Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnendeur recht hangen:

Binnendeur recht hangen

De binnendeur hangt scheef in ons kozijn. De deur is nog goed, alleen het kozijn hangt scheef. Deze moet worden aangepast zodat het kozijn weer recht staat. Het gaat om een houten kozijn. De afmetingen van de binnendeur zijn 2 meter hoog en 75 cm breed.
Onze klant uit Ooltgensplaat (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur recht hangen uit heel Nederland:

Deur(en) laten plaatsen

Wij willen 5 deuren op de begane grond vervangen. De huidige deuren zijn heel oud, niet meer recht, div lagen verf door de 20 jaren heen en toe aan vervanging. 1 Het gaat om 5 deuren totaal en we weten al (bijna helemaal zeker) welke type we willen: Twee woonkamer deuren met glas. https://lundia.nl/collectie/binnendeur-noor-met-blank-glas één kelderkast, een voorraad deur en een WC deur(met slot). https://lundia.nl/collectie/binnendeur-bas De afmetingen zijn +/- 201 cm hoog en +/-83 cm breed, echter het is een huis uit 1961 en recht is het niet bepaald vandaar dat we een specialist zoeken voor correct inmeten en afwerken.

Nieuwe deur op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe binnendeur laten maken en plaatsen. Het kozijn is niet geheel strak/recht en de deur heeft afwijkende maat. De deur is 81,5 cm breed en 2 meter hoog. Het mag een heel dichte, stompe deur zijn, rechtsdraaiend.

Binnendeur afhangen

Lundia binnendeur graag pas schaven en afhangen/monteren. De deur is voorzien van slotgat en scharnieren zitten al in het kozijn. Onder en bovenkant van het kozijn is redelijk waterpas, hoogte is links en rechts gelijk. Breedte verloopt 1 cm ( beneden 1 cm breder dan boven). Ik wil wel dat de deur er ook voor het oog redelijke recht inhangt, dus niet scheef of zo. Alle materialen zijn al aanwezig.

Buitendeur en binnendeur opnieuw afhangen

Onze buitendeur tocht heel erg. Hangt niet recht. Graag dit herstellen en ook tochtvrij maken. Onze tussendeur piept en kraakt, graag goed sluitend maken.

Binnendeur inmeten en afmonteren

Een binnendeur dient ingemeten en geplaatst te worden. Het kozijn is echter niet geheel recht meer, dus mogelijk is het maatwerk of gaat het eventueel om het vervangen van het kozijn met lijst. Ik wil geen gezeur, alles netjes en vakkundig geplaatst zonder bijkomende verassingen en kosten.