Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nootdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Nootdorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Nootdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Nootdorp of directe omgeving.

187 klanten uit Nootdorp bevelen een bij Casius in Nootdorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Nootdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, aluminium pui met dubbele openslaande deur vervangen door hout, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Nootdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Nootdorp:

Renoveren van de trap

Het betreft 2 trappen van 15-16 treden met 2 bochten, we willen graag overzettreden laten plaatsen, indien nodig met een strip erin tegen uitglijden (ligt denk ik aan het gekozen product of dit nodig blijkt) Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout

Binnendeur + kozijn plaatsen

Binnendeur met glas plaatsen (Lundia, model Colin). Scharnieren zijn inbegrepen en voorgefreesd. Kozijn moet ook geplaatst worden en daarnaast een raamwerk of balk (ongeveer 15 cm) om aan te sluiten bij de muur. Gewenste datum: voor 21 augustus

Kozijn deur schuur en kleine raam vervangen

Ik wil het kozijn van de schuurdeur vervangen en een kleine raam ook de kozijn hiervan. 90 cm breed en 58 cm hoog.

Dakraam met verduisterend rolgordijn plaatsen

Ik wil graag een 78 x 140 cm dakraam met verduisterend rolgordijn plaatsen. Dakraam heb ik in huis, overige materialen niet.

Garage of berging in de tuin bouwen

Wij willen een garage / berging in onze tuin laten bouwen van 3 x 5 meter. Bestemming zal geen auto hebben, maar puur fietsen en opslag. Liefst dubbelwandig en indien mogelijk verwarmt. Dus ook van steen, en in de Stijl van onze woning. Kunnen jullie een kostenindicatie geven? En ontwerpen jullie ook dan hoe het eruit komt te zien, of hebben jullie standaard opties beschikbaar?

Dakramen leveren en plaatsen

Op onze zolder wil ik graag 2 dakramen laten plaatsen van 78 x 98 cm. Er zitten nog geen dakramen op die plek. Ik wil voor zowel kunststof als hout een offerteprijs krijgen. Optioneel is het aftimmeren van de binnenzijde. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte. Bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben genieten de voorkeur

Overheaddeur elektrisch bedienbaar maken

Ik heb momenteel een garagedeur (type klapdeur/overhead), die ik graag elektrisch wil bedienen. Graag offerte inclusief materialen.

Dakkoepel plaatsen in plat dak

Ik ben geïnteresseerd in de kosten van de levering en plaatsing van een eenvoudige lichtkoepel in een plat dak (boven de badkamer). Hierbij denk ik aan een bescheiden formaat en een die minder dan 0,6 m boven het dakvlak uitsteekt zodat er geen vergunning nodig is. Wellicht dat de buren dit ook willen, dus een graag wil ik weten of een extra afname korting oplevert.

Tuindeur repareren

Mijn tuindeur gaat niet open! Slot draait wel open en dicht, maar blijft klemmen. De bovenkant zit vast, waarschijnlijk is het ingezakt.

Vaste trap laten plaatsen

De vlizotrap moet vervangen worden door een vaste trap. Het trapgat moet ook gemaakt worden. Ik heb een houten vloer.

Draairichting van raam wijzigen

Ik heb 2 ramen in mijn dakkappel. Deze kunnen op de "normale" manier open. Ik wil dat ze beide kunnen kantelen. Dat is mogelijk want het raam is er ook voor voorbereid. Een aantal jaren geleden is 1 raam al aangepast door een monteur maar dit heeft hij nooit afgemaakt. Gevolg dit raam kan nu wel kantelen maar niet meer normaal open.

Pivot- / taatsdeur laten plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De afmetingen zijn ca 231 centimeter hoog en 93 centimeter breed. De taatsdeur mag van hout met glas zijn (in de stijl van de huidige deur) of van metaal met glas. Ik zie graag voor beide uitvoeringen een offerte tegemoet, inclusief afwerking van het kozijn waarin de deur zit.

