Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maassluis of directe omgeving.

352 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: uitbouw kozijn vervangen twee woningen, glazen balustrade, gashaard inclusief meubel realiseren, trappen voorzien van bekleding, binnendeuren inmeten en afhangen, houten trap plaatsen, kozijnen vervangen met behoud van glas in lood, glazen wand met deur plaatsen, vaste trap plaatsen, traprenovatie uitvoeren, keralit of Trespa boeidelen monteren, vaste trap naar zolder plaatsen, traprenovatie twee trappen, stalen binnendeur plaatsen, carport maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maassluis:

Houten planken frezen

Graag zou ik twee houten planken willen laten frezen. Beide zijn 1,80 lang en ongeveer 35 cm breed. Het gaat om een mooi randje langs de plank, en een gootje erin waar een elektrische tijd kabel in moet (er moeten lampen aan komen). Wat zou dit kosten bij jullie?

Twee dakramen vervangen

2 ggl3 dakramen vervangen incl rolgordijnen en insectenhor. Merk mag Velux of Fakro zijn. Graag een totaalprijs.

Dressoir, TV-meubel en eettafel lakken

Wij willen onze houten meubels graag in een lichtere kleur zoals roomwit.

Trap bekleden met grind

Ik wil mijn trap bekleden met grind. Eventueel ook een tweede trap bekleden. Beide trappen hebben 13 treden.

Stalen deuren plaatsen

Ik ben geïnteresseerd in de prachtige stalen deuren op uw website. Wij zouden graag 2 openklappende stalen deuren willen (naast elkaar) van ongeveer 2 meter breed (in totaal). Tussen de eetkamer en de slaapkamer. Hoeveel zou zoiets kosten? Graag ook de kosten van het installeren! Ik dank u voor uw tijd. Huis staat op Funda dus is daar te bekijken.

Schuur verbouwen en uitbreiden

Ik wil onze schuur laten voorzien van een schuifpui (4,5 x 2,2 meter) en het dak dient daarbij intact te blijven. Tevens dient de schuur verlengt te worden met ongeveer 3 meter (volledige breedte van de schuur) met daarin nog een kozijn met deur. Eventueel nog enig timmerwerk in de schuur.

Kozijnen vervangen

Wij hebben een eengezinswoning met houten kozijnen en enkel glas. Graag laten wij de kozijnen vervangen door kunststof en dubbel glas monteren. Er zijn 4 slaapkamer ramen en 1 keukenraam met diverse afmetingen. In de woonkamer hebben wij een schuifpui die ook aangepakt moet worden. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en offertes te ontvangen.

Trap bekleden met laminaat

Ik heb een trap met 14 treden die ik zou willen bekleden met laminaat. Het is een dichte trap met een tussen plateau, dus eerst een aantal treden, dan het plateau en de rest van de trap. Alle treden zijn recht. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Plafond repareren in slaapkamer

Het strippen van het oude plafond en aanbrengen nieuw plafond. Plafond platen zijn waarschijnlijk zachtboard. Graag het oude materiaal afvoeren.

Buitendeur stellen en afhangen

Buitendeur is 2 jaar geleden door de BAM na de bouw lager afgesteld, maar nu klemt deze aan de onderkant met huidige slecht en koud weer. Daarnaast valt deze niet meer in het extra slot aan de binnenkant.

3 dakramen plaatsen met bijkomende werkzaamheden

Wij willen graag 3 dakramen laten plaatsen van 80 x 100 cm. Het gaat om 2 nieuwe dakramen die tussen horizontale balken geplaatst moeten worden met een tussenruimte van 100 cm. Verder hebben we al een dakraam dat verwijderd moet worden. De opening in het dak moet worden gedicht en daarboven moet een nieuwe opening worden gemaakt voor het nieuwe dakraam. We willen houten dakramen, zo mogelijk in de kleur wit. We laten alle dakramen graag voorzien van een binnengordijn/zonwering. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte. We hebben geen haast met de klus.

