Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Papendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Papendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Papendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Papendrecht of directe omgeving.

367 klanten uit Papendrecht bevelen een bij Casius in Papendrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Papendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, deuren en ramen met kozijnen vervangen en een nieuw ventilatiesysteem plaatsen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, meerdere trappen in casco woning realiseren, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, oude kozijnen vervangen, vervangen van zeven binnendeuren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Papendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Papendrecht:

Voordeur compleet maken en afhangen

Onze aannemer heeft er een potje van gemaakt en zijn werk niet afgemaakt. Een van die dingen die nog gedaan moeten worden is de voordeur vervangen. Ik heb alles in huis. De deur zelf, nagenoeg helemaal op maat. De scharnieren, de brievenbus, de driepuntsluiting plus deurknoppen en slot. Alles moet alleen nog in elkaar worden gezet en de deur moet nog worden geplaatst.

Trap renoveren

Wij hebben ene dichte houten trap met 2 draaien waar laminaat op ligt. Graag zouden wij de treden, de stootborden en de zijwangen willen laten bekleden met PVC zodat er een nieuwe frisse look ontstaat. Kunnen wij een afspraak over de mogelijkheden maken?

Glaslatten plaatsen

Van een binnendeur moeten de glaslatten aan 1 kant vervangen worden. Kapotgemaakt door de hond. Het betreft 1 raam. Glaslatten heb ik in bezit.

2 trappen dicht maken en op 1ste etage (schuif) deuren monteren

Ik zou graag mijn 2 open trappen van beneden naar 1e en 1e naar zolder willen laten dicht maken. Ook zou ik graag op de 1e etage tussen de trappen een schuif deur of iets willen plaatsen zowel naar beneden als boven om deze verdieping ook af te kunnen sluiten. De trappen hebben 2 bochten erin en 15 treden. Het gaat om nieuwbouw 2.60 hoog en het stuk wat dicht moet is 2.97 breed. Openslaand is niet handig dus schuifdeuren of iets dergelijks voor de trapgaten.

Loopslot van binnendeur vervangen

Het loopslot op een binnendeur van een slaapkamer moet vervangen worden naar een binnenwerk met een draaislot. In overleg regelt de vakman het slot. Het liefst wil ik dit voor kerst geregeld hebben.

Dakraam Velux zolder

Wil een wit kunststof Velux dakraam laten plaatsen maat 114 x 118 in plaats van het huidige raam wat als maat 112 x 114 heeft. Inclusief zonwering lamel.

Dakraam plaatsen op zolder

Ik zou graag weten wat het kost om een dakraam te laten plaatsen op zolder. De afmeting zal ongeveer 114 x 118 cm moeten worden en het raam van kunststof. Ook wil ik dat de binnenzijde netjes wordt afgewerkt.

Pergola bouwen in de achtertuin

Bestaande uit een eenvoudige pergola en tegelijk rechttrekken van 2 palen en 3 schotten (door de wind uit zijn voegen getrokken maar niet kapot), kan vermoedelijk al met Filoform Paal-Vast worden opgelost. Prefab Pergola 300 x 300 x 270 cm Geïmpregneerd hout voldoet al in verband met de kosten

Dakraam vervangen

Bestaand 4pans dakraam vervangen door een nieuwe met isolatie glas/ hr++ glas inclusief afwerken binnenzijde. Huidig dakraam volledig plastic geen glas sluit niet goed meer af. Afbeelding huidige situatie toegevoegd.

Kiep kantelraam repareren en controleren

Ik wil graag 2 kiep kantelramen laten repareren. 1 onderdeel van het beslag is afgebroken bij een raam en bij de ander is er 1 onderdeel van het beslag is verbogen. De andere 3 kiep kantelramen moeten gecontroleerd en indien nodig gesmeerd/gereinigd worden.

Aluminium deur met slank profiel

Aluminium deur met slank profiel (met glas).

