Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maassluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maassluis heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maassluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maassluis of directe omgeving.

355 klanten uit Maassluis bevelen een bij Casius in Maassluis aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maassluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Maassluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maassluis:

Buitendeur stellen en afhangen

Buitendeur is 2 jaar geleden door de BAM na de bouw lager afgesteld, maar nu klemt deze aan de onderkant met huidige slecht en koud weer. Daarnaast valt deze niet meer in het extra slot aan de binnenkant.

3 dakramen plaatsen met bijkomende werkzaamheden

Wij willen graag 3 dakramen laten plaatsen van 80 x 100 cm. Het gaat om 2 nieuwe dakramen die tussen horizontale balken geplaatst moeten worden met een tussenruimte van 100 cm. Verder hebben we al een dakraam dat verwijderd moet worden. De opening in het dak moet worden gedicht en daarboven moet een nieuwe opening worden gemaakt voor het nieuwe dakraam. We willen houten dakramen, zo mogelijk in de kleur wit. We laten alle dakramen graag voorzien van een binnengordijn/zonwering. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte. We hebben geen haast met de klus.

Raamkozijn door een deurkozijn vervangen

Ik wil een buitendeur laten plaatsen waar nu een raam zit. Het kozijn is nu in verband met lekkage aan de binnenkant zo beschadigd dat deze er uit moet. Graag vergunning bij de gemeente ook regelen als dat nodig is.

Kattenluik plaatsen in de voordeur

Graag zou ik een kattenluik willen laten plaatsen in een houten paneel. Hierbij moet het raam worden verwijderd en het paneel geplaatst. Het betreft een raam naast de deur.

Kozijn en binnendeur plaatsen

Wij hebben in ons appartement een doorgang van de hal naar de woonkamer. De doorgang is 100,5 x 235 cm en is rondom van beton met afwerking. In andere woningen in het complex zit daar een kozijn met deur en dat willen wij ook graag. We hebben een kozijn besteld met een deur van 231,5 x 93 cm, een CanDo glasdeur. Er hoeft geen drempel in. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Radiatorombouw maken

Ik wil een radiatorombouw laten aanbrengen. Ik vindt het type Chester van CanDo erg mooi. Ik laat de ombouw graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Taatsdeur van metaal plaatsen

Ik wil graag een taats deur tussen de keuken en woonkamer van metaal met glas. Afmeting ongeveer 1.25 bij 2.50 hoog.

Verlaagd plafond maken

Ongeveer Q2 volgend jaar krijgen wij ons nieuwbouwwoning opgeleverd met in de woonkeuken slechts 1 centraal lichtpunt aan het plafond. Een tweede lichtpunt blijkt niet meer mogelijk te zijn (prefab bouwconstructie). Wij willen er een verlaagd plafond (geen spanplafond) in laten zetten met daarin spotjes verwerkt. Oppervlakte van de woonkeuken betreft ongeveer 20 m2.

Traprenovatie met overzettreden

Gesloten trap laten bekleden met de overzettreden van de Praxis. De trap heeft 13 treden. We zouden eind november de trap willen laten doen. De halve maantjes worden zelf verwijderd.

Oud Velux dakraam vervangen

Ik wil een Velux dakraam laten vervangen. Het huidige dakraam heeft meer dan 40 jaar dienst gedaan en heeft enkel glas. De maat van het nieuwe raam wijkt een beetje af van het oude raam dus er moet ook het een en ander worden afgetimmerd. Het dakraam moet gemonteerd worden in een vrij steil dak met een hellingpercentage van ongeveer 80% en is ongeveer 98 bij 134 cm groot. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor deze klus.

Daklicht in aanbouw aanbrengen

Ik wil graag een plat dakraam in mijn uitbouw. Een vast raam in het platte dak.

Onderbalk van dakkapellen vervangen

Ik zou graag van twee dakkapellen de onderbalk van het raam willen laten vervangen. Kan ze er eventueel zelf eruit halen. En een dorpel van een dubbel openslaande deur. Plus onderkant kozijn van 170 cm. Alle delen zijn van hout. Mogelijk wil ik de dorpel door een ander materiaal laten vervangen.

