Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Pijnacker of directe omgeving.

389 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: taatsdeuren plaatsen in buitenpui, gevelbekleding vervangen op een woonark, afdak van golfplaten laten maken, betonnen trappen realiseren, aluminium kozijnen door houten kozijnen vervangen, constructie van een entresol, ramen, deuren en kozijnen vervangen, schuifpui vervangen door openslaande deuren, kamerhoge deuren van mat staal plaatsen, twee ramen en balkondeur vernieuwen met dubbel glas, dubbele taatsdeur plaatsen, kamerhoge deur plaatsen, kledingkasten onder een schuin dak bouwen, houten basistrap plaatsen, carport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Pijnacker:

Schuifdeurkast bouwen

Schuifdeur kast 260 hoog en 175 breed kast indelen als garderobe kast met legplanken en roedes.

Horren monteren

Graag hulp nodig bij opmeten, aanschaf en laten plaatsen van 3 horren, eenmaal balkondeur en 2 maal draai/kiepraam.

Pui plaatsen in de garage

Ik wil een pui laten plaatsen in een garage. Dit betekent: de garagedeur eruit halen en een deur inclusief raam erin laten zetten. Graag gemetseld.

Plafond verlagen in het nieuwbouwhuis

Wij willen graag onze woonkamer (circa 50 m2) het plafond laten verlagen voor onder andere spotverlichting. Verlaging circa 5 tot 10 cm. Dit morgen gipsplaten zijn of hout. Wat is een richtprijs?

TV-wand met houtstrips en LED-verlichting monteren

Graag willen wij onze tv ophangen op een wandpaneel met houtstrips waar de draden van de tv en media-apparatuur achter weggewerkt kunnen worden. Het gaat om een oppervlak van 2 bij 2 meter. Een voorbeeld hoe we het ongeveer willen hebben, zie bijlage. In plaats van een kastje zouden wij graag meer iets van een (bijpassende) houten plank of langwerpige houten kubus onder de tv geplaatst willen hebben, op het paneel, waar een mediakastje en playstation opgezet kunnen worden. Een foto van de huidige situatie, zie bijlage. Het liefst willen we ook nog (led)verlichting achter het paneel.

Vervangen van Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman, die op korte termijn 2 oude Velux dakramen kan vervangen. Van 1 dakraam is de ruit kapot gegaan. Het gaat om het oude model GGL-8 dat ik wil laten vervangen door GGU UK08 0050 kunststof wit inclusief een EDW 2000 gootstuk met BDX/BFX. Ook wil ik kunststof interieurafwerking LSB 2000, incl. BBX laten plaatsen aan de binnenzijde. Ik koop alle materialen zelf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Taatsdeur van hout maken

Wij willen graag taatsdeuren tussen de keuken en woonkamer. Ik wil graag hout met glas. Het huis wordt nu nog gebouwd, er zal dus iemand langs moeten komen om het te komen opmeten. 2e kwartaal van 2018 is de opleverdatum.

Kozijn van slaapkamer vervangen

Hierbij zou ik graag een offerte opvragen voor het vervangen van het houten raam kozijn in onze slaapkamer. De totale breedte is 4.30 meter en de hoogte is 1.45 meter. In het midden zitten 2 grote ramen en aan beide zijkanten kleine ramen die open kunnen. Het kozijn nu heeft flinke houtrot.

Tafelpoten inkorten

We hebben een eettafel met 4 poten 10*10 die ingekort moeten worden met 4 cm (van 78cm naar 74 cm) De tafel is gemaakt van massief teakhout. Wie kan ons helpen?

Trap opnieuw bekleden

Ik wil graag mijn trap van de 1e naar de 2e verdieping opnieuw laten bekleden. Zelf zorg ik ervoor dat de oude bekleding eraf is en dat er geen resten/spijkers/nietjes/o.i.d. in zitten. De zijborden verf ik zelf. Het gaat dus alleen om de treden en de stootborden bekleden. De trap loopt half rond en heeft 12 treden en 13 stootborden. De kleur tapijt graag donkergrijs/zwart. Het tapijt moet van goede kwaliteit zijn, maar hoeft niet luxe te zijn.

Horren voor aluminiumkozijnen

Ik heb aluminium kiepramen van 1.25 x 1.25 meter. Het kozijn is ongeveer 6 cm diep. Ik zou graag voor 2 van deze ramen, horren willen hebben. Ik heb nog geen raamhorren aangeschaft.

Stalen taatsdeuren laten plaatsen

Wij zijn op zoek naar taatsdeuren uitgevoerd in zwart staal en glas. Het gaat om 2 deuren met een afmeting van 94 cm breed en 265 cm hoog. Verder hebben we nog de volgende vragen: wat zijn de afmetingen die wij in de vloer moeten uitsparen voor het scharnier? Wat is de maximale openingshoek van de deuren? Aan een zijde van de deuren is namelijk op 90 graden draaien van de deur een verlaagd plafond. Er komt vloerverwarming in de vloer. Daar zijn we nu mee bezig.

