Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leiderdorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leiderdorp heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leiderdorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leiderdorp of directe omgeving.

743 klanten uit Leiderdorp bevelen een bij Casius in Leiderdorp aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leiderdorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Leiderdorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leiderdorp:

Verbouwing trap

Ik wil graag de trap verbouwen, met behulp van houten/laminaat trapbekleding. Al dan niet met de materialen van de praxis. Het gaat om een standaard trap van 13 treden. De trap is recht, alleen de laatste 4 treden gaan in een bocht.

Trappenhuis renoveren

Ik deel samen met de buren een trappenhuis (2 trappen) dat gedeeltelijk uit glas en hout en steen bestaat. Het houtwerk is rot en moet vernieuwd worden. Volgens de huidige standaard moet er ook veiligheidsglas of dubbelglas in. Daarnaast moet bij mijzelf het boeideel langs de dankrand worden vervangen (hoekhuis).

Trap bekleden met pvc of laminaat

Ik wil graag de trap bekleden met laminaat of pvc. Alleen de looptreden, niet de stootborden, die ga ik verven. Het zijn 14 treden met een knik naar rechts.

Houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning

Ik zou graag een wand van 18,5 m2 willen laten bekleden met Moso bamboe "sidepressed caramel" fineer op mdf (kant en klaar te koop) Het is een wand zonder hoeken, maar wel doorlopend van BG naar 1e etage (open vide, zie foto, linkerwand). Ten tweede zou ik graag een lineair lattenplafond op zwart doek (planken 80 mm breed, 15 mm dik, 20 mm opening) (los of evt als systeem van Derako) (40 m2). Ik zou graag een offerte zien van uitvoering inclusief materiaalkosten. Eventueel (optioneel) ten derde het leggen van een "Moso Supreme sidepressed caramel" bamboevloer op de eerste etage (33 m2), al kan dit ook door een vloerenspecialist worden uitgevoerd.

Vervangen dakkapel en dakraam

Ik wil de dakkapel en dakraam aan de achterzijde vervangen. De dakkapel (Prefabdakkapel) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het inmeten en plaatsen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de dakkapel. Daarnaast een vervanging van een 4-pans dakraam. Kan eventueel als 1 opdracht in combinatie met vervanging erker & kozijnen (opdracht 483506 op Casius.nl). Zie bijlage voor een schets.

Kozijnen plaatsen en erker vervangen

Ik wil de buitendeuren, kozijnen en erker op begane grond en eerste verdieping vervangen door kunststof. Het gaat in totaal om 7 kozijnen met volgende afmetingen: 2x 1.40 x 3.30 1x 1.40 x 0.70 1x 1.40 x 1.40 1x 2.50 x 1.70 1x 2.10 x 1.60 (voordeur + zijlicht) 1x 2.70 x 1.50 (achterdeur + zij- en bovenlicht) Kozijnen (Gealan profiel S9000 NL) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het plaatsen van de kozijnen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de kozijnen. Daarnaast een vervanging van een erker, bestaande uit 1 hoofdkozijn + 2.40 x 1.60 en twee zijramen 0.40 x 1.60, verbonden met hoekprofielen, inclusief dak met isolatie en EPDM dakbedekking. Het timmerwerk en dakbedekking dient te worden doorgetrokken als afdak boven de voordeur (totaal 0.60 x 5.00). Zie bijlage voor een schets.

Tuinafscheiding vervangen

Een houten tuinafscheiding van ongeveer 4 delen van 1.80 x 1.80 meter moet worden afgebroken en afgevoerd en vervangen door een nieuwe houten tuinafscheiding. Er is een achterom aanwezig.

Kattenluik dichtmaken in hardhouten buitendeur

Ik zoek een deurenspecialist/timmerman die twee van mijn hardhouten deuren kan dichtmaken en de huidige kattenluiken die nog in de deur zit kan verwijderen. Het gaat om de achter- en de schuurdeur.

Kamerdeur laten plaatsen

Graag laat ik een houten woonkamerdeur afhangen. Tevens dienen er 8 geslepen ruitjes geplaatst te worden.

Binnendeur in huiskamer plaatsen

We hebben bij Praxis een Naarden binnendeur met facetglazen besteld, 211,5 x 93 cm, oplegdeur rechtsdraaiend. Er moet rondom 5 mm afgeschaafd worden. Graag ophangen van de deur en monteren van het deurbeslag.

Slot plaatsen en tuindeur vervangen

Sinds kort verhuisd, de deur welke toegang geeft van de tuin naar de brandgang/openbare weg heeft een bestaand slot. Echter hebben wij hier de sleutels niet van. Daarom graag het oude slot vervangen door een nieuwe waardoor de tuindeur van binnen en buiten geopend kan worden.

