Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie:

Traprenovatie

Traprenovatie met cando overzettreden en stootborden. Het is een trap met 2 draaien en 14 treden. Het is gewoon een kale geverfde trap dus het kan direct geplaatst worden.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie uit heel Nederland:

Traprenovatie met laminaat met houtnerf en witte stootborden

Traprenovatie 12 treden. Laminaat met houtnerf en witte stootborden. Ook oude tapijt van trap verwijderen

Traprenovatie

Ik wil de trap renoveren met praxis betonlook met stootborden. Er zitten 2 bochten in de trap. Het zijn 15 treden, de trap is op dit moment van hout en kaal, er zitten nog wel antislip strips op.

Grindvloer voor 2 trappen

Wij zien graag een traprenovatie met grindvloeren op de treden. Zie foto als voorbeeld. Betreft 1 dichte trap en 1 open trap. We horen graag spoedig van u.

Traprenovatie

Wij willen graag een trap bekleden met cando Laminaater. Het is een trap metn 8 rechte en 5 gedraaide treden. Wij zorgen dat de trap glad geschuurd is zodat u meteen kan beginnen.

Traprenovatie

Wij willen cando laminaat op de trap wij hebben 13 treden waarvan 8 rechte en 5 met een bocht

Traprenovatie vinyl

Wij hebben hier cando traprenovatie liggen en zouden dat willen laten leggen op 2 trappen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Traprenovatie

Ik wil graag de trap laten bekleden met kort tapijt. Het gaat om een trap van 13 treden, dichte trap met ook zijkanten die bekleed moeten worden.

Verwijderen vloerbedekking overloop en trap

In deze woning willen we graag het tapijt laten verwijderen van de trap en de overloop. De overloop is bekleed met circa 8m2 tapijt. Ditzelfde tapijt loopt door op de trap naar beneden. Deze trap is een dichte trap met 12 treden en 13 stootborden waarvan treden en stootborden bekleed zijn met deze vloerbedekking. Bovenin de trap (bij de overloop) zit een kwart draai. Foto's van de trap zijn bijgesloten. Op de trap gaan we een traprenovatie uit laten voeren en we zijn op dit moment aan het overwegen om de huidige vloerbedekking zelf te verwijderen of dit te laten doen vandaar de offerte aanvraag. De offerte willen we graag inclusief: - Voorrijkosten - Verwijderen tapijt en lijmresten - Afvoeren tapijt

Dubbele traprenovatie

Een dubbele traprenovatie ( 1 met kwart draai en 1 met een halve draai 13 treden) daarnaast moeten er ook overzet stukken over de zijkanten worden geplaatst ( heeft tapijt op gezeten en bevat nog lijmresten) Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout

Traprenovatie

Voor de trap in mijn nieuwbouwhuis ben ik op zoek naar iemand die overzettreden op mijn trap (2 keer linksdraaiend, 15 treden) kan plaatsen.

Partners

Partners van Casius