Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kozijnen plaatsen en erker vervangen:

Kozijnen plaatsen en erker vervangen

Ik wil de buitendeuren, kozijnen en erker op begane grond en eerste verdieping vervangen door kunststof. Het gaat in totaal om 7 kozijnen met volgende afmetingen: 2x 1.40 x 3.30 1x 1.40 x 0.70 1x 1.40 x 1.40 1x 2.50 x 1.70 1x 2.10 x 1.60 (voordeur + zijlicht) 1x 2.70 x 1.50 (achterdeur + zij- en bovenlicht) Kozijnen (Gealan profiel S9000 NL) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het plaatsen van de kozijnen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de kozijnen. Daarnaast een vervanging van een erker, bestaande uit 1 hoofdkozijn + 2.40 x 1.60 en twee zijramen 0.40 x 1.60, verbonden met hoekprofielen, inclusief dak met isolatie en EPDM dakbedekking. Het timmerwerk en dakbedekking dient te worden doorgetrokken als afdak boven de voordeur (totaal 0.60 x 5.00). Zie bijlage voor een schets.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kozijnen plaatsen en erker vervangen uit heel Nederland:

Vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen)

Wij willen op de zolder een scheidingswand laten plaatsen om er 2 kamers van te maken. de wand zal ongeveer 3.60 meter zijn. Het dak loopt in een punt en we zouden op 2.40/2.45m hoogte een vliering willen. We zullen ook 2 deuren en kozijnen moeten laten plaatsen. In een van de kamers willen we ook een dakraam plaatsen, maar dat kunnen we evt ook los laten doen. Graag zou ik een indicatie van de kosten ontvangen. We zouden het graag in de eerste week van augustus willen laten uitvoeren indien mogelijk, graag incl materialen

Een woon-klaar opgeleverde uitbouw realiseren

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen, het gaat om ongeveer 5,5 m x 2 m. Hiervoor zal eerst het schuurtje verwijderd moeten worden (zie foto's). De uitbouw willen wij volledig af opgeleverd hebben met bijvoorbeeld stroom, licht etc en verder afgewerkt. De bestaande radiator zal plaats moeten maken voor een convectorput of een radiator aan de wand. Het huidige kozijn moet vervangen worden door kunstof kozijnen met dubbel glas en openslaande deuren of schuifdeuren. De uitbouw moet geplaatst worden tussen twee reeds bestaande uitbouwen. Er is geen achterom aanwezig, de tuin ligt aan het water. De uitbouw moet identiek als die van de buren worden.

twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijs opgave hebben voor het plaatsen van twee nieuwe ramen. Het zou om een raam van 1434x1823 en 2142x1832 gaan die geplaatst moeten. Dit moet aan de voorzijde van de woning op de 2e verdieping gebeuren. Graag houten kozijnen.

Raam in Blinde Muur Plaatsen

Voor mijn badkamer renovatie wil ik graag en raam laten plaatsen in en blindenmuur. Graag en offerte voor het maken van en gat in de muur, kozijnen, HR++ glas, binnen en buiten afwerking. Om u een idee te geven van wat ik hebben wil: # 1 x kiep/open raam 1000 x 600mm. of klijner met HR++ glas (satijnglas) # Huur ladders steiger # Muurslijpen met diamantzaag ca. 3400 mm. slijpwerk # Spouwlatten # raamdorpelsteen # Loodslab waterkering boven het raam # Montage kozijn en afwerking binnen en buiten # Afvoer uitkomende stenen en isolatie materialen # Levertijd # Garantie Ik zou de renovatie met spoed willen laten doen

Keralit gevelbekleding laten plaatsen

Graag wil ik vrijblijvend een offerte aanvragen voor keralit gevelbekleding voor ons hoekhuis. Het huis is 5,50 breed en ongeveer 10 meter lang. Het gaat om bekleding van woonlaag 1 en 2 rondom. De kozijnen hoeven niet meegenomen te worden. Totaal gaat het om ongeveer 95 m2 keralit.

2e verdieping aan achterzijde verlengen

De tweede verdieping (plat dak) loopt bij ons niet helemaal door tot aan de achtergevel. Nu willen we deze verdieping aan de achterzijde verlengen met een ruimte van 4,85 meter x 4,07 meter. Tekening is er al. In de nieuwe achterpui moeten 2 kozijnen komen. Tevens uitbreiden van elektra en een radiator plaatsen en aansluiten.

Balkon dichtmaken en bij de kamer betrekken

Ik wil mijn balkon op de bovenetage betrekken bij de slaapkamer zodat deze slaapkamer kan worden opgesplitst in 2 kamers. Het balkon rust op mijn benedenverdieping en is ongeveer 155×465 groot. Nieuwe kozijnen met draai-/kiepramen plaatsen. Betreft hoekwoning. Soortgelijke uitbouw is elders in de straat al gemaakt. Hiervan zijn vermoedelijk nog bouwtekeningen op te vragen bij de VVE.

Opbouw plat dak

Wij willen graag een casco opbouw laten plaatsen op een plat dak met een maat van 5,10 meter x 6,00 meter. Het mag met kunststof of houten kozijnen, en de buitenkant moet gestuct zijn. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd maar ik heb wel al een bouwtekening. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Enkele casco nokverhoging achter op tussenwoning in houtskelet

Aan de achterzijde van een tussenwoning een nokverhoging in Casco-Houtskelet waardoor de 2e verdieping ook een rechte achtergevel krijgt. Er is geen achterom. Er is nog geen vergunning aangevraagd maar de directe buren hebben reeds een dergelijke situatie dus ik verwacht geen problemen. Voorkeur gaat uit naar houten kozijnen met draai-kiepramen. De zoldervloer is van hout. Tevens een nieuw trapgat maken en een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Oude trapgat sluiten. Er hoeven geen sanitaire voorzieningen te komen.

Uitbouw

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze hoekwoning laten plaatsen van 4,00 meter breed x 4,00 meter diep. Met een gesloten plat dak en aan de lange zijde en aan 1 korte zijde een glazen pui met voorkeur voor aluminium kozijnen in zwart of antraciet. Andere korte zijde (buurzijde) gemetseld. Dus aan 2 van de 3 zijdes een soort serre maar dan met een gesloten dak. We willen ook een schuifpui in deze uitbouw en de huidige openslaande deuren in de achtergevel eruit en de bestaande achtergevel moet blijven staan en aan weerszijden in wit pleisterwerk glad gestuct worden. Omdat het een jaren-30 woning betreft willen de industriele look uit de jaren-30 terugzien in deze uitbouw. Ook graag advies betreffende materiaalkeuze kozijnen, glas, etc. door de Aannemer.

Partners

Partners van Casius