Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor ophangsysteem van de vlizotrap repareren:

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Ophangsysteem van de vlizotrap is verbogen. Moet vervangen worden. Trap en luik nog goed dus probleem is alleen ophangsysteem. Graag offerte opsturen. Bezichtiging ook mogelijk na afspraak.
Onze klant uit Nootdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophangsysteem van de vlizotrap repareren uit heel Nederland:

Vlizotrap laten plaatsen

In de garage heb ik een zolder die met een vlizotrap toegankelijk is. De trap is inmiddels ongeveer 30 jaar oud en gisteren hebben een paar bevestigingsbouten van het ophangsysteem (bij de veren) het begeven. Kunnen jullie mij helpen?

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

1 'poot' van de vlizotrap is losgeschoten, waarschijnlijk door een losse schroef maar het zou ook stuk kunnen zijn. Ik wil dit graag laten herstellen.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

De trap hangt nog op één veer. De tweede veer is losgekomen. Dit wensen wij te laten repareren.

Ophanging veersysteem vlizotrap repareren

Vlizotrap repareren. Ophanging van de trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt. De ontbrekende veer heb ik nog.

Vlizotrap repareren

Ophanging trap aan de linkerkant is afgebroken. Trap "hangt" nog alleen maar aan de rechterkant, ophangsysteem moet waarschijnlijk vernieuwd worden. Graag de vlizotrap zo repareren dat het soepel loopt (heeft dat nooit gedaan). De ontbrekende veer heb ik nog. Als je er toch bent graag de douchedeur (klemt) stellen en een slaapkamerdeur (valt steeds dicht) stellen.

Vlizotrap repareren

Onze vlizotrap moet gerepareerd worden, het ophangsysteem is behoorlijk verbogen en hij gaat niet meer open of dicht. Misschien kan het ophangsysteem vervangen worden. We willen de rest van de trap graag ook laten controleren op veiligheid en functioneren. De trap is geplaatst in 2004. We ontvangen graag een prijsindicatie van de herstelkosten.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Het huidige metalen ophangsysteem van de vlizotrap is verbogen bij het open en dicht doen van het zolderluik en moet daarom (gedeeltelijk) vervangen worden.

Vlizotrap naar zolder herstellen

Het ophangsysteem van onze vlizotrap is kapot. De trap zelf is nog goed, het "deksel" waar hij op vast zat niet meer. Dit moet worden vernieuwd en de trap moet opnieuw worden opgehangen. Verdere gegevens: trapgat is circa 115 bij 56 cm.