Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor houten cando vensterbanken vervangen:

Houten CanDo vensterbanken vervangen

Ik wil mijn vensterbanken vervangen door houten vensterbanken van Cando in de kleur wit. De maten van de vensterbanken zijn zo ongeveer: één vensterbank met een lengte van 104 cm bij 14 cm diep en twee vensterbanken met een lengte van 75 cm bij 19 cm diep. De exacte maten van de vensterbanken wil ik door een vakman laten opmeten en vervolgens de vensterbanken op maat laten zagen
Onze klant uit Oud Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten cando vensterbanken vervangen uit heel Nederland:

Open trap bekleden en overloop parket leggen

Een open trap van 12 treden bekleden met Cando eiken houten overzettreden met stootrand, afwerken aan achterzijde met een overzetplint, De onderkant verf ik zelf. Eiken parketvloer leggen op de overloop boven, dit is 8m2 en het zetten van bijpassende plinten. De trap draait beneden een kwartslag. In overleg eventueel plaatsen van een nieuwe trapleuning.

Houten vloer leggen in keuken en gang

Laminaat in de keuken wordt eruit gehaald, in de gang moet het tapijt er nog uit. Ik heb het liefst een CanDo houten vloer erin van grenen, liefst licht gelakt. Plinten erbij zou erg mooi zijn. Totaal oppervlakte is 16 m2 maximaal.

Trap met CanDo traprenovatie renoveren

Ik wil mijn trap renoveren met CanDo vinyl treden en aluminium lijsten. Het gaat hier om een houten trap (12 treden en 13 stootborden), waar nu vloerbedekking op ligt. Onderaan de trap zit een een draai. 12 treden/ 13 stootborden.

Shutter repareren

Ik heb 3 jaar geleden Cando Shutters laten installeren in onze slaapkamer voor het raam. Er is 1 lamel kapot; deze zit vast met een plastic pin aan beide zijden maar het hout aan 1 kant is gescheurd waardoor de lamel los zit. Ik heb een reserve-lamel maar deze is niet op maat en moet kleiner gezaagd worden en in de ombouw worden ingepast.

Trap bekleden met overzettreden van CanDo

We willen onze trap laten bekleden met overzettreden van Can do. 15 treden 16 stootborden.

Traprenovatie van Cando plaatsen

Het gaat om 13 tredes traprenovatie die wij willen hebben geplaatst in huis. Het gaat om een ongelijke trap die scheef loopt. Wij willen hier de houten traprenovatie van Cando op hebben.

Buitendeur vervangen

Buitendeur moet vervangen worden, sloten overzetten en glas erin plaatsen. Deur moet geplaatst worden in een houten kozijn. De nieuwe deur is een van het merk CanDo (type 559 plus glas nr. 557). Deze deur is 201 cm hoog en 83 cm breed. De deur zal waarschijnlijk iets smaller gemaakt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie van PVC/vinyl

Wij willen onze dichte houten trap met 12 treden helemaal kaal maken en voorbereiden, zodat er CanDo vinyl/PVC op kan worden geplaatst inclusief trapneuzen. We willen dit zowel op de treden als op de stootborden en een geschroefde strip. We kopen alle materialen hiervoor zelf bij Praxis. Graag ontvangen wij uw offerte.

Montage van een houten vloer

Graag ontvang ik een offerte voor de montage van een Cando houten vloer onbehandeld eiken. Zwevend te leggen; wel met kopse en lange kanten verlijmd. Zolder etage rechthoekige ruimte 31 m2. 1e verdieping, 3 slaapkamers en overloop totaal 33 m2. Ondervloer levering en leggen wordt door mijzelf gedaan evenals plinten.

Trap met CanDo overzettreden renoveren

Ik heb een houten trap waar nu alleen verf opzit ik wil dit graag met Cando trapovertrede laten doen. De trap is recht met een kleine bocht naar rechts. In totaal 14 treden.

Partners

Partners van Casius