Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Pijnacker te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Pijnacker heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Pijnacker u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Pijnacker of directe omgeving.

409 klanten uit Pijnacker bevelen een bij Casius in Pijnacker aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Pijnacker bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Pijnacker staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Pijnacker:

Kozijnen en voordeur vervangen

Ik wil dat de hele kozijnen en de voordeur van de schuur vervangen met kunststof. Afmetingen stuur ik naar de vakman, gaat om 5 ramen en 2 deuren.

Dakraam plaatsen maat ca. 98 x 163

-woning uit 2011 -betonnen dakpannen -type dakraam: Velux GGL PK10 2070 -als het kan ook goedkopere dakraam als alternatief aanbieden. -op de foto heb ik een foto van de buren geplaatst. Ook een foto vanuit binnenkant. -op de foto heb ik ook aangegeven waar het raam ongeveer geplaatst moet worden.

Boeidelen vervangen van hoekwoning

Tenminste 1 boeideel is aan vervanging toe daarnaast inspectie van de overige delen, ook ander houtwerk dient vervangen te worden (geen kozijnen)

Vlonders plaatsen dakterras

Ik wil 40 m2 (8x5) vlonderplanken op mijn dakterras laten monteren. Waar nodig de tegels die er nu liggen afvoeren.

Tocht van openslaande deuren verhelpen

Ik woon sinds 1,5 jaar in een woning waar de vorige bewoners een uitbouw met openslaande deuren hebben laten plaatsen. Er komt een ontzettende koude luchtstroom van die deuren af, zeker als de wind erop staat. Tochtstrips hebben het probleem helaas niet verholpen. Ik kan stoken wat ik wil, het blijft koud. De gordijnen dicht houden scheelt iets, maar ik wil ook niet de hele dag in een donker huis zitten. Graag laat ik dit verhelpen. NB: ivm mijn werk reacties graag per e-mail, niet telefonisch. Alvast bedankt.

Traprenovatie

Betreft nieuwbouwwoning (van 1 jaar oud) met houten trappen. Treden staan in grondverf. Gewenste bekleding is eikenhout(look). Trap 1: dichte trap, twee keer een draai van 90 graden met tussenin een recht stuk. 15 treden + klein latje op verdiepingsvloer. Stootborden en rand zijkant in wit (9010). Graag prijsopgaaf met en zonder led-verlichting onder tree. Trap 2: open trap, twee keer een draai van 90 graden met tussenin een recht stuk. 15 treden + klein latje op verdiepingsvloer. Treden rondom bekleden. Rand zijkanten in wit (9010).

Plaatsen van een vlizotrap

Ik wil graag een vlizotrap laten plaatsen tot toegang van de vliering. De vliering gat is 72 x 115 cm. Vlizotrap is niet besteld, eventueel dat u ook kan aanschaffen. Luik is wel beschikbaar, weet niet of dat passend is met de trap. Dat is bespreekbaar. Het is een nieuwbouw woning (appartement)

Deuren inkorten in verband met een nieuwe vloer

Ik wil graag 3 deuren laten inkorten in mijn appartement omdat er laminaat gelegd moet worden helaas staan de deuren in de weg en past het er niet onder. Ook kunnen de deuren niet verhoogd worden omdat er geen ruimte meer is tussen de deur en het frame dus is het noodzakelijk dat de deuren worden ingekort. De deuren zijn opdekdeuren van hout en hol van binnen.

Dakramen plaatsen

Wij zouden graag de volgende dakramen laten plaatsen: - 1 stuks Uitzettuimelvenster - kunstof wit gelakt - UK08 - 1 stuks Uitzettuimelvenster - kunstof wit gelakt - CK04 Beiden inclusief: - Aftimmeren - Afval afvoeren - Verduisterend rolgordijn - Insectenhor Kunt u ons een offerte toesturen? Alvast bedankt.

Het plaatsen van 2 dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist die 2 dakramen kan plaatsen. Het moeten donker grijzen kunststof buitenkozijnen worden. De maximale hoogte van elk raam is 140 cm. De breedte moet ongeveer 120 cm zij. Beide ramen moeten in een schuin pannendak geplaatst worden.

Opmaat laten maken van een schoenenkast met deuren

Wij willen graag een schoenenkast (met deur) laten maken in een holle tussenruimte naast de meterkast (zie foto). Momenteel is deze tussenruimte dichtgemaakt met plank, maar deze is makkelijk te verwijderen. De kast moet ongeveer 30 centimeter breed, 2,20 m hoog en 34-40 centimeter diep worden. De plank die momenteel voor de tussenruimte zit kan hergebruikt worden als kastdeur, kan hoeft niet.