CanDo binnendeuren laten plaatsen

Ik wil 9 CanDo opdekdeuren voor binnen kopen. Hoeveel gaat de montage van deze deuren aan arbeidsloon kosten? Tevens wil ik hier los van weten hoeveel de kosten zijn van het afvoeren van de oude deuren.

Binnendeuren klemmen en deurkrukken kraken

Wij willen graag eerst een beoordeling van de huidige deuren. Moeten er nieuwe deuren in of kunnen ze hersteld worden? Verder is de valdorpel van de voordeur kapot. Deze moet vervangen worden, maar dan moet waarschijnlijk eerst de deur eruit om te kunnen zien van welk merk hij is. En dan er weer in hangen tot er een nieuwe is gekocht.

Kozijn aanpassen en kattenluik plaatsen

Naast onze voordeur hebben wij een raam met enkel sierglas, afmeting 210 x 33 cm. Ik zou daar een kattenluik willen laten plaatsen. Daarbij moet in dat kozijn een tussenkalf geplaatst worden. Bovenin moet dan de ingekorte ruit terug geplaatst worden. Onderin moet dan een paneel komen waar het kattenluik in past. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Als dit een hele dure oplossing wordt, overweeg ik om het kattenluik in de voordeur te laten plaatsen, maar dat is niet mijn 1e keuze. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Deur in sponning hangen

Ik wil de tuindeur inhangen in een bestaande sponning ter vervanging van een tuindeur. Tuindeur gekocht bij Praxis (cando ML480) maar de scharnieren zijn nog niet aanwezig. Onderkant moet iets ingekort worden. Dit moet 10 cm zijn.

Onderdorpel van de buitendeur vervangen

De dorpel die ongeveer 4.50 meter lang is en onder 2 deuren doorloopt is voor een gedeelte verrot en zou vervangen moeten worden. Vraag is wat dit mij gaat kosten. Tevens zijnde staande kozijnen onderaan aangetast en zou gerepareerd moeten worden.

Reparatie van houtrot aan kozijn

Een stukje houten kozijn vervangen. Het is een halve tot een hele dag werk.

Aangetaste draagbalk in de dakkapel repareren

Repareren aangetaste draagbalk dakkapel. Houtrot aan muurzijde. Betreft huis uit 1916.

Trappen met laminaat bekleden

Ik wil graag 1 dichte trap en 1 open trap met laminaat bekleden. Dit zijn 26 treden in totaal.

Klepraam in een vast raam laten plaatsen

In de badkamer willen wij een klepraam in het kozijn laten plaatsen waar nu een vast raam zit wat niet open kan. De afmeting van het raam is ongeveer H 53 cm x B 53 cm, het is een hardhouten raamkozijn met dubbelglas. Graag ontvang ik een offerte.

Schuifdeuren in de slaapkamerkast maken

Ik wil graag schuifdeuren in een kledingkast laten plaatsen, doen jullie dat? Betreft een vaste kast. Er zitten nu deurtjes voor. We willen graag schuifdeuren. De breedte van de kast is 3.22 meter. Er zitten nu 6 deurtjes in, we willen dan graag een rail beneden en een rail boven. Het plafond is aan de ene kant iets hoger dan aan de andere kant. Vanaf 15 juni kan er gekeken worden.

Handgreep van kunststof raamkozijn vervangen

Is het mogelijk om 1 handvat van een raam te vervangen, deze is afgebroken.

Glas in lood deur plaatsen

Wij zoeken een dergelijke deur als op de afbeelding afmetingen: Breedte: 80 cm Hoogte: 210 cm

Staal-look deur plaatsen

Wij willen graag een glazen deur met een kunststof staallook frame. Met een kozijn. Een dubbele openslaande deur. Van woonkamer naar hal en van hal naar keuken. Dus twee dubbele, openslaande deuren. Maten: 2,5 meter breed en maximaal 3,5 of 3,6 meter hoog. Wat kunt u aanbieden en wat zou dat kosten?

Dakramen en Solatubes leveren en plaatsen

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht. We willen graag in de aanbouw (2.40 meter) twee Solatubes van 35 cm laten plaatsten. Aanbouw is van beton dus daar moeten sparingen in geboord worden. Verder willen we twee Velux dakramen laten plaatsen op een schuin dak. Ik wil graag 1 x GGU CK02 0050 (55x78) onderhoudsarm wit tuimelvenster HR++ op helling van 37 graden. Ook wil ik graag 1 x GGU MK08 0050 (78x140) onderhoudsarm wit tuimelvenster HR++ op een helling van 45 graden. Er zitten nu nog geen ramen. Verder graag een prijsopgaaf voor Velux assecoires ald hor, rolluik en rolgordijn (zie ook bijlage).