Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijn voor in de uitbouw:

Kozijn voor in de uitbouw

Wij gaan zelf een uitbouw plaatsen. Er moet een nieuw kozijn in komen met isolatieglas. De maten zijn ongeveer 4.40 meter breed x 2.40 meter hoog. Wij willen graag een zwart aluminium kozijn met vak verdeling om een "taats-effect" te creeren.
Onze klant uit Monster (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijn voor in de uitbouw uit heel Nederland:

Nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen

Ik wil in aanmerking komen voor de subsidieregeling particuliere woning. Ik wil het dak van de oorspronkelijke woning (niet de aanbouw) laten vernieuwen en dus ook isoleren. De dakbedekking die daarop moeten komen heb ik geen voorkeur voor. Graag advies wat het beste isoleert. Aan de achterkant van mijn huis moeten boven het raam en een deur vervangen worden door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het moet voor 1 januari 2021 uitgevoerd worden ivm de subsidieregeling. Ik weet niet om hoeveel m2 het in totaal gaat wat betreft het dak. Dak is aan de voorkant goed bereikbaar, aan de achterkant is er een uitbouw aan het huis dus is het dak lastiger te bereiken. Het betreft een hellend dak.

Uitbouw achter, kozijn 1e verdieping en dakkapel 2e verdieping

We willen onze huidige bijkeuken laten isoleren dan wel betrekken bij een eventuele nieuwe uitbouw. We willen de bijkeuken laten isoleren tegen warmte daarna kan er een extra wandje worden geplaatst. Het is een enkelsteense bijkeuken. De afmetingen zijn 1.90 m breed en 2,80 diep. De bijkeuken heeft een schuin dak, hier graag een Velux dakraam in bouwen. Daarnaast een raam aan de zijkant plaatsen in de bijkeuken. Graag houten kozijn. Allebei de ramen dubbelglas HR++. Wanden tegen Tevens willen we het kozijn op de eerste verdieping laten vervangen en onze dakkapel laten renoveren. Daarnaast eventueel een houten uitbouw aan de bijkeuken realiseren als dit mogelijk is.

bouwtekening en contructieberekening

ik wil graag een bouwtekening laten maken en bijbehorende constructie berekeningen laten uitvoeren voor een uitbouw aan de achterzijde van onze woning. werkzaamheden oa, uitbouw, verplaatsen binnenmuur, en verplaatsen van de zijingang van de garage. materiaal Beton, stenen, schuifpui en kunstof kozijn en deur voo rgarage toegang

Uitbouw aan achterzijde huis realiseren

Ik ben voornemens om mijn huis uit te laten bouwen, het betreft een vergunningsvrije aanbouw van 3 bij 4 meter. Zo dat de achterzijde gelijk komt aan de garage. (zie foto) het kozijn met openslaande deuren kan hergebruikt worden, de deur in de garage zal verplaatst moeten worden. er hoef geen muur doorbroken te worden. De uitbouw mag volledig saus klaar opgeleverd worden met spotjes in het plafond, elektra, (vloer)verwarming en een daklicht of lichtstraat. Als de offerte passend is zouden we wat mij betreft op kortte termijn al gestart kunnen worden. Onderstaand in foto is zichtbaar waar de aanbouw komt.

Uitbouw realiseren

Ik wil een uitbouw in de tuin. Met de maten 2 meter diep en 4 meter breed. Het bestaande kozijn wil ik hergebruiken. Het moet compleet opgeleverd worden zonder stucwerk.

Vervangen houten kozijnen door kunststof

We zouden graag op onze uitbouw onze houten kozijnen en raam willen vervangen door een kunststof kozijn met raam. Afmetingen zijn ongeveer 250 cm bij 110 cm. Dit is aan de achterkant op de tweede verdieping.

Complete uitbouw voorzijde huis

Wij zouden graag een uitbouw realiseren aan de voorzijde van ons huis. Het gaat om een uitbouw van ongeveer 2.55 m breed en 1.30m diep bij ongeveer 1.18 m hoog. Bijgevoegd een foto van onze gevel. We hebben eventueel ook nog een tekening van een erker als optie zoals de oorspronkelijke architect dit heeft ontworpen. Wat wij willen is dat het huidige kozijn weer in de uitbouw komt, wij willen dan in de uitbouw aan de zijkanten ramen hebben voor de lichtinval. Wij hebben nu houtenkozijnen, dus graag ook weer hout. Er moet een fundering komen, welke het beste is laten wij aan u over, wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij veengrond hebben. Wij zijn al naar de gemeente geweest en de uitbouw moet in dezelfde stijl van het huis worden. Er moet een vergunning worden aangevraagd, maar daarvoor hebben wij de juiste bouwtekeningen nodig, deze willen wij aan u uitbesteden, gezamenlijk met de vergunningaanvraag. In de uitbouw komt een nieuwe keuken, de oude gaat dan weg. Doordat de keuken door de uitbouw naar voren komt, is er een muur van de huidige keuken die wij dan willen laten verwijderen, het liefst in zijn geheel, maar wij weten niet of dit mogelijk is. Er moet op locatie gekeken worden of dit een dragende muur is. Graag een complete oplevering met spotjes in het plafond.

Aanbouw woning

Graag zou ik een prijsindicatie willen opvragen voor een aanbouw van 4,8 x 2,4. De heipalen zijn al vanaf de bouw aangelegd. Casco uitbouw waarbij geen kozijn benodigd is. De huidige word hergebruikt.

Verplaatsen van latei of hoekplaat

We willen graag een hogere achter pui installeren. Daarvoor moeten wij de hoekplaat met drie stenen dik omhoog verplaatsen. Het betreft een hoekplaat in een uitbouw van de woonkamer. Het kozijn in ca 330 cm breed, waarboven 10 rijen stenen zijn opgemetseld. Foto's van de schuifpui heb ik bijgevoegd.

Een casco uitbouw ontwikkelen

Ik zoek een aannemer die een casco uitbouw kan realiseren achter een tussenwoning. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 5 meter groot worden, een gemetselde constructie bezitten en daarnaast zou ik mijn bestaande kozijn willen hergebruiken. Verder bespreek ik de mogelijkheden graag met de aannemer.

Partners

Partners van Casius