Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oegstgeest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oegstgeest heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oegstgeest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oegstgeest of directe omgeving.

537 klanten uit Oegstgeest bevelen een bij Casius in Oegstgeest aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oegstgeest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, glazen balustrade, gashaard inclusief meubel realiseren, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, vaste trap plaatsen, traprenovatie uitvoeren, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen, traprenovatie twee trappen, stalen binnendeur plaatsen, carport maken, dichte basistrap plaatsen op overloop en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Oegstgeest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oegstgeest:

Horren inmeten en monteren

Graag laat ik een hordeur plaatsen op de begane grond. Ik moet de hordeur nog kopen, omdat ik de maat moet opnemen. De hordeur moet afgemeten en geplaatst worden.

PVC bekleding trapleuning vernieuwen

De stalen draaitrap heeft een 4.50 meter lange leuning. Het oude PVC profiel moet worden verwijderd en een nieuwe aangebracht. Het stalen hek van de balustrade is 1.96 meter lang. Ook hier oude PVC verwijderen en nieuwe aanbrengen. We zoeken een partij die dit goed en netjes in orde kan maken. Het werk moet plaats vinden van de begane grond naar eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Gat van een kattenluik in de achterdeur dichtmaken

Graag ontvang ik een offerte voor het laten dichtmaken van het gat in de (hardhouten) achterdeur waar nu nog een kattenluik zit, zodanig dat het niet meer zichtbaar is dat er een gat heeft gezeten. De afmetingen van het kattenluik zelf zijn 21x21 cm (het gat is kleiner). Materialen te leveren door de vakman. Verven doen we daarna zelf. Foto's van de huidige situatie, zie bijlage.

Lundia maatwerkkast in laten meten

Klant wil een Lundia maatwerk kast, maar wil dat er eerst iemand langs komt om te meten. Kast moet ook geplaatst worden.

Horren monteren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van 1 hor in een raamkozijn en 2 horren in een schuifdeur.

Dubbele deurhor monteren op houten kozijn

Graag laat ik een dubbele deurhor (voor buitenslaande terrasdeuren) monteren. - Type: plissehor, kleur wit - Montage: op het kozijn - Buitenmaten: circa 208 cm hoog vanaf vloer tot en met bovenkant kozijn en de breedte is circa 170 cm. De Bruynzeel S700 lijkt geschikt te zijn.

Stalen deur met glas voor nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij stalen deur(zwart) met 3 vlakken glas. Het betreft de deur van de hal naar de woonkamer. De afmetingen zijn 930 mm breed en 2315 mm hoog. Graag een offerte inclusief montage voor een stalen deur en voor een taats deur. Wij overwegen om deze deur bij Skygate aan te schaffen. Graag ook hiervoor prijsopgaaf, enkel installatie en advies.

Deur in de woonkamer monteren en afhangen

Wij hebben een deur besteld bij praxis. Echter moet deze nog gemonteerd en afgehangen worden.

Schouw door een inbouwkast vervangen en deuropening dichten

Ik woon in een jaren '30 woning met originele en-suite indeling. Ik wil in de achterkamer de schouw laten verwijderen en daar een inbouwkast laten maken, gelijk aan de inbouwkast aan de andere kant van de ruimte. Ik weet niet of de schouw asbesthoudend materiaal bevat, dat zal bekeken moeten worden. Verder wil ik in die kamer een kozijn met deur laten verwijderen en de muur laten dichten en afwerken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvang graag uw advies en prijsopgave.

Beukenhouten tafelblad inkorten

Ik heb een beukenhouten eetkamertafel van 180 cm lang. Het blad is 6 cm dik. Ik wil het tafelblad graag laten inkorten en zoek hiervoor een vakman. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Inbouwkasten in slaapkamers op zolder maken

In 2 kamers willen we onder het schuine dak inbouwkasten laten maken over de gehele breedte en hoogte. Dak loopt schuin in hoek van circa 50 graden. Zie ook de doorsnede tekening in de pdf. Voor zowel kamer 1 en 2 geldt: - Max hoogte kast 170cm (voorzijde kast) - Min hoogte kast circa 50cm (achterzijde kast, hier zit ook een gording in van 20x7cm) - Beschikbare diepte is circa 83 cm bij hoogte 170 cm Beschikbare breedte kast in kamer 1 is 315 cm Beschikbare breedte kast in kamer 2 is 342 cm Voor de kast komt nog een vloer te liggen met ondervloer hier graag rekening houden met een dikte van 3-4 cm. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor inbouwkasten gegeven deze afmetingen en suggesties voor de indeling. Kunt u ons adviseren over het materiaal? Wat is het prijsverschil tussen verschillende materialen? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw reactie.

