Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur van hout maken:

Taatsdeur van hout maken

Wij willen graag taatsdeuren tussen de keuken en woonkamer. Ik wil graag hout met glas. Het huis wordt nu nog gebouwd, er zal dus iemand langs moeten komen om het te komen opmeten. 2e kwartaal van 2018 is de opleverdatum.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur van hout maken uit heel Nederland:

Taatsdeur met frame plaatsen

Het idee een taatsdeur voor een frame waarvoor we 2 opties hebben. Optie 1: binnenmaten 190 cm / 270 cm hout met glas. Optie 2: binnenmaten 380 cm / 270 cm hout met glas.

Houten pendeldeur met veiligheidsglas plaatsen

We willen een taatsdeur uitgevoerd in hout, geschilderd in zwart, veiligheidsglas en met een zwarte handgreep. Maatvoering: 1.20 meter breed en 2.10 meter hoog.

Taatsdeur als voordeur

We willen een taatsdeur als voordeur: afmeting 1320 mm breed x 2350 mm hoog. De buitenkant wordt bekleed met horizontaal hout. Een zo smal mogelijk kozijn in verband met tocht. Een houten taatsdeur.

Taatsdeur voor inloopkast plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur van de slaapkamer naar de inloopkast. Hoogte is 260 cm breedte 120 cm. Weten nog niet of we het als een deur of als twee deuren willen. Qua materialen zat ik te denken aan staal, echter ben ik ook benieuwd naar het kostenplaatje voor hout. Kunt u dit apart in de offerte meenemen?

Taatsdeur in een bedrijfspand plaatsen

Ik wil een offerte voor een houten taatsdeur in een bedrijf pand. Afmeting is ongeveer: hoog 2500 mm bij 930 mm van hout, zonder glas. Deze moet dus volledig dicht zijn en deze moet ook op slot kunnen.

Taatsdeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de keuken en de tussen hal. En van de tussen hal naar de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten witte taatsdeur. De afmetingen zijn 201cm breed en 280cm hoog. Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen. Hout (met glas)

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een houten taats deur tussen de hal en de kamer. Breedte 1. 20 lengte 2. 50 m Hout (met glas)

Dubbele taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur (van hout en glas) tussen de hal en de woonkamer in ons nieuwe appartement. De afmetingen (van de deuropening) zijn hoogte 270 centimer, breedte 80 cm. Per deur. Hout (met glas)

Dubbele pendeldeur aanbrengen

Ik wil graag een taatsdeur (dubbele deur) tussen mijn hal en woonkamer. De totale sparing is 135 centimeter breed bij 235 centimeter hoog. Graag zou ik een offerte van jullie willen ontvangen voor zowel een hout met glas als aluminium met glas profiel.

Taatsdeur van hout met glas installeren

Ik wil een taatsdeur tussen de hal en de kamer 2.360 x 1.015 meter Graag ook een voorstel voor hout met glas Aluminium met slank profiel (met glas).

Partners

Partners van Casius