Voordeur laten herstellen

Sinds een aantal maanden krijgen we onze voordeur haast niet meer open. We hebben inmiddels gezien dat de deur krom is en dat dit problemen geeft met het openen van de deur. Aan de buitenkant is dit inmiddels onmogelijk. De binnenkant gaat ook haast niet meer op slot. Graag willen wij van een specialist bezoek hebben om hier naar te kijken.

Deuren en deurposten vervangen

De deurposten en deuren op de eerste verdieping zijn van massief Eiken, de deurposten moeten vervangen worden door andere posten. De deuren moeten ook vervangen worden. De deurposten lijken over andere heen gezet te zijn. We willen een neutralere posten en deuren. Het gaat om 5 deurposten met deuren. Standaard maat posten en binnendeuren.

Velux tuimelvenster laten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een VELUX uitzettuimelvenster vochtbestendig HR++ glas wit PK08 94 bij 140 cm. Deze moet geplaatsten worden aan de voorzijde van een woning op de zolder.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie

Ik wil graag mijn trap laten bekleden met CanDo traprenovatie (panelen laminaat). Het is een draai trap met 11 treden. 2 draaien. Er ligt nu zeil overheen, het kan er waarschijnlijk wel overheen gelegd worden. Anders kunt u dat er misschien afhalen? Ik kan zelf voor de panelen zorgen, maar het leggen en op maat zagen zie ik graag in de offerte.

Garagedeur door een pui vervangen

Ik wil bestaande garagedeur (ongeveer 2.85 meter breed en 2.30 meter hoog) vervangen door pui met deur. In de deur matglas. Al dan niet met nog een glazen deel. Graag de verschillende opties en wat kost dit ongeveer? Graag prijs voor kunststof en houten kozijn. Prijs inclusief montage etc.

Schuifdeuren voor knieschotten plaatsen

Ik will graag schuifdeuren plaatsen in allebei de kanten van onze zolder. Nu zijn er twee mdf wanden die wil ik vervangen met de schuifdeuren. Afmetingen van de wanden: linker kant: 2. 5m x 1. 0m rechter kant: 5. 6m x 1. 0m

Binnendeur plaatsen naar de berging

Ik wil graag een binnendeur laten plaatsen naar de inpandige berging.

Trappen opnieuw bekleden

Beide trappen in huis moeten opnieuw bekleed worden. Betreft een open trap en een dichte trap. In beide trappen zit bovenin een draai. Het oude tapijt moet worden verwijderd en vervolgens opnieuw bekleden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plaatsen van twee Velux GGL P08 3059 dakramen

Graag een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen, Velux GGL P08 3059.

Kozijnen en deuren vervangen

Concept offerte uitbrengen en ter plaatse komen kijken tbv: - nieuwe achterdeur leveren en plaatsen, daarbij kozijnen passend maken. -timmerwerk in 3 muurkasten van zo'n 3 m3 per stuk - ijzeren kozijn met enkel glas vervangen voor houten kozijn met dubbelglas bij venster van ongeveer. 1 bij 1 m. -evt. Ventilatieroosters aanbrengen bij huis en garage. Graag ter plaatse komen kijken.

Velux SK08 dakramen plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 2 Velux dakramen (SK08 114 bij 140) van hout. We hebben de ramen al, het gaat dus alleen om het plaatsen. De vakman die vandaag zou komen heeft laatste moment afgezegd in verband met te ver, dus we zoeken een nieuwe vakman die snel kan komen.

TV-meubel maken

Ik wil graag een kast/tv meubel van 5 meter lang en 47 cm hoog, diepte is 50-52 cm. Waaronder ik op 2 rijen boeken neer kan zetten. Ik wil tussenschotten maar asymmetrisch afstand van elkaar. Ik wil er een tv op kunnen zetten en waar op het uiteinde ik ook kan zitten om een boek te lezen. De bovenkant mag een houtkleur hebben, de planken eronder wit. Ik wil ook nog 2 deurtjes hebben, waar ik de DVD speler en andere rommeltjes achter kan bewaren. Onder het gedeelte waar ik wil zitten, kan het open zijn. Graag hoor ik wat de mogelijke prijs hiervoor is. Alvast bedankt!

Verlaagd plafond in de keuken maken

In de keuken van 4,20 bij 3,20 willen we graag een verlaagd plafond om zodoende leidingen, spotjes en de plafondafzuigkap wegwerken. Ook willen we deze ruimte isoleren, met name voor het geluid van de bovenburen. Graag zouden we willen weten wat de kosten daarvoor zijn. Een globale indicatie zou al erg fijn zijn.