Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raam naast deur verwijderen, dichtmaken en stucen en schuifdeur plaatsen:

Raam naast deur verwijderen, dichtmaken en stucen en schuifdeur plaatsen

Ik wil het raam raam/lichtportaal naast de deur laten verwijderen, dichtmaken en stuken. Deze is ongeveer 60 cm bij 2.10 m. De deur wil ik laten vervangen door een schuifdeur aan een rail. Deze zou dan ongeveer 95 cm breed worden bij 2.10 m. Raam en kozijn graag afvoeren. Schuifdeur regelen we zelf, bouwmateriaal graag door u geregeld.
Onze klant uit Oegstgeest (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam naast deur verwijderen, dichtmaken en stucen en schuifdeur plaatsen uit heel Nederland:

Uitbouw realiseren en renovatie

We willen graag een offerte voor een uitbouw. Wij willen graag een uitbouw achter van 2x4 m en een hal en woonkamer renovatie voor ons huis, we weten wat we willen, maar er zijn geen tekeningen aanwezig – deze kunnen gemaakt worden indien handig. Het huis zelf is nu grotendeels door mijzelf opgeknapt, dus ben bekend met de staat en positie van water, gas en elektra. Hieronder heb ik een opsomming gemaakt met wat we willen, uiteraard moet dit verduidelijkt worden in overleg. Huidige begane grond ontwerp is bijgevoegd in de bouwtekeningen van een extra verdieping verbouwing van 2 jaar geleden: Details uitbouw: • Uitbouw begane grond van 2x4 meter gelijk trekken met de al bestaande keuken muur achter • Uitbouw hoogte zelfde als woonkamer (3.02 m) • Dak bestaande achter uitbouw (2x4 m) eraf en die uitbouw moet verhoogd worden (indien mogelijk) • In de bestaande achter uitbouw zit een keuken en die is 2 jaar oud, dus willen we graag laten zitten ondanks dat het dak erboven af moet • Extra plaatsen van Keuken blok (bestelling in eigen beheer) • Dakramen over de hele huis breedte (4.20m) op de grens uitbouw en muur 1ste verdieping • Indien mogelijk oude deur en glas en lood raam her gebruiken bij nieuw achter muur – of andere optie Details renovatie • Hal en kamer renoveren – nieuw (houten) vloer, plafond en muren in gang plus stucen woonkamer • Vloer kamer en keuken gelijk laten trekken • Indeling blijft gelijk (buiten de boven aangegeven uitbouw) • Enkele stopcontacten en lichtpunten herplaatsen • Openhaard opknappen met marmeren bekleding • (simpele) sier afwerking plafond randen • Optioneel vloer verwarming • Te bekijken doorbouwen op huidige ondergrond

Uitbouw voorzijde schuur

Wij willen voor de schuur een uitbouw. Dit wordt de nieuwe hal. De schuur heeft nu een kantel deur. Deze moet dus dicht. De uitbouw zal 3,60 x 4 m worden. Aan de voorkant 1 enkele deur met aan beide zijdes een smalle raam. Verder wil ik dat het casco opgeleverd word, dus zonder elektra en stucwerk. Er moet wel een fundering in komen. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag ontvang ik een offerte (ook met de kosten voor als ik het compleet op wil laten leveren).

Enkel glas vervangen door HR++ glas

Van rijtjeshuis (hoekwoning) enkel glas op verdieping van voor en achtergevel, vervangen door HR++ glas, in kunststofkozijnen. Waarvan van 1 glas met ventilatierooster, 1 vast glas en 1 kiepkantelraam in voor en achterkozijn. Tevens in 1 houten hardhouten raam en buitendeur. Ruwe maten in cm. zijn : 1 raam 75B x 85H 1 deur 74B x 115H 2 keer 72,5B x 118H 2 keer 116B x 131H 2 keer 116B x 131H inclusief rooster De ramen kunnen van binnenuit geplaatst worden, er is dus geen steiger voor nodig.

4 Raamventilatoren plaatsen

wij willen graag 4 (geluidswerende) raamventilatoren in de 4 uitzet/klapraampjes (in het kozijn of het raam) in ons huis (2 x woonkamer, 1 x slaap, 1 x logeerkamer. De reden hiervoor is dat we betere ventilatie, invoer van frisse buitenlucht, willen hebben. Het gaat om raampjes boven een deur of boven een ander glas, +/- 80 bij 30 cm. Momenteel enkel glas en het mag naar dubbelglas. De ventilatie mag ook in het kozijn van het raam

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een lek in de douchebak en wat vochtschade. De douchebak dient opnieuw gekit te worden: 2 keer 85 cm De voegen tussen de tegels moeten verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht. De tegels zijn 30 bij 20 met één sierlint van boven naar onderen bestaande uit 2 kleine tegeltjes naast elkaar die elk 3 bij 6.5 cm. zijn De badkamer meet 260 x 231 x 182 en wat wegvalt is een deur van 240 x 107 en een raam van 235 x 70

Deur aanschaffen en monteren

Ik wil graag een deur met een links openend(scharnier rechts), raam , is voor de badkamer . Oude deur ook graag afvoeren.

Totale woning schilderen

Het gaat om een 2 onder 1 kap uit 1935 de woning is 6 meter breed en 8 meter hoog. Het is de bedoeling dat de volgende delen worden geschilderd. Zijgevel 3 ×Klein raam dat niet open kan 4 ×Middel raam dat niet open kan 1 ×Groot raam dat niet open kan 6 ×Middel raam dat open kan 1 × Deur Boeideel met overstek 1 ×Windveer met overstek 3 ×Hemelwaterafvoer Voorgevel 2 ×Middel raam dat niet open kan 1 ×Groot raam dat niet open kan 1 × Deur 1 × Dakgoot met overstek 1 ×Hemelwaterafvoer Achtergevel 2 ×Middel raam dat niet open kan 1 × Deur 3 ×Boeideel of dakgoot met overstek 1 ×Hemelwaterafvoer

Uitbouw serre met schuifpui

Uitbouw serre (warme kamer, dus incl fundering en isolatie, maar excl vloerverwarming. Serre wordt aan de woning geplaatst en is geen draagbalk of iets nodig. Bovenkant en voorkant minimaal dubbelglas, zijkanten gemetseld of ook van glas. In het midden van de serre naar tuin een schuifpui. Look zwart/antraciet, serre van kunststof. Stucen is vooralsnog niet nodig, vloer glad zodat we zelf pvc vloer kunnen leggen. Indien mogelijk stroomvoorziening (stopcontacten). Indien mogelijk nr 2.: waar het raam en de deur nu zit er uit halen (+/- 270Bx300H) en muurtje onder raam (70Hx170B) eruit + voorzien van kozijn/afgewerkt (weet niet hoe je dit noemt), zodat het open doorgang zonder deur of raam wordt naar serre. Alvast bedankt!!

Zolder verbouw

Ik wil graag mijn zolder verbouwen. Gaat om het realiseren van een slaapkamer van 30 m2. Zal een muur moeten worden geplaatst met een deur en een raam zodat de slaapkamer gescheiden kan worden van het washok. Daarnaast wil ik graag mijn trap renoveren met laminaat, zijn 15 treden.

Verbouwen tuinschuur

We willen onze tuinschuur (opgemetseld met betonblokken; voorzien van deur en raam) verbouwen. De deur evenals het raam willen we verplaatsen. Bovendien moet het dak worden vervangen. Mogelijk willen we ook de twee zijmuurtjes van de tuin ophogen (met dezelfde soort betonblokken die voor de schuur worden gebruikt)

Partners

Partners van Casius