Tv meubel op maat laten maken

Ik graag graag een op maat gemaakt TV-meubel. Ik wil hem even diep hebben en aansluitend aan de open haard, dus een standaard meubel past niet. Daarnaast wil ik hem zwevend hebben.

Verlaagd plafond plaatsen

Graag wil ik het plafond ongeveer met ongeveer 15 cm verlagen in verband met verlichting. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. De vakman dient het plafond schilderklaar op te leveren, de spots zal ik zelf gaan plaatsen.

Kleine glazen balustrade langs slootkant

Wij hebben bij onze woning een sloot, waar een klein ijzeren hek voor staat. Wij willen dat hek graag laten vervangen door een glazen afscheiding, zoals je ook wel eens bij balkons ziet. De maat is ongeveer 120 cm breed en 100 cm hoog. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Garderobekast in elkaar zetten

In onze hal wil ik een garderobe kast in elkaar laten zetten. Het gaat om het model "Torino" en deze is 183 centimeter hoog, 82 centimeter breed en 51 centimeter diep. Deze heeft twee draaideuren en helemaal onderin een lade. Boven in de kast moet een plank worden gemonteerd en daaronder een stang om kleding aan te hangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trap naar zolder plaatsen

Houten trap naar zolder

Harmonica deuren met roedeverdeling

Het plaatsen van een kozijn met harmonica deuren met roedeverdeling, met een afmeting van 250 bij 250 cm, waar nu een raam zit. De gevel moet dus verder open gemaakt worden. En een kozijn met een deur met roedeverdeling van ongeveer 100 bij 250 cm plaatsen. Dat is ter vervanging van de tuindeur. Het is voor in een gemetselde gevel. Aanbieden: kunststof kozijnen en deuren.

Dakraam op de zolderverdieping vernieuwen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een nieuw dakraam op de zolderverdieping. Er is al een raam aanwezig, deze willen wij dan laten vervangen door een nieuw Velux HR++ glas dakraam. De maat van het oude raam is 45 cm breed en 50 a 55 cm hoog. Graag zouden we het nieuwe raam ongeveer net zo groot willen hebben.

Binnendeur leveren en monteren

Het betreft het leveren van een deur met borstwering van ongeveer 6 centimeter hoog met daar boven glas, infrezen van scharnieren in deur en kozijn, afhangen van deur, aanbrengen van deurslot en beslag.

Twee opdekdeuren plaatsen

Ik wil twee opdekdeuren laten plaatsen. Het gaat om een deur in de woonkamer en een deur voor het toilet. Ik zal zelf de scharnieren, de sloten en krukstellen aanschaffen. Eén van de deuren moet vermoedelijk wat worden afgeschaafd. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de plaatsingskosten.

Schutting laten vastzetten

Mijn schutting op het balkon is losgewaaid. Hij was aan een kant bevestigd met een u vorimig profiel. Het is de bedoeling dat aan de andere kant ook zo'n soortgelijk profiel geplaatst wordt,waardoor hij steviger op afscheiding van glas hangt. Graag wil ik weten hoeveel dit gaat kosten.

Verlaagd plafond in het nieuwbouwhuis aanbrengen

Graag zouden wij in ons nieuwbouwhuis over de gehele woonkamer en keuken een verlaagd plafond willen. Het oppervlak is 62 m2. Kunt u een prijsindicatie geven?

Trap dichtmaken en deur plaatsen

Onder de trap in mijn woonkamer zit een ruimte die ik graag dicht wil hebben. Ik wil dat er een schuine deur in komt zodat ik de ruimte nog wel kan gebruiken als opbergruimte. De deur moet in het schuine deel geplaatst worden.

Fakro dakraam plaatsen en aftimmeren

Graag wil ik een Fakro dakraam laten plaatsen op zolder. Het gaat om een raam met de maat 114 x 118. Graag inclusief aftimmeren, slijpen en gordingen aanpassen. Het is een geheel nieuw raam wat in een pannendak met platte pannen moet komen.