Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Lisse heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Lisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Lisse of directe omgeving.

289 klanten uit Lisse bevelen een bij Casius in Lisse aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Lisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Lisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Lisse:

Een deur en twee kozijnen vervangen

We willen de voordeur en een kozijn vervangen met daarbij een uitzet raam er boven. Ook willen we een nieuw kozijn met uitval raam in de keuken. Beide van hardhout.

Trap renoveren

Aan de open zijde van de trap willen wij een balustrade met spijlen hebben als extra trapleuning ter meerdere zekerheid. De trap heeft weliswaar 20 treden! Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Modern / tijdloos In welke materialen heb je interesse? Hout

Traprenovatie

Heb een trap, 14 rechte treden en die wil ik graag met covers laten bedekken. De zijkanten ( de wangen dus, zijn onlangs geschilderd, dus het gaat om de treden en de stootkanten. Wil heel graag weten wat mij dit gaat kosten ( bij benadering).

Traprenovatie in betonlook

Ik wilde graag mijn trap laten bekleden met de JeWe, traprenovatie betonlook. Het is een dichte gewone trap met 13 treden. Breedte van een trede is 90 cm.

Traprenovatie

Ik oriënteer mij op een traprenovatie en ontvang graag een vrijblijvende kostenopgave voor de montage van cando laminaat treden inclusief stootborden. De trap is 1/4 draaiend met 13 treden. 6 rechte en 7 draaiende treden. Het gaat om een gesloten trap.

Blokhut plaatsen

613488 TUINHUIS NOVIA 28 MM BLANK 620 x 295cm. Moet in de tuin geplaatst worden, tuin is makkelijk begaanbaar, parkeerplaats ernaast. Klant geeft voorkeur aan Engelse correspondentie indien mogelijk! (<- ingevuld door Gamma medewerker!).

Houtrot repareren

Ik wil de kozijnen laten repareren, want er is houtrot in twee kozijnen geconstateerd. Een op de begane grond en een op de eerste verdieping (bij dakkapel). Beide aan de onderkant van de ramen.

Schuifdeuren laten plaatsen

Plaatsen van 3 schijfdeuren (opdek) inclusief railssysteem. Verwijderen van bestaande deurkozijnen. De schijfdeuren dienen van het type opdek te zijn. Kleur wit. Vlak. Voorbeelden toegevoegd,

Tuinpoort installeren

Over een breedte van 3 meter 2 vaste panelen en 1 poortdeur installeren.

Veiligheidsslot plaatsen in de voor- en achterdeur

Wij willen graag een veiligheidsslot op de voor- en achterdeur. Het gaat om hardhouten deuren. Er zitten nu gewone sloten op die vervangen moet worden, maar wij kunnen dat niet zelf. Graag zouden wij daar iemand voor inhuren.

Achterdeur afhangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van mijn achterdeur. Ik heb de nieuwe deur nog niet uitgekozen maar het zal een simpele deur worden in verband met een beperkt budget. De deur is 201 x 82.5 centimeter.

Nieuwe kunststof windveren plaatsen na stormschade

Onze kunststof windveren zijn er tijdens de storm van afgelopen weekend afgewaaid. We laten ze graag vervangen en ontvangen daarvoor een offerte voor de verzekering. We maken graag een afspraak om het hier in te meten en de kleur te bespreken.

Wenteltrap plaatsen

Ik wil graag een wenteltrap met een diameter van 1.30 meter. Een middenpaal van 10 cm. De hoogte 3 meter en ik wil graag 13 treden. Trapdraaihoek van 450 graden. Dikte van treden 6 a 7 cm. Optrede 23.10 cm. Er hoeft geen oude trap verwijderd te worden. De trap komt in een magazijn. Op de bovenverdieping kom je nu alleen met een ladder. Een trapgat maken hoeft dus niet.

Vaste trap laten maken naar de zolder

Ik wil graag een vaste trap laten maken naar de zolder. Er zit nu een vlizotrap en er is voldoende ruimte om een vaste trap te installeren, wel op een andere plaats. Ik heb een houten verdiepingsvloer naar de zolder. De trap zal met een draai worden, een draai linksom. Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen.

Trap met dichte treden renoveren

Ik wil graag een traprenovatie voor een dichte trap van 13 treden.

Nemef 3-puntslot vervangen

Het Nemef 3-puntslot van onze voordeur moet vervangen worden, de cilinder is nog goed dus die moet worden hergebruikt. De deur blijft hetzelfde.

Garage vergroten

Ik wil graag mijn huidige, gemetselde garage uitbouwen met 1 meter. De garage is ongeveer 4 meter breed. De huidige dubbele deuren wil ik graag laten verplaatsen. Er is nog niet uitgezocht of er een vergunning nodig is voor deze werkzaamheden. Het huis staat op heipalen, wellicht dat dit ook noodzakelijk is voor de garage. Ook een buurman in de straat heeft interesse.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen zeer binnenkort een vaste trap naar zolder laten plaatsen. De zolder-vloer is van beton er zal dus geboord en/of gezaagd moeten worden. Het oude trapgat dient te worden gedicht en een nieuw gat gemaakt. Het trapgat dient te worden afgetimmerd en er zal een hekje geplaatst moeten worden. Het schilderen zullen wij zelf verzorgen.

Kozijn met taatsdeur laten monteren

Graag ontvang ik een indicatie voor het leveren en plaatsten van een taatsdeur in staal. De deur zal 240 cm hoog worden en 80 cm breed. Het gaat om een enkele deur.

Draairichting van de achterdeur omdraaien

Wij willen onze achterdeur van draai richting veranderen indien mogelijk. Wanneer dit niet kan zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het leveren en het plaatsen van een nieuwe deur. Er is een foto beschikbaar.

Loopwagens van aluminium schuifpui repareren

Wij zijn onlangs gaan wonen in een woning met een aluminium schuifpui. Deze schuifpui van ongeveer 290 cm breed rolt erg stroef en ik denk dat de wieltjes versleten zijn. Ik kan het merk van de schuifpui of het mechanisme niet achterhalen. Graag laat ik de situatie hier ter plaatse beoordelen en ontvang een prijsopgave voor de onderhoudskosten.

Trap met laminaat renoveren

Ik wil graag mijn trappen laten renoveren. Ik wil hier graag laminaat op aan laten brengen. De trap is nu geverfd en van hout. Het gaat om een dichte trap en een open trap. Het gaat om gedraaide trappen.

Koof met verlichting maken in de keuken

Voor onze nieuwbouwwoning, waar we hoogstwaarschijnlijk eind mei 2015 de sleutel van krijgen, zoeken we een klusjesman, die voor ons een koof kan timmeren inclusief verlichting. De koof dient te worden aangebracht, voor de keuken wordt geplaatst. Indien het gat voor de afzuigkap in de buitenmuur ook kan worden geoffreerd, dan ontvangen we deze graag. Voor specificaties zie bijlage (tekening vooraanzicht keuken). We ontvangen graag offertes incl. materiaal.

Achterdeur met inbraakschade vervangen

Er is ingebroken en hierbij is de achterdeur geforceerd. De achterdeur moet vernieuwd worden, waarbij er 3 nieuwe cilindersloten nodig zijn voor op de voor-, achter- en schuurdeur. Tevens is deurpost beschadigd en moet gerepareerd worden.

Vast raam ombouwen tot klap-/uitzetraam

We willen graag een vast raam in een bestaand kozijn laten vervangen door een klap-/uitzet raam. Dit met het oogmerk meer te kunnen ventileren.