Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur en ruit plaatsen:

Deur en ruit plaatsen

Ik heb een nieuwe schuurdeur gekocht en wil deze laten afhangen Het hang- en sluitwerk heb ik er bij. Er moet ook een ruit in gezet worden. Mogelijk moet in het kozijn de sluitkom aangepast worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Puttershoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur en ruit plaatsen uit heel Nederland:

Tussendeur repareren

Onze tussendeur van hout met glas is kapot. Het is een deur met 1 deel glas wat door de houten spijlen verdeeld was in drie ruitjes. De lijst is er af omdat we de ruit er uit moesten halen, deze omlijsting is kapot. En de ruit dus ook. Het gaat om een ruit van 173 cm hoog en 66 cm breed (mat glas niet doorzichtig) dikte van de deur is 4 cm. We willen de deur laten herstellen en graag weten wat dat kost.

Achterdeur buiten inhangen

We hebben een buitendeur (ML 627) bij praxis gekocht en een ruit (iso glas blank). Deze zijn inmiddels geleverd. Graag zouden wij klushulp willen om de deur in te hangen en het glas in de deur te zetten. Schilderen doen we zelf. Het hang- en sluit werk kan overgenomen worden van de huidige deur (zie bijlage).

Achterdeur buiten laten installeren

Het gaat om het installeren van de achterdeur. We hebben een achterdeur en glas bij Praxis besteld. Deze zijn vandaag (16-06) afgeleverd. Deze moet nog geverfd worden (dit willen we zelf doen), de ruit moet geplaatst worden en de deur moet gemonteerd worden. Het is een stompe deur (M627van Cando) en blank glas. Het hang en sluit werk kan overgenomen worden van de bestaande huidige deur (zie foto in bijlage) Dus; glas in de deur zetten, hang en sluit werk overzetten, de deur op maat maken, de deur inhangen. Komt er nog meer bij kijken? Wij hebben namelijk geen ervaring met een deur plaatsen, we zouden zo iets over het hoofd kunnen zien. Is het handig om de deur voor of na de montage te schilderen?

Nieuwe buitendeur leveren en plaatsen

Graag willen we een offerte voor het leveren en monteren van een nieuwe hardhouten buitendeur. Gelakt in kleur. Het cilinderslot dient overgezet te worden, verder voorzien van degelijke veiligheidssloten, een driepuntssluiting. Een houten deur met een grote glazen ruit vanaf 60 cm van de onderkant van de deur. Graag uw offerte voor het inmeten, leveren en afhangen van de nieuwe deur.

De oude schuurdeur vervangen

Tijdens een zware storm twee maanden geleden, is de schuurdeur open gewaaid waardoor het gewapende glas is gebroken (niet eruit gevallen), maar ook het hout is beschadigd (oude deur). Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om alleen de ruit of de hele deur te vervangen. Ik heb een foto bijgevoegd van een deur die op de mijne lijkt qua uiterlijk en afmetingen. Als met deze informatie geen gedetailleerde offerte te maken is, ontvang ik graag eerst een globale offerte.

Schuurdeur afhangen en glas plaatsen

Voordat wij bij Gamma een nieuwe schuurdeur kopen, willen we graag een prijsopgave ontvangen voor de montagekosten. Het betreft een hardhouten schuurdeur, waar ook een ruit in geplaatst moet worden. De huidige sloten willen we laten overzetten op de nieuwe deur.

Buitendeur afhangen

In verband met een klachtoplossing van een klant van Praxis zoek ik een vakman voor het vervangen van een buitendeur. De buitendeur is kromgetrokken en moet vervangen worden voor een nieuwe. De leverancier zorgt voor een nieuwe deur. Het hang- en sluitwerk kan overgezet worden. In de deur zit een ruit.

Enkel glas door HR++ glas vervangen

Glas in bijkeuken deur vervangen. De maat is ongeveer 115 cm hoog en 63.5 breed, de deur zelf is 2.05 meter hoog en 83 cm breed (de deur is van Vurenhout). Ook graag het vervangen van glas van een raam, de maat hiervan is ongeveer 140 cm hoog en ongeveer 84 cm breed. Huis is van 1974. Past er HR ++in de sponning en wat is de spouw van de ruit? Aanpassing van de sponning? En schilderwerk van de nieuwe glaslatten. Ook graag schuurdeur vervangen.

Kattenluik in nieuwe ruit plaatsen

Graag wil ik een kattenluik in enkel glas van een uitgangsdeur naar de tuin laten plaatsen. Nu zit er enkel glas in en het hoeft ook geen HR ++ glas worden (ik weet dat het geadviseerd wordt, maar de kosten daarvan vind ik te hoog). De afmetingen van de deur zijn 80 x 200 cm, afmetingen van het kattenluik zijn ongeveer : 23 X 23 cm. Zal het leveren van het kattenluik niet inbegrepen in jullie diensten zijn, regel ik het ook zelf. Het huidige glas moet bewaard blijven dus netjes eruit halen. Het is best wel een dringende klus, gewenste plaatsing data is tussen 25 april tot 3 mei.

Dubbelglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van dubbelglas in bestaande houten kozijn (schuiframen). Wij hebben 4 schuiframen van ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast hebben we een deur naar het balkon die erg tocht. We willen een nieuwe deur (met ruit) die beter af dicht. De maten van 75 cm breed en 2,05 meter hoog. Het raam in de deur is 1,10 lang en 50 cm breed. Wellicht moet er ook een nieuw kozijn voor de deur komen. Dan hebben we nog een groot raam van 2 meter bij 1.5 meter, nu enkel glas en te vervangen in zelfde kozijn naar dubbel glas. Het grote raam kijkt uit op het balkon. Is dus makkelijk bereikbaar. Dan nog een uitklapbaar onder raam van 80 cm breed en 1 meter hoog, met daarboven een vast raam van 80 cm breed en 40 cm hoog, dit laatste raam kan niet open. Het laatste raam is ook uit tweeën delen, maar hier is het onderste deel vast circa 95x90 cm en daar boven een raam van 90 cm breed en 45 cm hoog (uitklapbaar). De oude kozijnen kunnen waarschijnlijk blijven, omdat het enkel glas makkelijk te verwijderen zal zijn. Het huis bevindt zich 3 hoog. Ik zou graag iemand willen uit regio Amsterdam.

Partners

Partners van Casius