Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapgat afsluiten met een deur:

Trapgat afsluiten met een deur

Ik heb een binnendeur kozijn met deur gekocht. Die willen we laten plaatsen bij het trappen gat boven. Omdat het tocht de warmte gaat van de woonkamer richting zolder. De zolder is afgesloten (zolderdeur). De deur is 201 bij 81 cm.
Onze klant uit Moordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat afsluiten met een deur uit heel Nederland:

Schuifdeur voor een trapgat maken

Graag wil ik een schuifdeur paneel (provence) laten maken om het trapgat te kunnen afsluiten. De deur moet aan 1 zijde links en rechts bediend kunnen worden en de andere zijde alleen links met een greep die in de deur ligt. Ik heb een afbeelding toegevoegd waar de maten bij staan.

Trapkast aanpassen en trapgat afsluiten

Ik wil graag iemand die mee kan denken. We willen graag een nieuwe of aangepaste trapkast (in de ruimte onder de trap afmeting ongeveer 2,50 x 2,40 meter breed), zodat we hier makkelijk schoenen en laarzen in kunnen opbergen. De gang is namelijk erg smal en op die manier hoef ik er alleen nog jassen in kwijt. De huidige trapkast is één kleine ruimte. Ik heb wel eens oplossingen gezien waarbij de ruimte bij de onderste treden handiger gebruikt wordt door hier bijvoorbeeld lades te maken en ik ben benieuwd of zoiets mogelijk is bij ons. Mijn tweede wens is om het trappengat volledig af te kunnen sluiten met bijvoorbeeld een schuifdeur over de eerste trede. Dit omdat wij katten hebben en op die manier kan ik de gang ontoegankelijk maken voor onze katten wanneer er (onverwacht) iemand aan de deur staat. Onze katten mogen namelijk door het hele huis en het trapgat zit bij de deur. Graag een offerte voor de kosten hiervan.

Maatwerk schuifdeursysteem leveren en monteren

Wij willen een schuifdeur met een landelijke dan wel natuurlijke uitstraling om ons trapgat af te sluiten. Een hangend systeem lijkt ons het mooiste en het moet wel goed afsluiten ivm geluid en warmteverlies/tocht. De deur moet dus de totale hoogte afsluiten en zal dus maatwerk worden. Afmetingen ongeveer 1 m breed en 265 cm hoog. Links vh trapgat is een muurtje tot aan de keuken van ongeveer 110 cm breed.

Trap met schuifdeur afsluiten van de woonkamer

Wij willen graag een schuifdeur geplaatst hebben om onze trap zo af te sluiten van de woonkamer in verband met tocht en geluid. In de bijlage de situatie zoals deze nu is. Boven het trapgat is hout achter het gips geplaatst bij alles naast de opening is het gips. De plint moet blijven bestaan als het een beetje kan, maar het tocht en geluid moet tot een minimum worden beperkt. Ik wil graag een houtkleur of een witte deur.

Zolder opknappen

Onze nieuwbouwwoning heeft een schuin dak op zolder. Wij willen hier onze slaapkamer van maken. Het idee is om boven het trapgat een vliering te maken. Deze zal ongeveer 5 meter breed en 2 meter diep gaan worden. Links en recht van het trapgat 2 kasten. Het trapgat zelf willen we van glas met een glazen deur kunnen afsluiten. Dat glas loopt dan tot de hoogte van de vliering. Dit zal ongeveer 3 meter breed gaan worden en 2.50 meter hoog. De hekken die er nu staan moeten dus weg, en dat wordt dan vervangen links en recht door de kast die gemaakt word en aan de voorkant glas plaatsen. In mijn hoofd is het helder, het overbrengen vind ik lastig. Er zal ook een dakkapel geplaatst moeten worden. Deze zal bestaan uit veel glas en kunststof kozijnen. De dakkapel zal ongeveer 3 a 3.5 meter breed gaan worden. In de nok moeten er spots geplaatst gaan worden. Het dakraam wat er nu is dient verplaatst te worden naar de andere zijde.

Zolderverbouwing en een trap plaatsen

De klus betreft een zolderverbouwing. Trapgat zolder vergroten (houten verdiepingsvloer). Vlizotrap vervangen voor vaste trap. Betreft een zolder die door middel van houten wanden in 2 gedeelten wordt gemaakt ten behoeve van een slaapgedeelte en de rest van zolder afsluiten. Schuine wanden dichtmaken. Het plaatsen van een dakraam. Het is een grote zolder die uit twee gedeelte bestaat. Het betreft een bovenwoning. Er zit nu al een aparte kamer in, het andere gedeelte ziet er niet uit. Het woonoppervlak is 55 m2, de zolder is iets groter dan ons woonoppervlak.

Zolder verbouwen tot slaapkamer

Het betreft een zolder met vaste trap. De ruimte moet afgetimmerd worden. Er moet een wand geplaatst worden met een deur boven aan de trap. Het gaat hierbij om het afsluiten van het trapgat. De CV ketel moet weg gewerkt worden. In de wanden moeten extra stopcontacten en een tv kabel aansluiting gecreëerd worden. In de schuine kanten moeten kasten gemaakt worden. De zolder is ongeveer 10 bij 5.5 meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal.

Plaatsen glazen wand met deur

In ons nieuwe huis in Deventer willen we in april het trapgat op de 2e verdieping afsluiten met een glazen wand, inclusief deur. Het gaat om een wand van 2.09 bij 2.395 meter (b x h). Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden en kosten voor het plaatsen van zo'n wand.

Renoveren van een zolderruimte

Het gaat hier om het opknappen van een zolderruimte (direct in het dak) tot slaapkamer, van ongeveer 6 bij 5 meter. Hopende op een vrijblijvend (zonder kosten e.a.verplichtingen) advies/offerte: 1) Het inzetten van 2 reeds aanwezige dakramen (het gaat om nieuw te plaatsen ramen in een schuin dak). 2) De vlizotrap vervangen voor een vaste trap (het gaat om een houten verdiepingsvloer). 3) Het bestaande trapgat afsluiten en een nieuw trapgat maken. 4) Het isoleren van de zolderruimte (6 bij 5 meter). 5) De bakstenen muur (zeer lage 1.20 cm) doorgang ophogen tot minimaal 2 meter hoogte.

Aanbouw achterzijde plus dakkapel/dakraam

*Een complete aanbouw over de gehele breedte van het huis (achterkant, 6,11m) en 2,50m diep. Afwerking buiten: metselwerk. Een gewone deur en een schuifpui of openslaande deuren. Plat dak, geen balkon) *Vaste trap maken van 1ste verdieping naar zolder (incl. verplaatsen trapgat. (huidige situatie vlizotrap) *Weghalen tussenmuur (niet dragend, 3,00m) afsluiten deurgat. *Plaatsen dakkapel achterzijde. *Plaatsen dakraam voorzijde.