Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dressoir, tv-meubel en eettafel lakken:

Dressoir, TV-meubel en eettafel lakken

Wij willen onze houten meubels graag in een lichtere kleur zoals roomwit.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dressoir, tv-meubel en eettafel lakken uit heel Nederland:

Meubels in elkaar zetten

Het betreft 3 meubels van de Amalfi woonserie van Leenbakker. Het gaat om een dressoir van 190 cm, een tv meubel van 140 cm en een boekenkast van 170 cm.

Eiken meubels schilderen

Graag zou ik mijn eethoek met 6 stoelen, tv kast, salon tafel, dressoir, vitrine kast, lang smal tafeltje willen laten schilderen in een lichtere kleur. Hierover ontvang ik graag advies wat de mogelijkheden zijn.

Monteren van nieuwe meubels

Ik krijg vrijdag a.s. nieuwe meubels geleverd die nog gemonteerd moeten worden. Het gaat om dressoir, vitrinekast, tv-meubel, eettafel en het plaatsen van een tv aan de muur

Stopcontact verplaatsen

Wij willen graag een stopcontact laten verplaatsen zodat deze in de tv dressoir komt. Hierdoor zijn de kabels niet zichtbaar en kan alle apparaten netjes worden aangesloten zonder dat deze zichtbaar zijn.

Verven van meubels

Wat kost het om houten landelijke meubels te laten verven. Salon tafel, buffetkast, dressoir kastje, Tv meubel. Nu is het in de kleur rall wit. Meubels gekocht bij zittenenliggen. Nl Ik wil ze graag zwart hebben.

Leen bakker dressoir en tv kast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van deze meubels, dressoir en tv kast (lowboard)

Meubels en gedeeltelijk kozijnen schilderen

Wit schilderen meubels. dressoir, spiegel, vitrine kast, tv kast, kleine kast en kapstok aan muur met spiegel. plus 1 gedeelte deur en raamkozijn. ik heb nog niet definitief besloten of ik nieuwe meubels ga kopen of de huidige schilderen, wil eerst weten wat de prijs wordt. Graag hoor ik van u.

Schilderen van meubels

Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het schilderen van mijn meubels in een lichte kleur, bijvoorbeeld gebroken wit. Het gaat on een eettafel, dressoir, tv meubel en 2 bijzettafels.

TV-meubel, barkast, dressoir en salontafel in elkaar laten zetten

Ik wil een tv meubel, dressoire, barkast en een salontafel van Leen Bakker in elkaar laten zetten. Afmetingen van alle meubels doe ik per bijlage toezenden.

Dressoir en TV-meubel monteren

Ik heb een dressoir en een tv meubel dat nog in elkaar moet worden gezet. Helaas ben ik zelf (zijnde een vrouw) niet handig en dit gaat mij niet lukken. Graag ontvang ik een kostenopgaaf om deze twee meubelstukken op korte termijn in elkaar te zetten. Ik heb zelf geen gereedschap.