Dubbele stalen taatsdeuren laten plaatsen

Ik wil graag een dubbele stalen taatsdeur laten plaatsen. Breedte 180 (2x90) Hoogte 265 Dubbele Stalen taatsdeuren Incl. Montage

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen op een nieuw te realiseren zolderkamer die nu nog als vliering fungeert. Waarschijnlijk 2 ramen 94 x 118 centimeter of 2 ramen 78 x 118 centimeter. Plaatsing waarschijnlijk rond 23 februari.

Metalen taatsdeuren laten installeren

Ik wil graag een dubbele metalen taatsdeur tussen de hal en woonkamer de afmetingen zijn b 1.80 x h 2.65 meter.

Vaste trap naar een vide maken

Ik wil graag een vaste trap naar de vide laten maken. De verdiepingsvloer is van hout. Er is nu helemaal geen trap aanwezig.

Vliering met vlizotrap maken

Ik heb op zolder nu 1 grote ruimte. Op 6 meter bij 5 meter wil ik graag een vliering laten maken met vlizotrap. Op deze vliering willen wij kunnen lopen. Op het plafond willen wij Agens platen met een aantal spots. Ook willen wij 2 muren plaatsen met 3 deuren. De zolder is ongeveer 4 meter hoog op zijn hoogste punt. Een dakkapel van ongeveer 2 meter binnenmaat met daarvoor een bankje met daarin lades (landelijke stijl). Kunt u een richtprijs geven zonder de dakkapel.

Dubbele taatsdeuren

Ik wil graag een offerte van een dubbele stalen taatsdeur tussen hal en woonkamer. Afmeting is ongeveer 2.50 hoog en 1.80 meter breed. Viervlaks per deur. We hebben betonnen vloeren.

Mobiel windscherm laten maken

Ik heb een 5 tal hardglazen van oude vaste windschermen. De maat is ongeveer 2 meter x 1.20 meter. Ik zou hiervan een verrijdbaar windscherm willen maken (soort kozijn met wieltjes waar de glasplaat ingezet kan worden - waarbij de korte zijde onder staat en de lange zijde verticaal is). Deze schermen moeten aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Hiervoor moet een frame met wieltjes gemaakt worden en daar zou ik graag een offerte willen vragen per frame.

Gipswand met deurkozijn laten plaatsen

Ik wil graag en gipswand laten plaatsen op laminaat. De wand wordt 4.5 x 2.6 meter hoog. Tevens moet er een deur geplaatst worden in een dun muurtje, hier zat voorheen altijd al een deur maar dit is dicht gemaakt. Wij krijgen eind december de sleutel van dit appartement en willen de klus uiterlijk begin januari laten uitvoeren.

Tuimelraam plaatsen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het leveren en plaatsen van een Velux tuimelraam van 116 bij 140 cm.

Radiatorombouwen maken om radiatoren

Wij willen graag voor 2 radiotoren een ombouw laten maken. De radiatoren zijn vrijstaand. Afmetingen: lengte 100 cm, diepte 21 cm en hoogte 105 cm. Graag inmeten, maken (inclusief grondverf + RAL kleur) en plaatsen.

Serre en dakkapel repareren

Boven de schuifdeur van de serre heb ik een lekkage. Het is niet goed zichtbaar waar de lekkage zit. Daarnaast die de vakman de dakkapel ook te controleren. Bij slecht weer hoor ik iets kraken en lijkt er iets los te zitten. Graag laat ik de serre en de dakkapel controleren en repareren.

Veranda met schuur bouwen

Graag ontvangen wij een indicatie voor het plaatsen van een veranda met schuur. De schuur wordt 1,80 breed en 3 meter lang. De veranda zal dan 8 meter lang worden, 2,70 meter diep en 2,70 hoog. Het materiaal dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Hardhouten terras aanleggen

Wij willen graag een hardhouten terras aangelegd hebben. Het betreft een terras op de eerste etage met een afmeting van 2.40 x 5.50 meter. Er liggen nu houten tegels van 50 x 50. Wij denken aan bankirai vlonderplanken.