Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ooltgensplaat te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Ooltgensplaat heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Ooltgensplaat u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Ooltgensplaat of directe omgeving.

23 klanten uit Ooltgensplaat bevelen een bij Casius in Ooltgensplaat aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Ooltgensplaat bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank, dichte overkapping realiseren tegen schuur aan en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Ooltgensplaat staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Ooltgensplaat:

Binnendeur recht hangen

De binnendeur hangt scheef in ons kozijn. De deur is nog goed, alleen het kozijn hangt scheef. Deze moet worden aangepast zodat het kozijn weer recht staat. Het gaat om een houten kozijn. De afmetingen van de binnendeur zijn 2 meter hoog en 75 cm breed.

Houtrot herstellen aan gevelkozijnen

Het gaat om het herstellen van het houtrot aan de gevelkozijnen. Het gaat alleen om de hoeken waar de dorpels et cetera bij elkaar komen van 20 bij 20 cm.

Houten draairaam laten vervangen

Daar het houten kozijn zo slecht is van een draairaam, zal deze vervangen moeten worden. De afmeting van het raam is 78 cm breed en 1.28 cm hoog. Er dient dubbel glas geplaatst te worden.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Wij willen de vlizotrap op de 1e verdieping laten vervangen door een vaste trap. In de houten zoldervloer moet een nieuw trapgat worden gemaakt. De vlizotrap moet worden verwijderd en afgevoerd en het trapgat moet worden gedicht. De hoogte van de 1e verdieping is ongeveer 210 cm. Wij ontvangen graag een offerte.

Balkondakraam laten plaatsen

Ik wil een balkondakraam in het dak op de zolderverdieping plaatsen. Er zal een constructiebalk moeten worden ingezaagd en het dak moet weer verstevigd worden. Er zit nu al een 'gewoon' dakraam. Een balkondakraam van Velux, Fakro of een ander merk? Wat kunt u aanbieden en tegen welk bedrag?

Laminaat leggen en apart trap renoveren

Ik wil graag de trap met traprenovatie Cando gelegd hebben. Ook wil ik graag APART weten wat het kost om 50 m2 laminaat te leggen.

Open trap renoveren

Graag wil ik onze open trap met 12 treden en een halve kwart naar rechts, laten voorzien van laminaat. Is dat mogelijk, wat kost het en wat heb ik nodig?