Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dressoir, tv-meubel en eettafel lakken:

Dressoir, TV-meubel en eettafel lakken

Wij willen onze houten meubels graag in een lichtere kleur zoals roomwit.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dressoir, tv-meubel en eettafel lakken uit heel Nederland:

Klussen in huis laten doen

Ik wil graag een tv, dressoir en spiegel laten ophangen en 3 gootjes op verlegde lampen laten ophangen. En een aantal gaatjes laten kitten. En eventueel kabelgoten laten aanbrengen.

Dressoir, TV-kast en boekenkast schilderen

Ik wil graag een dressoir, tv kast en boekenkast schilderen. De boekenkast is 2 bij 1 meter. Het dressoir is 2,5 bij 1,5 meter en de tv kast 1,5 bij 0,8 meter.

Dressoir en tv meubel laten spuiten

, Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om een dressoir (acacia hout, 220x85x45) en een tv meubel (acacia hout 160x40x50) in het zijdeglans wit te laten spuiten? Met vriendelijke groet, Franziska Timmer

Meubels in elkaar zetten

Het betreft 3 meubels van de Amalfi woonserie van Leenbakker. Het gaat om een dressoir van 190 cm, een tv meubel van 140 cm en een boekenkast van 170 cm.

Eiken meubels schilderen

Graag zou ik mijn eethoek met 6 stoelen, tv kast, salon tafel, dressoir, vitrine kast, lang smal tafeltje willen laten schilderen in een lichtere kleur. Hierover ontvang ik graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Monteren van nieuwe meubels

Ik krijg vrijdag a.s. nieuwe meubels geleverd die nog gemonteerd moeten worden. Het gaat om dressoir, vitrinekast, tv-meubel, eettafel en het plaatsen van een tv aan de muur

Stopcontact verplaatsen

Wij willen graag een stopcontact laten verplaatsen zodat deze in de tv dressoir komt. Hierdoor zijn de kabels niet zichtbaar en kan alle apparaten netjes worden aangesloten zonder dat deze zichtbaar zijn.

Verven van meubels

Wat kost het om houten landelijke meubels te laten verven. Salon tafel, buffetkast, dressoir kastje, Tv meubel. Nu is het in de kleur rall wit. Meubels gekocht bij zittenenliggen. Nl Ik wil ze graag zwart hebben.

Leen bakker dressoir en tv kast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van deze meubels, dressoir en tv kast (lowboard)

Meubels en gedeeltelijk kozijnen schilderen

Wit schilderen meubels. dressoir, spiegel, vitrine kast, tv kast, kleine kast en kapstok aan muur met spiegel. plus 1 gedeelte deur en raamkozijn. ik heb nog niet definitief besloten of ik nieuwe meubels ga kopen of de huidige schilderen, wil eerst weten wat de prijs wordt. Graag hoor ik van u.

Partners

Partners van Casius