is en voor welke prijs? Graag per mail.

Gelaagd glas in hardhouten schuurdeur vervangen

Ik wil graag dubbelglas laten plaatsen in de schuurdeur. De oude ruit moet er dan uit gehaald en afgevoerd worden. Deze is kapot. Dit was ook dubbel glas. De afmetingen zijn 700 mm * 1300 mm. Ik wil ook graag de deur van onze inbouwkoelkast opnieuw laten af stellen. Deze sluit niet goed meer. De inbouwkoelkast is van het merk Miele.

Enkel glas in de achtergevel vervangen door HR++

In een jaren '30 woning wil ik het enkel glas door HR++ isolatieglas laten vervangen. Het gaat om glas in twee slaapkamers en een keuken, de gehele achterzijde van de woning, gelegen op de 1e verdieping, die ook bereikbaar is via een balkon. Momenteel is er een roedeverdeling in de deuren, maar die wil ik eruit laten halen, zodat er per deur 1 isolatieruit geplaatst kan worden. Het gaat in totaal om 12 x HR++ glas. Ik laat de ruiten hier graag even goed inmeten en neem aan dat de huidige sponningdiepte aangepast moet worden. Het gaat om globaal de volgende maten: in slaapkamer 1 ruiten van 35 x 35 cm, 35 x 140 cm, 2 ruiten van 45 x 140 cm en 120 x 35 cm. In slaapkamer 2 om 2 ruiten van 38 x 140 cm en 1 ruit van 38 x 140 cm en 112 x 35. Als laatste gaat het in de keuken om ruiten van 22 x 95 cm, 22 x 33 cm, 60 x 33 cm en 48 x 140 cm. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte met daarin ook wanneer het werk kan worden uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius