Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Monster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Monster heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Monster u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Monster of directe omgeving.

142 klanten uit Monster bevelen een bij Casius in Monster aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Monster bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Monster staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Monster:

Kozijn voor in de uitbouw

Wij gaan zelf een uitbouw plaatsen. Er moet een nieuw kozijn in komen met isolatieglas. De maten zijn ongeveer 4.40 meter breed x 2.40 meter hoog. Wij willen graag een zwart aluminium kozijn met vak verdeling om een "taats-effect" te creeren.

Deur(en) laten plaatsen

Wij willen 5 deuren op de begane grond vervangen. De huidige deuren zijn heel oud, niet meer recht, div lagen verf door de 20 jaren heen en toe aan vervanging. 1 Het gaat om 5 deuren totaal en we weten al (bijna helemaal zeker) welke type we willen: Twee woonkamer deuren met glas. https://lundia.nl/collectie/binnendeur-noor-met-blank-glas één kelderkast, een voorraad deur en een WC deur(met slot). https://lundia.nl/collectie/binnendeur-bas De afmetingen zijn +/- 201 cm hoog en +/-83 cm breed, echter het is een huis uit 1961 en recht is het niet bepaald vandaar dat we een specialist zoeken voor correct inmeten en afwerken.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik wil graag een andere trap. Ik heb nu een spiltrap en ik wil deze door een houten draaitrap laten vervangen. Het trappen gat moet ook vergroot worden. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Trap aanpassen

We hebben een houten trap, en we willen de onderkant van richting willen veranderen. Nu is de trap boven aan met een bocht en onderaan recht. Maar deze zouden we ook met een bocht de woonkamer in willen. Wat gaat deze aanpassing kosten? Ik hoor her graag.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik wil graag mijn spiltrap vervangen door een andere trap. Dit moet een rechte houten trap worden. Hiervoor moet wel het trapgat worden vergroot. Verder wil ik advies over wat het beste is. Ik hoor het graag.

Houten schuurdeur met raam vervangen

Ik wil een houten deur met raamwerk en raam vervangen in schuur. Hoeft geen dubbelglas te zijn. 2.20 hoog x 2.00 breed.

Flexfloors trappen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van flexxfloor traprenovatie bij 2 trappen. Beide trappen hebben 13 treden. Het gaat om de treden, de stootborden en de zijwangen.

Leuning/balustrade bevestigen

Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen. In welke uitvoering heb je interesse? Landelijk / klassiek. In welke materialen heb je interesse? Hout. Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Vrijstaand op de trap of vloer. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Leuning/balustrade aan de open en rechte kant van de trap. Ongeveer 2. 20 meter lang.

Louvredeuren en tuingaas monteren

Ik wil bij Praxis Monster geplastificeerd groen tuingaas aanschaffen wat aan de binnenkant van mijn metalen tuinhek moet worden geplaatst. Bij het hek in de voortuin. Het gaas is circa 50 cm hoog en zit op een rol van 10 meter. In totaal 30 tot 35 meter gaas aan het hek plaatsen. Tevens wil ik in de keuken, voor de CV ketel, Louvre-deurtjes laten aanbrengen. De ketel hangt in een nis.

Tapijt op trap vervangen

Het betreft het verwijderen van het tapijt op de trap, 13 treden dicht en 11 treden open. Daarna dienen beide trappen opnieuw bekleed te worden met nieuw tapijt.

Verwarmingskoof maken

Ik wil graag een verwarmingskoof/ombouw hebben. Ik wil deze graag van muur tot muur hebben. De lengte is 315 cm breed en 77 cm hoog. In de hoekjes van het raam zit een kleine uitsparing. Panelen van Cando gebruiken. Die wil ik bij Praxis aanschaffen.

Harmonicadeur tussen 2 balkons

Ik wil graag een harmonica deur tussen 2 balkons laten plaatsen. De hoogte is 2.75 en de totale breedte is 2.73 meter. Om de kosten zo laag mogelijk te houden mag dat een kunststof of houten deur worden zonder glas.

Houtrot in kozijn herstellen

Betreft de bovenzijde van het kozijn, in de linkerbovenhoek zit houtrot, verticaal een stuk van 40 cm en horizontaal een stuk van 20 cm. Betreft een kozijn op het dakterras en is goed toegankelijk. Ik wil dit kozijn laten repareren. Graag ontvang ik een offerte.

Fundering voor de garage maken

Er dienen stroken fundering geplaatst te worden voor een prefab garage. De garage zal 6.48 bij 7.99 meter moeten worden en de hoogte van de fundering 45 cm. Er is een plattegrond beschikbaar.

CanDo ML 705 buitendeur monteren

Een nieuwe CanDo buitendeur ML 705 (geen glas) monteren en afhangen. De deur wordt bij Praxis besteld met ingefreesd slotgat (enkel) brievenbussleuf en tochtvaldorpel. Er moet nog een extra veiligheidsslot worden gemonteerd.

Houten draai-/kiepkozijnen plaatsen

Ik zou graag een prijs willen hebben van twee houten draai kiep kozijnen in de grondverf binnen maten zijn breed 99 cm hoog 110 cm das zonder aanslag deze komt er dus nog bij

Achterdeur vervangen

Vervangen van een achterdeur. Ik heb een tweedehands houten deur aangeschaft. Scharnieren zitten erbij en passen. Glas zit er al in. De deur is alleen iets te breed, daar moet een stukje af. Optioneel de oude deur verwijderen.

Kunststof Canexel gevelbekleding aanbrengen

Het bekleden van een gevel met Canexel kunststof schoten. Ongeveer 28 m2. Raggelwerk op bestaande houten gevel plaatsen.

Schuifwand maken

Schuifwand maken. Wij willen graag van u een offerte voor de volgende maten en uitvoering: 266 cm hoog (zowel links als rechts) 350 cm breed (zowel onder als boven) Uitvoering: 4 deurs, uiterste linkerdeur als ook de uiterste rechterdeur in melkwit-glas (mat) en de binnenste deuren spiegels het liefst zilver of blank. Zonder interieur dit gaan we zelf verzorgen. Budget is rond de 1000 euro, uiteraard zijn andere ideeen ook welkom wat betreft het glas.

Dakramen vervangen

Wij willen graag een afspraak maken voor het vervangen van bestaande dakramen. Het betreft 2 dakramen die vervangen dienen te worden en 1 dakraam die, en groter, en op een andere plaatst gemonteerd dient te worden. De ontstane opening dient ook gesloten te worden. De materialen dienen door de vakman geleverd te worden.

Schuur bouwen

Een schuur van 50 vierkante meter maken. Gemetselde muren, een licht schuin pannendak, 2 openslaande deuren en 2 ramen en loopdeur. Fundering moet ook worden aangelegd. Tevens twee tuinmuren metselen. Casco oplevering.

Plaatsing dakraam op zolder

Het plaatsen van een standaard dakraam (Velux of zoiets gelijkwaardigs) bijv. 55 x 78 cm of misschien een maatje groter tussen de balken op zolder. Materiaal in overleg.

Gevelbeplating vervangen

Drive in woning met beplating tegen gevel wat wijkt. Zoals t nu is verwacht ik lekkage. Zou graag de beplating vervangen willen hebben of gerepareerd. De buren hebben het vervangen voor kunststof keralit. Misschien is dat een idee.

Vaste trap naar boven plaatsen

Er moet boven de trap die naar de 1e etage gaat een trap komen naar de 2e etage. Deze is nu niet toegankelijk via een trap. Er zal dus een opening in de vloer van de 2e etage moeten komen. Dat is een houten vloer. Hier kan het zijn dat er wat water/electra omgelegd moet worden. Dit kan ik waarschijnlijk zelf maar mag in de offerte meegenomen worden zodat ik kan zien of ik het zelf doe, of wil laten doen.

Schutting repareren

Er moeten 2 schotten van een houten schutting gerepareerd worden en een paal ertussen. Er is iemand tegen de schutting aangereden. De reparatie gaat vergoed worden door de verzekering.