Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Poortugaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Poortugaal heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Poortugaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Poortugaal of directe omgeving.

166 klanten uit Poortugaal bevelen een bij Casius in Poortugaal aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Poortugaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, dakraam plaatsen en doorbraak maken, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Poortugaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Poortugaal:

Pergola realiseren in de achtertuin

Beste vakman, Wij willen graag een pergola laten maken achter in de tuin. De pergola willen we hebben bevestigd in de hoek van onze schutting en onze schuur. De pergola moet worden gebouwd met hardhout of wellicht douglas hout en er moet iets van schuifbaar duurzaam doek tussenkomen. Een wens van ons is om de pergola op maat te maken zodat deze niet breder dan de schuur wordt (ca. 290 cm breed en 300 cm lang). Als voorbeeld hebben we een foto van Pinterest in de bijlage opgenomen (maar dan in houtkleur). Alle materialen moeten verzorgd worden door de vakman. Graag ontvangen wij een totaalprijs voor het materiaal en de arbeid.

Houten balustrade en stootborden trap laten maken

Ik wil graag een houten balustrade en stootborden trap laten maken, op de 1e verdieping.

Nieuwe schuurdeur plaatsen

Wij willen graag de deur van de schuur laten vervangen. Er zal een deur met een ruit geplaatst moeten worden met nieuw hang- en sluitwerk.

Boeiboorden repareren of vervangen

Er is een stuk uit ons houten boeiboord waardoor deze gerepareerd, dan wel vervangen moet worden. Hij is circa 50 cm breed en 3,5 meter lang (schuin dak). Wat is uw advies m.b.t. reparatie dan wel vervanging en wat zijn de geschatte kosten?

Trapkast onder de trap laten maken

We willen graag een trapkast laten maken onder een open trap. Daarbij moet dan de open trap dicht gemaakt worden. Indien mogelijk zouden we ook elektriciteit in de kast willen laten aanbrengen. Materialen laten we graag door de timmerman leveren.

Boeiboorden vervangen door Trespa

Ik wil graag mijn houten boeiboorden vervangen door Trespa. Ongeveer 16 meter.

Nieuwe hardhouten schuurdeur plaatsen

Betreft het leveren en plaatsen van een nieuwe hardhouten schuurdeur, voorzien van draadglas. De deur moet in het bestaande houten kozijn worden geplaatst. Het hangwerk indien nodig vervangen en het sluitwerk over plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Maatwerkkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast op maat laten installeren. Het gaat om een kast met schuifdeuren + het interieur van de kast. De kast is 2.65 meter breed en 2.65 meter hoog. De diepte is 59.5 cm. Wat zou het kosten om deze kast in elkaar te zetten?

Vaste zoldertrap in huis laten maken

Ik wil graag een vaste trap laten maken. Er zit nu een vlizotrap en de vloer van de zolder is van hout. De zal een klein muurtje weggehaald moeten worden.

Kattenluik installeren in een garagedeur

Installeren sureflap kattenluik in houten garagedeur

Harmonicadeur met kunststof kozijn plaatsen

Ik wil graag een kunststof kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer 4,5 x 5 meter. Kan het 1 kozijn zijn ivm de hoogte? Of komen er dan twee delen?

Tuindeur laten maken

Graag zou ik een tuindeur willen laten maken en plaatsen tussen houten palen. Kun u de verschillende mogelijkheden aangeven waarvan de deur gemaakt kan worden. De afmeting van de deur is ongeveer 90 cm breed en 1.80 meter hoog.

Houten luiken herstellen

2 zware houten raamluiken zijn door houtrot en verroesting slecht geworden. De scharnieren zijn losgeraakt en heb ik moeten afzagen: ik wil graag houtherstel en nieuwe scharnieren laten plaatsen. Ik heb nog hetzelfde type hout van oude luiken liggen, wellicht dat dit gebruikt kan worden voor het herstel.

Trapgat aanbrengen en trap dicht maken

Ik zou graag mijn trap "dicht" willen hebben en een trapgat geplaatst willen hebben.

Kozijn met taatsdeuren monteren

Ik wil graag een kozijn met een taatsdeur van aluminium (met glas). Het gaat om een tussendeur tussen de hal en de woonkamer. Het gaat om een afmeting van 1.50 x 2.50 ongeveer.

Openslaande kunststof deuren plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van kunststof openslaande deuren van 2.50 meter hoog en 2.05 meter breed. Het kozijn en het stukje muur wat er nu zit dient te worden verwijderd en afgevoerd. De openslaande deuren dienen voorzien te zijn van een houtstructuur/nerf, wit en de deuren rood. Daarnaast dient er een convector put gezaagd te worden en geïnstalleerd. De tuindeur die er nu zit willen wij of behouden of laten vervangen door een raam. Graag ontvangen wij hier advies is. Er is een foto van de bestaande situatie beschikbaar.

Stompe binnendeur plaatsen

Ik wil een stompe binnendeur die ik bij de Praxis koop laten plaatsen door jullie. Het is voor in de huiskamer van een eengezinswoning.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil een dichte trap met 12 treden laten bekleden met laminaat. De trap draait 2 maal.

Dubbele tuindeur tussen muren plaatsen

Ik heb twee bestaande muurtjes met 1537 mm tussenruimte waar ik graag een tuindeur in wil plaatsen. Liefst wil ik hier een tweedelige deur in plaatsen waarbij 1 deel voor dagelijks gebruik plusminus 90 cm breed mag zijn en 2e deel de rest vult. De semi-vaste deur van plusminus 40 cm breed kan dan geopend worden indien zaken breder dan 90 cm de tuin in of uit moeten. Geen doorkijk gewenst dus massieve uitvoering van bijvoorbeeld Red ceder is gewenst. Graag offerte voor een tussen binnenmaat 1537 mm passend geheel inclusief ophangmateriaal, kozijnen, slotplaat en dergelijke. Offerte inclusief bezorging, exclusief plaatsing.

Buitendeur plaatsen en kozijn aanpassen

Een buitendeur plaatsen en een aanpassing doen aan het kozijn en raam ernaast. Het kozijn naast het raam moet in de stijl van de deur worden. De deur hebben we wel op het oog, voorkeur gaat uit naar een deur met gietijzeren profiel. Slot, driepuntssluiting en brievenbus moeten mogelijk nog gemonteerd worden, evenals het glas.

Houten kozijn in dakkapel vervangen

Het betreft het vervangen van een houten kozijn in de dakkapel, 2e verdieping. Deze heeft 2 openslaande ramen en ongeveer de afmeting van 4.50 bij 1.45 meter.

Deur opnieuw stellen

Heb een glazen deur, welke doordat de hond er steeds tegenaan sprong, scheef is gaan hangen. De deur moet denk ik opnieuw gesteld worden.

Dakraam plaatsen

Plaatsen dakraam van Velux, raam is al aanwezig, maat 114 breed en 118 hoog. Opening moet nog gemaakt worden in het dak want er zit nog geen dakraam.

n.v.t.

Ik zoek voor gebruik in een vitrinekast voor hoger plaatsen van voorwerpen afvalblokjes hout van 1x1 t/m 5x5 en daar tussen. wie heeft wat gratis voor mij?

hangend op maat gemaakt tv meubel, met ...

hangend op maat gemaakt tv meubel, met vakken, open of afgesloten met klep. Hoogglans zwart met klepjes eventueel van glas. Wij hebben wat ideen, meedenken door vakman en overleg wenselijk.