Kruipluik in vloer zagen

Het zagen van een kruipluik, 495 mm x 595 mm in een kanaalplaatvloer.

2 Velux dakramen plaatsen en eventueel leveren

Wij willen graag 2 velux dakramen laten plaatsen. 1 ter vervanging van het huidige dakraam in de maat MK04 en 1 in de maat PK06. Voorkeur voor het plaatsen in week 25,26 of 27.

Interieur StoreMax kasten inmeten en monteren

Storemax: Interieur van twee StoreMax kasten inmeten en monteren. Het gaat om een interieur van een 4-deurs kast en een 5-deurs kast: het 5-deels 390 cm (60 cm diep) 4-deels 284 cm (40 cm diep).

Plaatsen dakraam

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in ons schuine dak. Afmeting van het dakraam moet 55x98 zijn. Ik hoor graag wat de prijs is.

Boeidelen met Plastisol bekleden

Graag wil ik een offerte voor het bekleden van boeidelen met plastisol. Ik wil een totale offerte inclusief levering van plastisol, plaatsen en materiaal afvoeren. Totaal ongeveer 20 meter. Het is een rijtjeshuis met een zadeldak. Hoogste punt ongeveer 20 meter. Zoveel voorkant als achterkant van het huis.

Schuifdeurkast bouwen

Schuifdeur kast 260 hoog en 175 breed kast indelen als garderobe kast met legplanken en roedes.

Horren monteren

Graag hulp nodig bij opmeten, aanschaf en laten plaatsen van 3 horren, eenmaal balkondeur en 2 maal draai/kiepraam.

Pui plaatsen in de garage

Ik wil een pui laten plaatsen in een garage. Dit betekent: de garagedeur eruit halen en een deur inclusief raam erin laten zetten. Graag gemetseld.

Plafond verlagen in het nieuwbouwhuis

Wij willen graag onze woonkamer (circa 50 m2) het plafond laten verlagen voor onder andere spotverlichting. Verlaging circa 5 tot 10 cm. Dit morgen gipsplaten zijn of hout. Wat is een richtprijs?

TV-wand met houtstrips en LED-verlichting monteren

Graag willen wij onze tv ophangen op een wandpaneel met houtstrips waar de draden van de tv en media-apparatuur achter weggewerkt kunnen worden. Het gaat om een oppervlak van 2 bij 2 meter. Een voorbeeld hoe we het ongeveer willen hebben, zie bijlage. In plaats van een kastje zouden wij graag meer iets van een (bijpassende) houten plank of langwerpige houten kubus onder de tv geplaatst willen hebben, op het paneel, waar een mediakastje en playstation opgezet kunnen worden. Een foto van de huidige situatie, zie bijlage. Het liefst willen we ook nog (led)verlichting achter het paneel.

Vervangen van Velux dakramen

Ik ben op zoek naar een vakman, die op korte termijn 2 oude Velux dakramen kan vervangen. Van 1 dakraam is de ruit kapot gegaan. Het gaat om het oude model GGL-8 dat ik wil laten vervangen door GGU UK08 0050 kunststof wit inclusief een EDW 2000 gootstuk met BDX/BFX. Ook wil ik kunststof interieurafwerking LSB 2000, incl. BBX laten plaatsen aan de binnenzijde. Ik koop alle materialen zelf. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Taatsdeur van hout maken

Wij willen graag taatsdeuren tussen de keuken en woonkamer. Ik wil graag hout met glas. Het huis wordt nu nog gebouwd, er zal dus iemand langs moeten komen om het te komen opmeten. 2e kwartaal van 2018 is de opleverdatum.

Kozijn van slaapkamer vervangen

Hierbij zou ik graag een offerte opvragen voor het vervangen van het houten raam kozijn in onze slaapkamer. De totale breedte is 4.30 meter en de hoogte is 1.45 meter. In het midden zitten 2 grote ramen en aan beide zijkanten kleine ramen die open kunnen. Het kozijn nu heeft flinke houtrot.

Tafelpoten inkorten

We hebben een eettafel met 4 poten 10*10 die ingekort moeten worden met 4 cm (van 78cm naar 74 cm) De tafel is gemaakt van massief teakhout. Wie kan ons helpen?