Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor loodslab bij het kozijn vervangen:

Loodslab bij het kozijn vervangen

De loodslab boven het kozijn in onze woonkamer dient vervangen te worden. We hebben nogal last van een lekkage bij regen en wind. Het gaat om een raam op de begane grond.
Onze klant uit Maasdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor loodslab bij het kozijn vervangen uit heel Nederland:

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Ik wil graag een offerte voor het repareren van een lekkage en het herstellen van vochtschade op basis van een meetrapport wat reeds is uitgevoerd (zie bijlage). In grote lijnen gaat het om: - Het aanbrengen van een loodslab boven kozijn slaapkamer - Het impregneren van de rollaag boven het kozijn van de slaapkamer - Het deugdelijk plakken van de bitumeuze laag onder de kozijnen bij het dakterras - Het aanbrengen van loddslabben boven de kozijnen ter hoogte van het dakterras op de 4e verdieping - Het waterdicht inpakken van de staanders voor het hekwerk op het dakterras - De openstaand dichten aan de zijkant van het dakterras ter hoogte van het boeiboord - Het plakken en dichten van de openstaande bitumineuze laag ter hoogte van de daktrim van het dakterras - Het dichten van de openstand onder het kozijn van de keuken op de 3e verdieping - Het herstellen van de betonnenrand van balkon bij keuken op de 3e verdieping - Scheurvorming in de betonnenrand van het balkon op de 3e verdieping

Loodslab en voegen bij het kozijn herstellen

Ik woon in Amsterdam vanaf medio september (steiger staat 16 september) worden de kozijnen van de voorgevel geschilderd. Echter het lood boven de kozijnen is hier een daar gescheurd. Is het mogelijk om dit lood dat tussen het kozijn en de gevel is aangebracht te vervangen. Ik wil geen loodslab een steen boven de kozijnen, dan wordt de slab namelijk meer dan 10 cm breed. Het gaat om de volgende kozijnen: BG kozijn 1 m en kozijn 1 m, 1e kozijn 1,46 m, kozijn 1 meter en kozijn 1 meter 2e kozijn 1,2 m, kozijn 1 meter en kozijn 1 meter 3e kozijn 1,2 m, kozijn 1 meter en kozijn 1 meter 4e kozijn 0,5 m en kozijn 0,5 meter.

Loodslab en voegen bij het kozijn herstellen

Ik heb lekkage door weggeslagen cement achter het loodbeslag boven het voorraam op de begane grond. Ook het beslag zelf moet vervangen worden. De lengte is ongeveer 2.50 meter. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en vervanging.

Loodslab bij een kozijn vervangen

De loodslab onder het raam van de dakkapel moet vervangen worden in verband met scheuren van het lood.

Loodslab boven het kozijn vervangen

Op de eerste etage circa 4.00 meter loodslab boven een kozijn vervangen. De plek is redelijk goed bereikbaar via het dakje van de uitbouw of met een ladder. Mogelijk zijn er nog meer loodslabben te vervangen.

Loodslab bij het kozijn vervangen

De loodslab boven het kozijn in onze woonkamer dient vervangen te worden. We hebben nogal last van een lekkage bij enorme regen en wind. Het raam bevindt zich op de 2e etage en is alleen per trap/steiger bereikbaar. Het gaat om een loodslab van ongeveer 2 - 2.5 meter.

Loodslabben vervangen of repareren

Ik heb last van lekkage boven mijn kozijn en dit komt vermoedelijk door een loodslab die een scheur heeft. De etage is 3 hoog, een steiger of iets dergelijks is dus benodigd. Ik denk dat het om een meter of 5 gaat, wat vervangen moet worden. Het gaat om een appartement uit 1930. Graag ontvang ik een indicatie van de voor het vervangen of herstellen van de loodslabbe.

Loodslab boven de schuifpui

Hierbij een verzoek offerte voor verbeterwerkzaamheden aan de buitengevel van ons woonhuis. Het betreft een woning uit 1910 met in de achter(zuid)gevel een schuifpui van 2.3 meter breed. De gevel boven de pui is in 2006 door een, inmiddels niet meer werkzame, aannemer vervangen waarbij een minispouw is gecreëerd tussen 2 x halfsteens muren, i.e. binnen en buitenmuur. Het oude, omringende, deel van de achtergevel is een steensmuur. Onderin deze mini-spouw liggen brokken cement er zit geen loodslab in de spouw en geen (zichtbare) latei in de buitenmuur. De gevel is niet verzakt. De dikte van de spouw is naar schatting minder dan 2 cm. Bij langdurige regen raakt de buitenmuur verzadigt en treedt onderin de binnenmuur doorslag op resulterend in vochtplekken in het binnenstucwerk en lekkage tussen onderkant binnenstucwerk en bovenkant kozijn. Buitenmuur is geimpregneerd maar heeft het probleem niet verholpen. Oude (steens) muur geeft geen doorslag alleen het niet. Er is een foto beschikbaar.

Metselwerk stoep voor woning

Ik wil een stoep voor mijn voordeur laten metselen. Deze is ongeveer 120 x 50 cm en 3 lagen hoog in oude stijl. Bovenste laag halve steen op de hoeken en rondom de stenen op de zijkant gemetseld, in het midden opgevuld met de stenen plat. De stenen die worden gebruikt zijn dezelfde als de woning. De stenen komen uit de achtergevel en zijn schoon gebikt. Beton is al gestort. De stoep sluit aan op het kozijn en moet hier gedeeltelijk onder gemetseld worden onder de loodslab.

Dakkapel deels renoveren

Kunt u mij een vrijblijvende offerte doen toekomen voor de volgende werkzaamheden: - vervangen loodslab onder het kozijn van dakkapel (lengte ca. 3 m); - vervangen loodslab aan de zijkant van dakkapel (lengte ca. 1.5 m); - vervangen van zinken rechter zijwang van dakkapel door trespa/rockpanel + isoleren. Foto van de dakkapel is beschikbaar.