Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rubberen strip van de schuifpui repareren:

Rubberen strip van de schuifpui repareren

Ik wil graag een rubberen strip in de schuifpui vervangen. Het betreft 1raamgedeelte aan de buitenkant
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rubberen strip van de schuifpui repareren uit heel Nederland:

Trap opknappen

Onze houten trap is toe aan een opknapbeurt. Het gaat om 12 treden, dichte trap. Wij willen graag een eiken toplaag (geen kleine lamellen), witte stootborden, rubberen strip en ook de onderkant van de trap voorzien van eiken. Er zit 2 maal een draai in trap.

Hor inspannen

Graag een hor in een metalen frame spannen. Met hulp van een rubberen strip zit dat vast. De afmetingen zou ik via de telefoon kunnen doorgeven.

Dakraam of rubberen strips vervangen vanwege lekkage

Omdat mijn zolderraam lekt wil ik dit vervangen of gerepareerd hebben. De glasmaat van het zolderraam is 50 cm hoog bij 42 of 43 cm breed. Er is alleen lekkage bij hevige onweersbuien. Inspectie op lekkage strip rond raamglas. Vervanging van rubbers rond het raam. Eventueel vervangen door raam/klapraam indien mogelijk met verduisteringsgordijn om zonlicht en soms maanlicht te verbannen.

Massieve houten voordeur leveren en afhangen

Ik moet de voordeur vervangen. Vanuit de bouw is niet de beste kwaliteit geleverd. Ik zoek een vakman die een massief hardhouten deur van merbau of meranti kan leveren, het bestaande slot, beslag en driepuntssluiting kan overzetten en de deur kan monteren en afhangen. Afgelakt indien mogelijk. De woning is opgeleverd in 2007. Ik zoek een strakke deur met een raampje. Bijvoorbeeld Bruynzeel voordeur BRZ 45-305 (Avondrood). De huidige deurmaat is 90,5 x 231 cm , 55 mm dik. (Ongeveer maten gemeten met rolmaat) In de huidige deur zit een rand waar een rubberen strip in is geklemd. Deze sluit de deur tochtdicht af. Een goede afdichtingsstrip in de deur heeft de voorkeur. Indien u wel de deur kunt monteren maar niet kunt leveren, dan ontvang ik toch graag uw voorstel voor montage. De voorkeur geniet levering en montage. Bijlage: foto bestaande voordeur met tochtstrip. In afwachting van uw voorstel.

Deuren in een cardiologiekliniek geluiddicht maken

Het betreft 1 tot 3 deuren in een kliniek (klein ziekenhuis) voor cardiologie. De kliniek is een jaar of 5 geleden geopend en heeft een moderne inrichting. Ik zit daar als psycholoog en ervaar veel geluid van de artsenconsulten. De deuren sluiten nu tegen een soort rubberen strip die in een soort smal gootje ligt. Er komt ook geluid onder de deur door. Er ligt zeil op de vloer en er ligt geen drempel of iets dergelijks. Liefst ook geen drempel plaatsen aangezien er in de hele kliniek geen drempels liggen.

Anti-slipstrips in de trap frezen

Ik heb een open trap van 15 treden (niet recht). We willen graag een rubberen strip inlaten frezen. Wat zijn de kosten hiervan?

Anti-slip in een houten trap frezen

Ik heb een open trap van 15 treden. We willen graag een rubberen strip inlaten frezen. Wat zijn de kosten hiervan?

Keuken repareren

Bij de keuken is bij het verwijderen van de plinten ten behoeve van betegelingswerkzaamheden 1 plank gebroken. Beide moeten vervangen worden. De maten zijn ongeveer 3 meter x 20 cm. Kleur is licht crème, maar misschien past een andere kleur beter. Er zit een verwijderbare rubberen strip aan de onderkant in gefreesd. Er zijn staanders waar deze planken aan kunnen bevestigd worden met klemmen. Er dient een uitsparing voorzien te worden bij de vaatwasser. Ook zou ik graag naar mijn oven willen laten kijken, ik denk dat deze ook aan vervanging toe is. Het gaat om een heteluchtoven van Pelgrim. Kunnen jullie laten weten of dit mogelijk is, op welke termijn en wat het ongeveer gaat kosten.

Nieuwe dichte trap plaatsen

We willen graag een nieuwe dichte trap die wel open is aan de onderkant. Het gaat om een rechte trap met 12 treden. Het zijn Merbau dikke treden, met een open trapschot. We willen graag betonciré op de trap met een gefreesde rubberen strip.

Schuifpui repareren

Schuifpui moet gerepareerd worden. Hij gaat niet meer goed soepel dicht, rubberen strip zit ook los waardoor deze een beetje blokkeert