Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deuren inkorten in verband met een nieuwe vloer:

Deuren inkorten in verband met een nieuwe vloer

Ik wil graag 3 deuren laten inkorten in mijn appartement omdat er laminaat gelegd moet worden helaas staan de deuren in de weg en past het er niet onder. Ook kunnen de deuren niet verhoogd worden omdat er geen ruimte meer is tussen de deur en het frame dus is het noodzakelijk dat de deuren worden ingekort. De deuren zijn opdekdeuren van hout en hol van binnen.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren inkorten in verband met een nieuwe vloer uit heel Nederland:

om de deuren in te korten

Ik heb zojuist nieuw tapijt op oud tapijt gelegd. De deuren moeten dus worden ingekort. er zijn vier deuren die moeten worden ingekort. 3cm inkorten.

Inkorten van drie deuren

Eind februari wordt er een vloer gelegd echter verwachten we dat de deuren dan moeten worden ingekort. Het gaat om 3 deuren, standaard opdekdeur. Ik denk dat het ongeveer een cm moet worden ingekort.

Vloer egaliseren en eventueel deuren inkorten

Graag de betonnen vloer egaliseren beneden in de woonkeuken. Eventueel 2 tussendeuren iets inkorten. Totaal oppervlakte is 22 vierkante meter.

5 deuren inkorten

Er is pas een nieuwe tegelvloer gelegd. Nu passen de deuren alleen niet meer. Het gaat om 5 deuren op de begane grond (2 haldeuren, 1 trapkastdeur, 1 wc deur en de deur van de meterkast). De deuren zullen circa 0,5 cm ingekort moeten worden. Het betreffen deuren uit een nieuwbouw huis dus we vermoeden dat het holle deuren zijn.

Vijf deuren inkorten

Ik wil graag 4 binnendeuren inkorten en 1 buitendeur.

Deuren laten inkorten

Ik wil graag 4 deuren laten inkorten, circa 1 cm. Het betreft houten, stompe deuren. Het materiaal hoeft niet afgevoerd te worden. De deuren zitten er nog in, zodat de vakman kan beoordelen hoeveel cm er werkelijk af moet.

Deuren inkorten in verband met nieuwe vloer en sluitwerk aanpassen

Ik wil drie deuren inkorten. Een voordeur (klassieke houten deur) van het appartement, is eigenlijk een binnendeur en twee tuindeuren waarbij ook het sluitwerk moet worden aangepast. Er zit een metalen pin gaat op die in de vloer kan. Deze moet er afgeschroefd worden als dat mogelijk is en vervangen worden voor iets nieuws. Er moet ongeveer 10 cm van de deuren af. De deuren zijn er al uit.

3 Deuren laten inkorten

In verband met het aanleggen van vloerverwarming en plavuizenvloer moeten er 3 deuren worden ingekort (circa 1 cm). De deuren bevinden zich op de begane grond en er is voldoende ruimte naast het huis om de werkzaamheden te verrichten.

Deuren laten inkorten en scharnieren vervangen

Wij hebben drie deuren die ingekort moeten worden en twee scharnieren die vervangen moeten worden. Het gaat om drie binnendeuren. 1 deur van de wc op de begane grond, 1 tussendeur naar de gang en de deur van de meterkast. Het gaat om de onderste scharnieren van de deur van de meterkast en van de tussendeur.

3 deuren afhangen en mogelijk inkorten

Er zijn drie oude deuren die opnieuw afgehangen moeten worden. De deuren zijn nog niet op maat dus moeten misschien ook nog wat korter worden gezaagd of geschuurd.

Partners

Partners van Casius