Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Naaldwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Naaldwijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Naaldwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Naaldwijk of directe omgeving.

167 klanten uit Naaldwijk bevelen een bij Casius in Naaldwijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Naaldwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen, schuur met overkapping metselen en oude schuur slopen, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Naaldwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Naaldwijk:

Dakraam nieuwbouw woning

Het plaatsen van een dakraam voor een nieuwbouw woning. De maten weet ik nog niet. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Ramen in buitenmuur plaatsen

Momenteel zijn wij bezig met het realiseren en offertes aan het opvragen om 2 ramen te plaatsen in een buitenmuur (zijkant) van onze nieuwbouwwoning.? Het gaat om een nieuwbouw hoekwoning, oplevering medio jan 2020. De afstand tussen het raam en de erfgrens van de buren bedraagt 2.5 m dus voldoende afstand om een raam te plaatsen. Voor het realiseren van de twee ramen moet er voor ieder raam apart een gat worden uitgezaagd uit de buitenmuur. De gehele muurlengte bedraagt 11 m. De afstand tussen beide ramen bedraagt ongeveer 3 meter. Wij willen graag kunststof of houten kozijnen, kleur wit (identiek aan de reeds bestaande kozijnen). De breedte en hoogte willen we ongeveer gelijk hebben aan deurformaat, dus 93 cm (L) x 250 cm incl. kozijn (H). Glasvoorkeur is HR++. Rondom de kozijnen willen we de bestaande stenen houden. Eventuele bouwtekeningen van de woning zijn beschikbaar en kunnen wij u toesturen (incl. waar de ramen te plaatsen). Graag ontvangen wij meer informatie omtrent de tijdsduur en kosten voor het plaatsen.

Nieuwe achterdeur plaatsen

Het gaat om het ophangen en het leveren van een achterdeur. Ik zou graag willen weten wat de verschillende opties zijn. Afmetingen zijn niet bekend.

Scheidingswand tussen keuken en woonkamer maken

Graag ontvang ik een prijsopgave van het leveren en plaatsen van een stalen constructie tussen woonkamer en keuken. Gaat om een totale breedte van 3,20 meter en 2,60 meter hoog met een vast stuk van 1,60 en een schuif stuk van 1,60 meter. Daarnaast een deur van 2,30 hoog en 0,90 meter breed met daarnaast een vast stuk van 50 cm. Gaat om een normale openslaande deur. Gaarne gesplitste prijsopgave.

Koof in keuken maken

Het gaat om het maken van een koof in een L-vorm, 270 x 220 cm met 3 inbouwspots. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal behalve de spotjes zelf.

Doors4Life binnendeur monteren en afhangen

Ik wil graag een Doors4life van de Gamma laten monteren en afhangen in een bestaand kozijn. Het gaat om de stompe deur LG02. Graag advies over de te leveren deur (er zijn namelijk verschillende opties). Bij de documenten staat een screenshot over welk type deur het gaat. Vanwege het formaat is de deur nog niet in huis dus het zou mooi zijn als de deur ook aangeschaft en geleverd kan worden door klusbedrijf.

Koof met inbouwspots in de keuken maken

Ik wil graag een koof laten maken met 3 inbouwspots in de keuken. Koof moet in een L-vorm, ongeveer 320 x 270 centimeter. De spotjes schaf ik zelf aan. Het betreft een nieuwbouwwoning die eind april / begin mei wordt opgeleverd.

Kozijnen en opdekdeuren vervangen

Wij willen in twee slaapkamers de kozijnen met opdekdeuren laten vervangen. Wij zullen zelf kozijnen en deuren naar onze smaak gaan kopen bij Praxis. We ontvangen graag een offerte voor het verwijderen van de huidige kozijnen en deuren en het plaatsen van de nieuwe.

Rollers van de schuifpui vervangen

De deur van mijn grote aluminium schuifpui staat aan 1 kant lager en sluit niet goed in de sluitnokken. Ik denk dat de rollers aan vervanging toe zijn. Ik kan geen merknaam vinden op de pui, die volgens mij rond 1996 geplaatst is. Graag een vakman die dit kan beoordelen en indien noodzakelijk de rollers kan vervangen.

Deurkozijnen en deuren vervangen

Van twee slaapkamers dienen de deurkozijnen en de deuren te worden vervangen. Het gaat hierbij om stompe deuren in aluminium kozijnen, ik wil graag houten kozijnen laten plaatsen. Beide deuren hebben een bovenlicht die ik graag wil laten behouden.