Stalen binnendeur laten plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor binnendeur. De afmetingen zijn als volgt: 189 cm breed en 260 cm hoog. Verdeling met twee zijlichten en 1 deur. Groet.

Schuifdeuren met glas en zijpanelen monteren

Wij zijn op zoek naar stalen schuifdeuren met glas (en suite) voor in een nieuwbouwwoning. Het gaat om 2 deuren en totaal circa 280 cm hoog, die over de zijpanelen schuiven. Beide deuren en zijpanelen hebben 4 vlakken boven elkaar (Dudok). De totale breedte van de doorgang is 3379 cm volgens de bouwtekening. De verwachtte opleverdatum is december dit jaar, of januari 2018.

Stalen deuren met panelen monteren

We willen aan het eind van onze gang, een hoek (2 wanden) vervangen met een stalen deur en panelen. Beide muren zijn ongeveer 1.20 meter. Het gaat om een taatsdeur. De hoogte is 300 cm. We willen 4 vlakken op de panelen/deuren.

Teak tafelpoten inkorten

Ik wil graag 4 tafelpoten 2 cm laten inkorten. Het is teakhout. Gaarne offertes via e-mail.

Pendeldeur tussen hal en kamer plaatsen

Ik wil in de opening tussen onze hal en huiskamer graag een pendeldeur van matglas laten plaatsen met RVS beslag en een RVS greep. De nismaat is 970 x 2150 x 10 mm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Enkele stalen deur voor nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een enkele stalen deur (van hal naar woonkamer) voor onze nieuwbouwwoning (oplevering mei 2018). Afhankelijk van de meerprijs meerdere glazen vakken. Taatsdeur of scharnierend, dat ligt aan de prijs. De oplevering is met een standaard deur. Welke opties hebben we met en zonder een kozijn? Graag ontvang meer informatie over de mogelijkheden.

Deurkozijn en balkondeur vervangen

Ik wil mijn deurkozijn vervangen door nieuwe kozijn. Maar ook een nieuwe deur laten plaatsen ( type BM 92 of BM 88). Het is de op mijn balkon. Ik heb ook een nieuw slot nodig (driepuntssluiting). Betreft een houten kozijn en deur. De deur zit in de uitbouw (uit 2005) welke deels van hout en deels van steen is. In de deur zit een raam welke geplaatst moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Schuifdeuren voor inbouwkasten monteren

Ik wil graag schuifdeuren met een railsysteem laten maken voor de inbouwkasten in onze slaapkamer. Het zijn 3 kasten naast elkaar met kozijnmaat 83, 83 en 81 cm breed. De totale breedte is 280 cm. De hoogte van de kasten is 210 cm. We willen graag 3 vlakke schuifdeuren waarvan 1 met een spiegel. We laten de deuren hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw prijsopgave voor de levering en montage.

Reparatie van schuifdeuren

(apologies for the text in English, but it's much better than my Dutch for now... ) I have an in-wall closet with three sliding doors that need repair (only the doors, not the closet). They are similar to the ones in the pictures attached. The doors also have a mirror and are all in general good condition, except for the frames and sliding wheels. My objective is to replace the wheels as needed, repair the door frames and align the closed doors, but not necessarily replace the doors. In the end, I don't believe it justifies new doors, the exisiting ones are good and perfectly reusable. This would be done in Oegstgeest. Would this be possible, as a service you could provide? Thank you, regards

Gipsenwand plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die een bestaande wand - nu nog met een deur erin - wil aftimmeren met een gipsen wand. De originele achterkant, dus muur met deur erin, wil ik in originele staat houden. Het betreft een wand van 2.60 meter hoog en 2.10 meter breed. Het gaat om een jaren '60 flat.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil graag dichte treden met een trapkast met trapdeur en deurkozijn. In de trapkast wil ik graag planken laten plaatsen. Materiaal graag aangeleverd. Kleur wit (hout). Exacte informatie (afmetingen en dergelijke) weet ik nog niet, en ben op zoek naar een globale indicatie van de kosten, vanwege de hypotheek/budget. Uitvoering volgt dan later! Hopelijk is er advies en indicatie middels bijgaande foto's mogelijk.

Velux UK08 2060 dakraam installeren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van een Velux UK08 2060 dakraam. Het raam kan niet via de trap naar boven dus zal van buitenaf omhoog getakeld moeten worden.

Nieuwe deuren laten afhangen

Ik wil twee nieuwe opdek binnendeuren laten afhangen. De deuren worden begin oktober kant en klaar geleverd, alleen het deurbeslag zal nog gemonteerd moeten worden.

Houten vloer op balkon maken

Op het balkon (15 m2) liggen nu grijze tegels. Ik wil hier overheen graag houten steigerplanken of andere planken. Balkon loopt wel rond af en in het midden een paaltje met een aangebouwd tafeltje.