Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noordwijkerhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Noordwijkerhout heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Noordwijkerhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noordwijkerhout of directe omgeving.

76 klanten uit Noordwijkerhout bevelen een bij Casius in Noordwijkerhout aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noordwijkerhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Noordwijkerhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noordwijkerhout:

Trapkast laten maken

Ik wil graag een trapkast laten maken. Betreft een nieuwbouwwoning. Materialen graag door timmerman aangeleverd, bij voorkeur wit gegrond opgeleverd in verband met het lakwerk dat kort daarop zal worden uitgevoerd. Op korte termijn graag. Daarnaast hebben we ook een vlizotrap of een luik nodig waarmee het gat in het plafond kan worden afgedicht.

Vensterbank plaatsen

Ik wil de nieuwe vensterbank over de oude heen laten plaatsen. De oude vensterbank moet minder diep en dus in de lengte afgezaagd worden zodat de nieuwe wat minder naar voren komt. Vensterbank aanwezig. graag ontvang ik hier een offerte voor.

Vervangen en repareren van de dorpel

Onderaan het houten schot onder het raam heeft verrot hout gezeten, ik heb dat zelf al weggehaald. Er moet waarschijnlijk een nieuwe balk op maat gemaakt en ingezet worden. Het geheel moet misschien behandeld worden met houtrot en als aanvulling net als de rest afgewerkt en geschilderd worden.

Stalen binnendeur laten plaatsen

Graag een offerte van een dubbele taatsdeur. Afmeting 2 meter breed en ongeveer 2.80 meter hoog. Met 1 of 2 dwarsliggers. Het komt in een HSB woning. De vloer wordt beton.

Kast op maat laten maken in de woonkamer

Wij willen in onze woonkamer graag een op maat gemaakte kast van ongeveer 6,5 meter lang en 260 tot 270 cm hoog laten maken. In de kast moet een uitsparing komen voor de tv. Verder willen we kastjes met een indeling met planken. De materialen willen we zelf kopen als dat mogelijk is. We hebben een voorbeeld bijgevoegd. We willen de kast pas eind 2017 laten maken, maar ontvangen hiervoor graag alvast uw globale prijsindicatie.

Houten delen aan de buitenmuur vervangen

Ik wil graag de houten delen aan de buitenkant van mijn vakantiehuis laten vervangen. Het gaat hierbij om 1 kant van de woning, dit is ongeveer 6-7 m2. Graag uw offerte voor hout en kunststof.

Dakplanken en daklijsten monteren

Plaatsen van nieuwe dakplanken en daklijsten op de garage. Deze is ongeveer 15 a 20 meter breed.

Kunststof harmonicadeur in vakantiewoning

Ik wil graag in mijn vakantiewoning de houten schuifpui laten vervangen voor een kunststof harmonicadeur van ongeveer 6 x 2 meter.

Trap met tapijt laten bekleden

Graag ontvang ik een offerte van het bekleden voor onze trap met tapijt. Het gaat om een dichte trap met 13 treden met 2 bochten naar rechts (van onderaf) Graag ook met de zijkanten erbij. Het tapijt is momenteel al van de trap afgehaald. Ik hoor graag van u.

Taatsdeuren maken tussen woonkamer en hal

Ik wil graag deuren met een metalen frame en voor de rest glas tussen de woonkamer en de hal, ongeveer 225 bij 90 cm, met 4 vakken. Graag inclusief kozijn. Het gaat om de vervanging van een kozijn wat er al zit.

Poortdeur na een inbraakpoging repareren

Na een inbraakpoging willen wij graag een nieuw en inbraakwerend slot op onze poortdeur naar de tuin.

Dorpel van de schuifpui vervangen

De houten dorpel onder de schuifpui op de begane grond is verrot. Daardoor gaat de schuifpui heel moeilijk open en dicht. Het gaat om het deel waar de deur altijd open gaat. De totale lengte van de dorpel is ongeveer 3 meter en ik denk dat 1 tot anderhalve meter vervangen moet worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deurkozijnen en deuren vervangen

Op de overloop zitten nu 5 metalen kozijnen met opdek binnen deuren. Deze wil ik laten vervangen voor houten kozijnen met stompe deuren. Levering materialen in overleg. Huidige hoogte van het kozijn is 211 centimeter met daarboven een ruitje. Nieuwe situatie moet worden: Deuren met kozijn met een hoogte van 231 centimeter waardoor het (lelijke) ruitje vervalt. Graag een offerte voor het plaatsen en eventueel leveren van de kozijnen en deuren. Het gaat om een jaren '70 woning.

Hoekbank van steigerhout ontwerpen

Ik ben op zoek naar een vakman die mij wil en kan helpen met het maken van een tekening en ontwerp voor een lounge hoekbank van steigerhout. De bank moet ongeveer van 2 meter a 2.50 meter lang worden en ongeveer 60 centimeter diep. Wij willen betalen voor de tekening, dat is dus geen probleem. De bank willen wij graag zelf in elkaar zetten. Wij hopen dat het gaat lukken.

Kozijn met dubbelglas plaatsen in blinde muur

Het betreft het plaatsen van een raam in een blinde muur op de begane grond van een hoekhuis. dubbel glas HR+++ De afmeting zal ongeveer 160 cm x 130 cm gaan worden.

Gipsplafond verlagen

Ik zoek iemand die een gipsplafond kan verlagen. Totaal is het 125 m2, betreft 1 ruimte. De helft is al verlaagd en daar moeten alleen de platen vernieuwd worden. Andere helft dus compleet verlagen.

Kozijnen repareren

Het hout van de kozijnen is erg slecht. Vier a vijf kozijnen. Deze moeten gerepareerd en geschilderd worden. Aan de buitenkant. In een periode dat het handig is om buiten te schilderen.

Kozijnen repareren en schilderen

Het hout van de kozijnen is slecht. Deze moeten gerepareerd/hersteld worden en dan geschilderd. Het gaat om 4 a 5 ramen. Ook andere kozijnen en deuren schilderen.

Renovatie ramen

I.v.m. uit te voeren schilderwerk is er een aantal houten ramen, respectivelijk dorpels van ramen aan vervanging toe. Het zijn flink wat ramen.

Vervangen voordeur

We willen onze voordeur vervangen door een hardhouten voordeur van goede kwaliteit. Met gesuikerd, isolerend veiligheidsglas, 3 punts slot en valdorpel. Deur kunnen we waarschijnlijk zelf aanleveren, maar mocht u zelf een goede deur kunnen leveren, dan is dat ook een goede optie. Gaat vooral om het afhangen etc.

Vervanging van steekraam in schuur

Vervanging van steekraam incl. glas. Afmeting (108*37,5cm). Houten kozijn. Betreft leveren en plaatsen.

houtrot repareren en trespa platen plaatsen op een dakkapel

houtrot op een kozijn, makkelijk bereikbaar, is op een balkon, op ongeveer 6 plaatsen repareren, trespa platen plaatsen op een dakkapel (deze zijn al in bezit), op 2 hoog, en daarnaast, schilderwerk van de kozijnen, en de voorkant van de dakkapel( raamkozijnen)

Buitendeur vervangen door nieuwe;

Buitendeur vervangen door nieuwe;

Onder een dubbele wastafel willen we ...

Onder een dubbele wastafel willen we graag een kastje laten maken zodat de onderkant van de wastafels in het kastje verdwijnen en dat we bergruimte hebben in de badkamer. Onze voorkeur heeft hout maar als dat ivm vocht niet gaat, dan is mdf ook prima materiaal. Kortom een kast onder de dubbele wastafel.