Balkonbeglazing monteren

Hierbij vraag ik u een prijsindicatie te maken voor balkonbeglazing op de 3e verdieping. De afmetingen zijn 871 centimeter lang (tussen 2 muren) en 258 centimeter hoog. De betonrand waar de rail op gemonteerd kan worden is 12 centimeter breed. Onze voorkeur gaat uit naar 2 vaste eindstukken en de rest schuifbaar. Boven ons balkon hangt ook nog een betonnen balkon, hiertussen komt de balkonbeglazing.

Gevelkozijn plaatsen

Stalen gevelkozijn AFM 6000 br x 3000 hoog. 2 stuks deuren 2200 hoog ieder 1000 br Totaal verdeelt in 10 stuks iso glas 1 stuks binnen deurkozijn met deur AFM 1100 breed 3000 hoog deur hoogte 2200 totaal 2 stuks iso glas Kleur zwart voor de kozijnen

Plafond verlagen en spots inbouwen

Ik wil graag een prijsopgave voor verlagen plafond voor woonkamer/keuken totale oppervlakte 55 m2. Inclusief inbouwen 8 spots, afwerken met gipsplaten, zodat het gestuukt kan worden. Verlagen minimaal mogelijk voor led-spots

Lundia binnendeuren type Tim laten monteren

Ik wil 3 binnendeuren laten monteren en afhangen. Het zou gaan om 2 binnendeuren en een meterkast deur van Lundia Tim.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd, welke over 2 tot 3 weken casco wordt opgeleverd. Ik wil daar op de 1e verdieping kozijnen met taatsdeuren laten plaatsen. Het gaat om kozijnen van 2600 mm hoog en 9000 mm breed, 3 x een slaapkamerdeur en 1 maal een badkamerdeur. Ik ontvang graag een prijsopgave voor verschillende uitvoeringen en materialen, want daarin heb ik nog geen keuze gemaakt.

Hefboom van de schuifpui repareren

Onze hefboom schuifpui (2 meter) rolt bijna niet meer. Met de hefboom ontsluit de deur (en gaat omhoog), maar de deur valt bijna niet meer open/dicht te schuiven. Het gaat om een houten pui. Graag vernemen wij een indicatie van de reparatie kosten.

Taatsdeuren van woonkamer naar de hal maken

Ik ben bezig met een project. Het project is nog in aanbouw en zal volgend jaar pas opgeleverd worden. Ik zou graag willen weten wat het kost om taatsdeuren tussen de woonkamer en de hal te laten maken. Materiaal: Aluminium (met glas). Woonkamer naar hal 93 cm en 230 cm hoog.

Schuifpui laten repareren

Aluminium pui. Schuift slecht/niet meer open. Pui is 17 jaar geleden erin gezet.

Trap met laminaat renoveren

De trap renoveren. We willen er laminaat op hebben. De vloerbedekking is er af, maar de lijm nog niet, dat is iets van 1 a 2 mm dik. De ondergrond is een houten dichte trap. Optioneel is het materiaal ook te leveren. Wat kost het met en zonder de materialen? Laminaat in een houtkleur maar de stootborden wit. De zijkanten schilderen wij zelf.

Scharnieren voordeur vervangen

Ik wil graag de scharnieren van de voordeur vervangen hebben

Deur in een kast monteren

Ik heb een kast van de Karwei gekocht en gemonteerd, alleen de deur krijgen we niet goed geplaatst. We krijgen nieuwe scharnieren opgestuurd, de deur moet nu goed gesteld en geplaatst worden. Het gaat om het type Tara van de Karwei.

Kozijn repareren of vervangen

Graag offerte voor het leveren en plaatsen van een kozijn met tuindeur en bovenlicht van hardhout. De afmeting van de deur met bovenlicht is 240 hoog en het raam is 200x185. Deur, raam en bovenlicht zijn een geheel. Alles met dubbelglas en inbraak veilige sluiting.

Onderdorpel van de voordeur vervangen

De hardhouten onderdorpel van de voordeur is aan het rotten. Deze moet vervangen worden, reparatie m.b.v. houtvuller is al eens gedaan maar het wordt nu te erg. Van het Meranti kozijn zijn de dorpel en aan een zijkant de staander aangetast, de andere staander waarschijnlijk ook. Gaarne vrijblijvende offertes.

Schuifdeur voor trappengat plaatsen

Een hangende schuifdeur voor trapgat laten monteren. Er is wel spraken van een hoogte verschil. De vakman dient de schuifdeur ook te leveren.

Kast in elkaar zetten

Ik ben bob. Ik heb het momenteel erg druk met mijn werk en reis erg veel daarom ben ik nooit thuis. Ik heb recentelijk 4 mooie kasten gekocht (3 maanden geleden) maar heb maar geen tijd of als ik dan thuis ben geen zin om deze in elkaar te zetten. Ben jij de klusman die ik zoek en die voor 200 euro de kasten in elkaar komt zetten?! neem dan zsm contact met mij op