Raamkozijn door een deurkozijn vervangen

Ik wil een buitendeur laten plaatsen waar nu een raam zit. Het kozijn is nu in verband met lekkage aan de binnenkant zo beschadigd dat deze er uit moet. Graag vergunning bij de gemeente ook regelen als dat nodig is.

Kattenluik plaatsen in de voordeur

Graag zou ik een kattenluik willen laten plaatsen in een houten paneel. Hierbij moet het raam worden verwijderd en het paneel geplaatst. Het betreft een raam naast de deur.

Kozijn en binnendeur plaatsen

Wij hebben in ons appartement een doorgang van de hal naar de woonkamer. De doorgang is 100,5 x 235 cm en is rondom van beton met afwerking. In andere woningen in het complex zit daar een kozijn met deur en dat willen wij ook graag. We hebben een kozijn besteld met een deur van 231,5 x 93 cm, een CanDo glasdeur. Er hoeft geen drempel in. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Radiatorombouw maken

Ik wil een radiatorombouw laten aanbrengen. Ik vindt het type Chester van CanDo erg mooi. Ik laat de ombouw graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Taatsdeur van metaal plaatsen

Ik wil graag een taats deur tussen de keuken en woonkamer van metaal met glas. Afmeting ongeveer 1.25 bij 2.50 hoog.

Verlaagd plafond maken

Ongeveer Q2 volgend jaar krijgen wij ons nieuwbouwwoning opgeleverd met in de woonkeuken slechts 1 centraal lichtpunt aan het plafond. Een tweede lichtpunt blijkt niet meer mogelijk te zijn (prefab bouwconstructie). Wij willen er een verlaagd plafond (geen spanplafond) in laten zetten met daarin spotjes verwerkt. Oppervlakte van de woonkeuken betreft ongeveer 20 m2.

Traprenovatie met overzettreden

Gesloten trap laten bekleden met de overzettreden van de Praxis. De trap heeft 13 treden. We zouden eind november de trap willen laten doen. De halve maantjes worden zelf verwijderd.

Oud Velux dakraam vervangen

Ik wil een Velux dakraam laten vervangen. Het huidige dakraam heeft meer dan 40 jaar dienst gedaan en heeft enkel glas. De maat van het nieuwe raam wijkt een beetje af van het oude raam dus er moet ook het een en ander worden afgetimmerd. Het dakraam moet gemonteerd worden in een vrij steil dak met een hellingpercentage van ongeveer 80% en is ongeveer 98 bij 134 cm groot. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor deze klus.

Daklicht in aanbouw aanbrengen

Ik wil graag een plat dakraam in mijn uitbouw. Een vast raam in het platte dak.

Onderbalk van dakkapellen vervangen

Ik zou graag van twee dakkapellen de onderbalk van het raam willen laten vervangen. Kan ze er eventueel zelf eruit halen. En een dorpel van een dubbel openslaande deur. Plus onderkant kozijn van 170 cm. Alle delen zijn van hout. Mogelijk wil ik de dorpel door een ander materiaal laten vervangen.

Tv meubel op maat laten maken

Ik graag graag een op maat gemaakt TV-meubel. Ik wil hem even diep hebben en aansluitend aan de open haard, dus een standaard meubel past niet. Daarnaast wil ik hem zwevend hebben.

Verlaagd plafond plaatsen

Graag wil ik het plafond ongeveer met ongeveer 15 cm verlagen in verband met verlichting. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De vakman dient het plafond schilderklaar op te leveren, de spots zal ik zelf gaan plaatsen.

Kleine glazen balustrade langs slootkant

Wij hebben bij onze woning een sloot, waar een klein ijzeren hek voor staat. Wij willen dat hek graag laten vervangen door een glazen afscheiding, zoals je ook wel eens bij balkons ziet. De maat is ongeveer 120 cm breed en 100 cm hoog. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Garderobekast in elkaar zetten

In onze hal wil ik een garderobe kast in elkaar laten zetten. Het gaat om het model "Torino" en deze is 183 centimeter hoog, 82 centimeter breed en 51 centimeter diep. Deze heeft twee draaideuren en helemaal onderin een lade. Boven in de kast moet een plank worden gemonteerd en daaronder een stang om kleding aan te hangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.