Uitklapbaar zolderraampje leveren

Het kunststof dakraam op zolder is stuk gewaaid Het betreft een openslaand uitzetraampje van kunststof en de binnenkant is een houtenlijst. De maat van het kunststof is 44cm breed en 47,5 cm lang . Het kan door ons zelf bevestigd worden want het is een kwestie van 2 scharniertjes waar een schroef door moet. Wil graag weten hoe we hier aan kunnen komen Bouwjaar is 1972

Houtrot in liggende lat buitenkozijn

De liggende lat van een van de raamkozijnen is kapot/rot en ik wil dit graag laten herstellen. Wat kost dit ongeveer.. is een smal raam.. ongeveer 90 cm

Scheidingswand in woonkamer

Voor een klant ben ik bezig een kleine studio in te richten. Ik zou graag een scheidingswand van hout willen hebben. Het gaat om een lengte van ongeveer 2 meter. De hoogte is 2,40. Wat zou de kosten zijn voor deze wand?

Plaatsen van een lichtstraat/-koepel

Afmeting lichtstraat 50 cm x 250 cm in een plat dak (beton)

Reparatie bij een raamkozijn

We zitten met een kapot draaikiepraam en zouden we graag willen weten of u deze kunt repareren en wat de kosten ervan zijn. De klachten zijn als volgt: De raam kan naar binnen openklappen, alleen het opendraaien naar binnen lukt niet zonder probleem. De bovenkant (links) van de raam schiet los als we het willen opendraaien waardoor de raam alleen aan de ene hoek (links onder) vast zit aan de kozijn. Verder hebben we sinds kort nog een klacht. Als we het dicht draaien, dan krijgen we het niet meer normaal open. De werkplekken zijn goed bereikbaar.

Binnendeur plaatsen en lakken

Wij willen graag de binnendeur af laten lakken en op laten hangen, met paumelle scharnieren en beslag. Het is een opdekdeur. Tevens plaatsen 4 ramen in de deur. Montage materiaal niet aanwezig. De deur zelf is al geleverd.

Dakplaten en balken vervangen

Dakpannen zijn nog goed, alleen de balken en dakplaten vervangen. Het gaat om ongeveer 45 m2 waarvan 6 meter ongeveer aan balken.

Raam in de buitenmuur maken

Wil in de badcel raam laten plaatsen van ongeveer 180 breed x 50 hoog kundstof

Open wandkast/tv-kast op maat laten maken

Zou graag een tv kast/open wand kast op maat willen laten maken. Zie bijlage voor voorbeeld waarbij moet worden vermeld dat de breedte maat maximaal 2,40 a 2,50 kan zijn, hoogte +/- 2,60 en de diepte 40 centimeter. Het is de bedoeling dat in het middenvak een tv kan worden geplaatst van ongeveer 50-55 inch. De kast is naar een voorbeeld welke is gemaakt in het programma eigen huis en tuin. De bijgevoegde tekening geeft aan hoe de wandkast er ongeveer uit moet komen te zien. De wandkast komt tegen een rechte muur in de woonkamer. Ik wil de kleur graag in het wit.

Verlaagd plafond maken op de begane grond

Ik wil graag een verlaagd plafond laten maken voor de gehele benedenverdieping, dit is 40 m2. In het verlaagde plafond moeten halogeen spots verwerkt worden. De materialen laat ik graag door de timmerman leveren.

Open trap dicht maken en een trapkast maken

Dicht maken van een trap en onder de trap een kast maken met een deur

Plexiglas windscherm plaatsen op balustrade

Op balkon een plexiglas windscherm plaatsen van circa 1750 mm breed en 1100 mm hoog op bestaande balustrade op zesde etage flatgebouw dus minimaal 10 mm dik momenteel eerst voor mijzelf maar hier wonen in een nieuw gebouw nog 23 mensen met hetzelfde probleem en de woningstichting laat het afweten . Dus moet voor ons betaalbaar zijn.

Stalen schuif- of scharnierdeur plaatsen

Afmeting +/- 88cm breed, 220cm hoog 3 opties: scharniersysteem, geïntegreerd schuifsysteem, schuifsysteem op de muur bevestigd

Zoldertrap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder via een vlizotrap.