Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeur stellen en afhangen:

Buitendeur stellen en afhangen

Buitendeur is 2 jaar geleden door de BAM na de bouw lager afgesteld, maar nu klemt deze aan de onderkant met huidige slecht en koud weer. Daarnaast valt deze niet meer in het extra slot aan de binnenkant.
Onze klant uit Maassluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur stellen en afhangen uit heel Nederland:

Twee deuren stellen

Een voordeur moet gesteld worden en een buitendeur van een berging. Voordeur: aan een kant veel ruimte tussen deur en kozijn, aan andere kant zit deur tegen kozijn (zie foto) waardoor verf van kozijn op deur komt. De deur van de berging sluit wel, maar kan niet op slot, omdat sloten tegen koijn gaan.

Deur opnieuw stellen

Onze buitendeur hangt niet goed. Er komt veel tocht naar binnen. Ik zou graag willen dat hier een expert naar komt kijken.

Boerderijdeur opnieuw stellen en pas maken

Buitendeur - met boven en onderdeur - pas maken en stellen. Totaal vier scharnieren eventueel verplaatsen en hang- en sluitwerk weer goed laten neerdalen in de openingen van het kozijn. Nieuwe slot met cilinder plaatsen.

Meerpuntssluiting in de buitendeur afstellen

Het betreft een buitendeur met een meerpuntssluiting. Het middelste deel van het slot valt er net in maar de haken niet. Hierdoor sluit de deur niet volledig. Ik vroeg me af wat het kost om dit slot / deze deur af te stellen.

Buitendeur met deurbeslag vervangen

Nieuwe buitendeur met beslag en eventueel een raam stellen.

Divers onderhoud in huis

Het betreft het ophangen van 3 rolgordijnen, het stellen van de buitendeur, een scheur helen en het overschilderen van een muur van ongeveer 6 m2. Graag wil ik ook het slot van de deur weer gangbaar maken, het slot blijft hangen. Daarbij wil ik ook graag mijn parket laten schuren en lakken. De oppervlakte van het parket is circa 70 m2.

Diverse klussen in de woning

Ons huis kent nog een aantal losse eindjes, van groot en klein formaat. Deze willen we graag opgelost zien. KEUKEN * afzuigkap monteren * Vaatwasser opnieuw stellen (deurtje sluit niet meer) * Lichtpunt aanbrengen boven aanrecht (er is een lichtpunt, maar de draad is zichbaar. Deze willen we achter de (mdf-)muur verwerkt hebben) * 3 lichtpunten in de keuken werken niet meer. Alle drie zijn op een dimmer aangesloten. * Muur achter gasfornuis schuren en verven (ong. 5,5 m2) * Voegen rondom keukenblok (ong. 5 m) aanbrengen * tweetal planken boven koelkast/magnetron plaatsen (60x40 cm) WOONKAMER: * Vloer opschuren en olien. (ong. 34 m2). De planken zullen ook aangetikt moeten worden. Het is ons onbekend hoe de vloer gelegd is (gelijmd, zwevend? ) * Plinten in grondverf en verf (ong. 20 m2) * Vensterbank verbreden incl. Opbergruimte. 315 cm breed x 60 cm diep. We willen ook op de vensterbank kunnen zitten. Graag hieronder een drietal opbergbakken en 2 kinderstoeljes in dezelfde stijl. Het aantal en grootte van de bakken is afhankelijk van de steunen die de vensterbank mogelijk nodig heeft. Hieronder twee voorbeelden qua sfeer: -ideetjes/rbosgraaf/extra-opbergruimte-onder-de-vensterbank * Radiator ombouw 2x maken en plaatsen * Aanpassen van de (niet-actieve) schouw, zodat de TV daarin kan. * Diverse deuren schuren en schilderen (2x binnendeur, 2x buitendeur) * Sierplinten om 2 deuren schilderen en plaatsen TRAPPENHUIS EN GANG * Trap schuren en schilderen (14 treden) * Vloer gang schuren en schilderen (ong. 7 m2) * Trapleuning onwrikbaar vastzetten (raakt elke keer weer los) * 2 lampen ophangen (electra punt al aanwezig) * Voordeurbel en buitenverlichting repareren * 2 ramen vervangen (1 veiligheidsglas in voordeur, 1 raam boven voordeur) * Geleiding van schuifdeuren repareren. Nu liggen er plastic geleiders die

Deuren afhangen en stellen kozijnen

Afstellen van 4 kozijnen en afhangen van 4 deuren. Deuren en kozijnen gaan we zelf aanschaffen. Gaat om binnendeuren. Eventueel later ook nog een nieuwe buitendeur plaatsen.

Buitendeuren en kozijnen

buitendeur en scheurdeur 90 graden draaien. Gaat om de bestaande deuren. 3 binnen kozijnen stellen, 2 bestaande kozijnen en 1 nieuw kozijn. Dit kozijn ook leveren.

Diverse klussen

Stellen van 1 a 2 kastdeurtjes in keuken. Stellen kastdeur in bijkeuken. Strook Mastiek en repareren inbedding van afvoerpotje op balkon, ivm kleine lekkage, Nieuwe (diepe) wasbak in bijkeuken. Zo mogelijk reparatie badkamerraam (sluit slecht). Check en mogelijk reparatie afvoer bij keukenaanrecht. Zo mogelijk reparatie stortbak (bediening) badkamer. Reparatie lichtknoppen hal-verlichting. Afdichten grote ramen in garage (geeft soms lekkage bij hevige regenval). Check stortbak WC (geeft ogenschijnlijk te weinig water). Werkbaar maken deurafsluiting toilet/doucheruimte en badkamer (dus 2 deuren). Repareren (deel) gordijnrails huiskamer. Repareren cq. stellen deurkrukken buitendeur en deur garage/bijkeuken. Schuren en lakken houten aanrecht.