Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur en ruit plaatsen:

Deur en ruit plaatsen

Ik heb een nieuwe schuurdeur gekocht en wil deze laten afhangen Het hang- en sluitwerk heb ik er bij. Er moet ook een ruit in gezet worden. Mogelijk moet in het kozijn de sluitkom aangepast worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Puttershoek (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur en ruit plaatsen uit heel Nederland:

Deur vervangen

De achterdeur van mijn inpandige berging is aan vervanging toe. Ik wil bij Praxis een stompe buitendeur kopen, CanDo model ML559. Ik wil de oude deur laten verwijderen en ook laten afvoeren. De nieuwe deur moet worden afgehangen met hang- en sluitwerk en een draadglas ruit. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Lamellen ophangen in een hoge ruimte

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 2000 en willen daar in 2 ruimtes op de begane grond kamerhoge stoffen lamellen laten plaatsen. De ruimte is 335 cm hoog. Het gaat om een groot kozijn van 360 cm breed en een ander kozijn met deur en daarnaast een ruit. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage. Wij zullen de lamellen zelf aanschaffen.

Glas in de deur monteren

Deze aanvraag is door de klantenservice van Gamma geplaatst voor haar klant. Deze klant heeft een deur ontvangen met daarbij het glas los geleverd. De klant wil de ruit graag laten monteren. Dat kan op maandag, woensdag of vrijdag. Graag uw prijsopgave telefonisch aan de klant doorgeven. Bellen is beter dan mailen.

Deur vervangen door raam

Op dit moment heeft onze keuken een uitslaande deur naar de voortuin. Deze willen we graag vervangen door een raam, waarbij het onderste deel van waar nu de deur zit dichtgemetseld (?) dient te worden. Het gaat hier om een standaard formaat deur met aansluitend een glazen ruit - beide moeten vervangen worden door ruit op keukenblad hoogte.

Balkondeur vervangen

Ik woon in een studentenhuis waar door de harde wind een deur naar het dakterras kapot is gewaaid. De ruit is kapot en de deur ligt uit elkaar. Namens de eigenaar van het pand vraag ik nu een offerte aan voor de vervanging van die deur. Ik laat de deur hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Facetglas opnieuw plaatsen in deuren woonkamer

Ik heb een deur in mijn woonkamer laten verplaatsen en de 6 ruitjes die er in zaten laten vervangen voor 1 facetruit met 6 mm matglas. (afmetingen zijn 0,60 meter x 1,30 meter). De ruit is door kennis geplaatst, maar ik ben niet tevreden over werkzaamheden. Ik wil de ruit en de glaslatten laten herplaatsen. De ruit is geplaatst met band en kit. Glaslatten zijn gespijkerd.

Raam uit kunststof kozijn verwijderen

Ik wil mijn raam uit het kozijn hebben in verband met dat ik mijn bank niet door de deur krijg. Het gaat om een ruit van 240 x 130. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is op de begane grond en goed bereikbaar.

Buitendeur laten afhangen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een nieuwe deur met isolatieruit laten plaatsen in de woonkamer. Ik wil de deur graag goed laten inmeten en deze daarna zelf aanschaffen bij Praxis. Na de levering laat ik de deur hier graag afhangen met hang- en sluitwerk en de ruit plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Garagedeuren aanpassen en luikje vervangen

Wij hebben als garagedeur nu 3 aan elkaar gekoppelde houten deuren. We willen naar een situatie toe dat er 1 vaste deur of paneel in komt die niet open kan. Daarnaast moeten er dan 2 openslaande deuren in. We laten graag door een vakman beoordelen of de huidige deuren daar geschikt voor zijn of dat die vervangen moeten worden. Verder hebben wij in de muur van onze woonkamer een houten luikje van ongeveer 26 x 41 cm. We willen dat graag laten vervangen door een klein kozijn/raam met vast glas of door alleen een ruit in een metalen frame. We krijgen ook hiervoor graag uw advies. Ook ontvangen wij voor beide klussen graag een afzonderlijke prijsopgave.

Isolatieruit in een voordeur vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Er is daar een voordeur die wij willen laten wijzigen. De huidige voordeur bestaat uit aluminium profielen van ongeveer 14 cm breed met daarin een thermopane ruit. De deur is 90 x 203 cm. Wij willen die ruit laten vervangen door een dicht paneel met een goede isolatiewaarde met daarin een brievenbus. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius