Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Maasdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Maasdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Maasdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Maasdam of directe omgeving.

23 klanten uit Maasdam bevelen een bij Casius in Maasdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Maasdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen, schuur met overkapping metselen en oude schuur slopen, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Maasdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Maasdam:

Loodslab bij het kozijn vervangen

De loodslab boven het kozijn in onze woonkamer dient vervangen te worden. We hebben nogal last van een lekkage bij regen en wind. Het gaat om een raam op de begane grond.

Louvre buitenluiken plaatsen

Graag een prijsopgave voor 8 Louvre luiken van hout maat 165 x 42 cm - maken en plaatsen.

Houten harmonicadeuren laten plaatsen

Ik wil graag houten harmonicadeuren laten leveren en plaatsen. Het gaat om deuren van circa 2 meter breed en 2.5 meter hoog en voorzien van isolatieglas.

Houten tafel laten schuren en lakken

Ik heb een houten tafel van 1 x 2 meter houten poten en die zou ik graag geschuurd willen hebben en gelakt.

Houten kozijnen vervangen

Kozijnen achter vervangen, met dubbel glas.

Openslaande deuren plaatsen

Per 29 november krijgen wij de sleutel van onze woning. Het raam aan de achterzijde van de woning is lek. De goedkoopste zou zijn om er een nieuw raam in te zetten, maar mijn voorkeur gaat uit naar openslaande deuren. Zouden jullie een prijsindicatie willen geven voor het plaatsen van de openslaande deuren in de achtergevel?

Dakraam plaatsen

Graag prijsopgave voor het plaatsen van 2 naast/tegen elkaar komende Duo-dakramen, merk Fakro, type FDY-U3 Duet ProSky in de maat 94 x 186 cm, maatcode DA, met bijbehorende gootstukken en 2 uitzetbegrenzers. Als optie vermelden; de prijs voor elektrische sluiting van de ramen bij plotselinge regen. Levering dakraam/materialen in overleg. Graag offerte per mail sturen.

Maken van een trapkast en ombouw bio-ethanol haard

Het gaat om het maken en plaatsen van twee kastdeurtjes plus het maken van een soort ombouw voor de haard inclusief een tv-meubel. Ontwerp aanwezig.

Traplift aanleggen

In ons huis dient een traplift te worden aangebracht, dit vanwege handicap. Betreft 1 trap, met aan begin een bochtje en aan het einde een bochtje, voor de rest een recht trap. Bedrijf die dit compleet kan verzorgen.

Voordeur aanpassen: dorpel verhogen ...

Voordeur aanpassen: dorpel verhogen tegen inregenen; brievenbus aanbrengen.

In een school zijn er voorlopig 3 deuren ...

In een school zijn er voorlopig 3 deuren die hersteld moeten worden. HEt gaat voornamelijk om hangwerk van de wc deuren die niet goed sluiten. HEt zijn standaard (volwassen) deuren die heel onhandig in gebruik is voor kleuters.