Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur van hout maken:

Taatsdeur van hout maken

Wij willen graag taatsdeuren tussen de keuken en woonkamer. Ik wil graag hout met glas. Het huis wordt nu nog gebouwd, er zal dus iemand langs moeten komen om het te komen opmeten. 2e kwartaal van 2018 is de opleverdatum.
Onze klant uit Pijnacker (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur van hout maken uit heel Nederland:

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Tussen onze woonkamer en hal willen wij graag een dubbele taatsdeur laten plaatsen van in totaal ongeveer 1679 mm breed en 2700 mm hoog met een verdeling in 4 vakken. We hebben geen voorkeur voor kunststof, aluminium of hout, alles is bespreekbaar. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Dubbele houten taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur van hout met glas tussen de hal en keuken. De breedte is ongeveer 1.86 m en hoogte 2.55 m. Hout (met glas)

Kozijn met vast glas en een taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur tussen onze hal en woonkamer. Het gaat om een doorgang van 200 cm breed en 270 cm hoog. Ik wil de profielen het liefst zo dun mogelijk houden en heb daardoor een voorkeur voor aluminium. Ik wil voor zowel de uitvoering in aluminium als in hout een offerte ontvangen. Ik wil een taatsdeur van 100 cm breed met aan weerszijden een kozijn met vast glas met overeenkomstige stijl en indeling.

Taatsdeur van metaal maken

Ik wil graag een metalen taatsdeur in de woonkamer/gang. Afmetingen 80 x 253 cm. Wij hebben betonnen verdiepingen met hout erop. De opening maak ik zelf.

Winkelraam door een taatsdeur vervangen

Een winkelraam (breed 2 meter / hoog 2.50 meter) willen we graag vervangen door een taatsdeur van hout (met glas).

Taatsdeuren maken

Nieuwe taatsdeur maken tussen hal en kamer. Met dempende scharnieren. Maten hoog 247 cm Breed 145 cm. Inclusief scharnieren en grepen. Hout (met glas). Zwarte kleur. Optioneel is ook het plaatsen, dit ligt aan de meerprijs.

Taatsdeur naar de woonkamer plaatsen

Wij willen een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De ruimte die we beschikbaar hebben is 1.60 meter breed. De hoogte is 2.60 meter. Graag ontvangen wij een offerte voor 3 soorten materialen. Van hout, aluminium tot staal. Op dit moment staat er een dichte muur met een normale deur. De aannemer heeft bepaald dat deze muur zonder consequenties verwijdert kan worden. Er ligt vloerverwarming, de aannemer weet niet precies waar de buizen liggen. Dus we zouden of de deurrand kunnen gebruiken, of we moeten gaan bepalen waar de buizen liggen met b.v. een plantenspuit zodra wij de sleutel hebben ontvangen. Wij krijgen de sleutel van onze nieuwbouwwoning in de derde week van september.

In doorgangen taatsdeuren plaatsen

Wil graag 1 keer dubbele taatsdeuren in een opening van 160 x 201 cm. En 1 keer grote taatsdeur in een opening van 120 x 201 cm. De openingen moeten nog gemaakt worden. De vloer is beton, zonder vloerverwarming. Aan de bovenzijde is een doorgang een betonnen latei die is afgewerkt met een houten balk. De andere doorgang is met een stalen balk, ook afgewerkt met hout. We zijn geïnteresseerd in aluminium met slank profiel (met glas). We zijn nog met een verbouwing bezig, dus dit staat gepland voor oktober of mogelijk iets later.

Taatsdeur van hout met glas plaatsen

Ik wil dat een hoge taatsdeur van hout en glas geplaatst wordt in mijn woning.

Taatsdeuren plaatsen

Taatsdeur als voordeur en achterdeur aan weerszijden van een lange gang. Hout met glas.

Partners

Partners van Casius