Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor balkondeur afhangen:

Balkondeur afhangen

Ik heb een balkondeur gekocht en wil die graag laten afhangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Noordwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkondeur afhangen uit heel Nederland:

Balkondeur beter afhangen en isolatieruit en raamboompje vervangen

Ik heb op de 2e verdieping van mijn huis een balkondeur die ik wil laten repareren. Er zit een isolatieruit in die vervangen moet worden en er zit onder op de deur een raamboompje dat hersteld of vervangen moet worden. Ook moet de deur beter worden afgehangen. Nu loopt de deur aan tegen de zijkant van het kozijn en klemt enorm. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en het glas inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik wil de deur zodanig laten afwerken, dat ik deze zelf kan afschilderen.

Balkondeur opnieuw laten afhangen

Graag willen we de balkondeur opnieuw laten afhangen. Deze hangt scheef, waardoor het driepuntsslot niet meer op slot kan.

Tuindeur en balkondeur inhangen

Het betreft een offerte aanvraag om een achterdeur en een balkon deur afhangen op de 1e etage. Beide deuren zijn goed toegankelijk en de deuren zijn voorzien van een 1-puntsluiting.

Balkondeur afhangen

Ik heb een nieuwe balkondeur gekocht bij de Praxis en deze wordt omstreeks half juli geleverd. Ik wil die dan graag laten afhangen en er een ruit in laten plaatsen. Daarna kan ik dan zelf de deur gaan schilderen. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.

Balkondeur afhangen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen en leveren van nieuwe balkondeur/slaapkamerdeur voor woning uit 1957 (dus deze moet op maat gemaakt worden). Afmeting ongeveer 72,5 cm breed en 2.03 meter hoog. Graag in wit met dubbel glas.

Klusjes in huis laten uitvoeren

Ik heb een aantal klussen die ik graag wil laten uitvoeren. Plakstrip op het raam plakken, een deur afhangen, slot(en) sluitend maken, tochtstrip bevestigen, haak van een balkondeur bevestigen en eventueel de balkondeur verven.

Hardhouten balkondeur afhangen

Ik wil een hardhouten balkondeur laten afhangen inclusief het plaatsen van het slot en de ruit. De deur is al op maat gemaakt.

Balkondeur afhangen

Ik wil de balkondeur op de 1e verdieping van mijn woning laten vervangen. De deur zal ik zelf bij de Gamma aanschaffen. Het gaat om een Bruynzeel deur, maat 82 cm breed x 210 cm hoog, borstwering 90 cm, met isolatieglas. Ik wil het bestaande slot en krukstel met schilden laten overzetten. Er moeten ook dievenklauwen worden geplaatst en nieuwe scharnieren. Graag ontvang ik een offerte voor het afhangen van de deur.

Tuindeur en kozijn aanpassen

De tuindeur is te laag. Graag laat ik deze deur verhogen en dient er een slot geplaatst te worden. Boven een raamkozijn hebben wij een rolluik. De behuizing hiervan is zo laag waardoor het raam niet open kan. Graag wil ik het raam laten aanpassen zodat deze gewoon open kan. Als laatste zou ik graag mijn Franse balkondeur opnieuw laten afhangen daar deze deur niet goed open gaat. Er zijn foto's beschikbaar.

Diverse deuren afhangen

1 vurenhouten balkondeur afhangen, 1 hardhouten buiten deur afhangen, beiden met glaszetten als mede een eikenhoutenpoort op frame afhangen. Beide deuren zijn ter vervanging dus er zit al hang en sluitwerk nog in de kozijnen. Eventueel wil ik ook een houten poort in de tuin laten plaatsen. Ik schaf de deuren zelf aan.

Partners

Partners van Casius