Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leimuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leimuiden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leimuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leimuiden of directe omgeving.

41 klanten uit Leimuiden bevelen een bij Casius in Leimuiden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leimuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Leimuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leimuiden:

Tapijt verwijderen

Tapijt van mij trap verwijderen het heb 13 treden wat gaat dat kosten

Vlizotrap vervangen

Ik zoek iemand die mijn huidige vlizotrap vervangt voor een nieuwe vlizotrap. Ik heb de afmetingen niet bij de hand, maar zal deze via de mail opsturen.

Taatsdeur monteren

Kwikstaart 13

Ladder vervangen door een trap naar zolder

We hebben nu een ladder naar zolder. Buiten het feit dat we de trap op een andere plek willen zodat de badkamer uitgebreid kan worden, willen we een vaste trap en wel een wenteltrap zodat hij zo min mogelijk ruimte inneemt. Mijn telefoonnummer staat hier niet in omdat ik per mail benaderd wens te worden.

Schuur van nieuwe planken voorzien

Ik heb een houten schuur waarvan al het houtwerk aan de buitenkant vervangen moet worden. Het gaat om planken die verticaal geplaatst zijn. In totaal heeft de schuur twee wanden van ongeveer 1,5 meter lang en een wand van ongeveer 2,40 meter lang. De deur hoeft niet vervangen te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Vlizotrap door vaste trap vervangen

Naar zolder hebben wij op dit moment een vlizotrap. Graag zouden wij een vaste trap naar zolder willen plaatsen. Hiervoor zal het trapgat ook gemaakt moeten worden en het oude gat dicht gemaakt. De vloer van de zolder is van hout.

Velux of Fakro dakramen plaatsen

Ik heb 2 dakvensters die vervangen moeten worden. De ramen zijn van Duits fabricaat en hebben dus geen Velux nummer. Volgens mij past het beste de maat 114 x 118, maar ik wil ook graag weten wat de kosten zijn als er grotere ramen van 114 x 140 cm geplaatst worden. Graag offerte voor Fakro en Velux dakramen. Deze moeten in single dak gemonteerd worden (evt met binnen afwerking). Graag ontvang ik een offerte.

Eikenhouten tafel opknappen

Het gaat om het afschuren en aflakken in donkere kleur van een eikenhouten tafel. 0,8 x 1,8 m. Halen en brengen in Leimuiden.

Stapelbedden maken

Het maken van 6 robuuste stapelbedden, zo simpel en sterk mogelijk.

Uitbreiding aan en op bestaande garage ...

Uitbreiding aan en op bestaande garage met opbouw. Voor de garage is een kleine berging gerealiseerd (lengte ca. 1,5 m; breedte 3 m.) die naar voren toe moet worden uitgebreid tot een lengte van circa 5,5 m. Deze dient niet als garage, maar als schuur. De opbouw die reeds op de huidige garage/berging staat moet mee naar voren worden uitgebreid met een dakkapel (liefst aan de voorzijde) van ca. 2.5 m. breed. Liefst willen wij een berging in de punt van de opbouw toegankelijk via een vlizotrap. (Vlizotrap reeds in bezit). Vanuit het woonhuis moet een doorgang naar de opbouw worden gerealiseerd. Dit betreft slechts het doorbreken van de muur en plaatsen van kozijn/deur. De opbouw dient geschikt te worden gemaakt als slaapvertrek en derhalve dient e.e.a. goed te worden geisoleerd.