Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hardhouten tuinpoort plaatsen:

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Graag willen wij de gemeenschappelijke poort naar onze tuinen laten repareren of vervangen. Het betreft een deur met aan weerszijden 10-20cm deurposten. Nu klemt de deur en is aan onderzijde beschadigd. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie en voor een nieuwe poort van hardhout met slot (eventueel cijfercode).
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardhouten tuinpoort plaatsen uit heel Nederland:

Hardhouten tuinpoort laten plaatsen

Ik zoek een partij die mijn huidige tuinpoort kan vervangen voor een hardhouten poort van 140 cm breed en 180 cm hoog. De huidige poort dient verwijderd te worden.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Ik wil een hardhouten tuinpoort van 3,20 meter lang laten plaatsen met automatische drangers. Het stroom ligt onder de grond en moet alleen even aangesloten worden. Het hek werd aangeraden in het beton te zetten. Eventueel wil ik ook 4 hardhouten schuttingsdelen laten plaatsen met beton palen.

Tuinpoort maken en plaatsen

Meneer/ mevrouw, Wij willen een hardhouten dubbele poort plaatsen naast ons huis. Zie voor zowel de situatie als een voorbeeld de foto's. De hoogte moet ongeveer 1. 80meter worden. De afmeting van de totale breedte is 3. 30 m. De poort moet ongeveer 1. 00m breed worden en moet voorzien worden van hang en sluitwerk. Aan 1 kant kan de schutting en poort bevestigd worden aan het huis. Aan de andere kant kan dit niet, omdat hier een haag staat. De afmeting van de lengte (afscheiding met de buren) is ongeveer 7. 60m Wij zouden twee prijsvoorstellen willen hebben: 1. De prijs voor de poort, sluitwerk en stuk schutting over alleen de breedte. 2. De prijs voor de poort, sluitwerk en schutting over zowel de breedte als de lengte. Daarnaast zouden we graag een voorbeeld willen zien van hoe/ wat u zou kunnen plaatsen. Bedankt voor de moeite. Vriendelijke groet, Nynke

Tuinpoort plaatsen

Tijdens de januari storm dit jaar is mijn tuinpoort eruit gewaaid en palen in de grond zijn afgebroken. Mijn wens is deze poort er weer in te hangen en nieuwe (hardhouten) palen in grond hiervoor te laten plaatsen.

Hardhouten tuinpoort leveren en monteren

Ik zag uw site terwijl ik op zoek was naar een nieuwe poort achter Het is dus gewoon een deur naast de garage. Het moet een stevige poort zijn, met ijzeren frame ertussen en slot en hang -en sluitwerk Maten -hoog 180 + ronding erop van ongeveer 10 cm -breed 100 -geïmpregneerd -Balkjes rondom voor goede en veilige afsluiting Wat zou ongeveer de prijs zijn inclusief afhangen groetjes Marijn Jansen Loon op Zand telefoon

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Tuinpoort 93 breed, hoogte 200 hardhout

Tuinpoort met slot plaatsen

Tussen de tuinmuren moet een tuinpoort inclusief het kozijn vervangen worden. De totale ruimte tussen de muren is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een hardhouten poort, maar de stijl zijn we nog niet helemaal over uit. Ook omdat we nog de mogelijkheden onderzoeken om er een schutting bij te plaatsen in dezelfde stijl. Maar de poort heeft prioriteit, want die is aan vervanging toe (zie foto).

Schutting en een tuinpoort plaatsen

De klus bestaat uit het plaatsen van vier (hardhouten) schuttingdelen, inclusief palen en een tuinpoort die er dwars op de schutting geplaatst moet worden. Graag advies (op locatie) over de benodigde extra onderdelen (schroeven et cetera), zodat alle benodigdheden kunnen worden besteld bij Gamma. Graag zo spoedig mogelijk contact in verband met de kortingsactie van 25%. De oude schutting is al weggehaald.

Tuinpoort en staanders vervangen

Gaat om vervanging van een tuinpoort waarbij de balk waartegen de poort sloot, aan de grond is afgebroken en de poort zelf geen verband meer heeft en ook geheel moet worden vervangen. Graag een offerte voor het plaatsen van een houten tuinpoort, geïmpregneerd hout of hardhout, eventueel versterkt met een metalen frame. 100 cm breed en 180 cm hoog. Aan linkerzijde opgehangen aan 2 scharnieren aan een balk die nog aan de schuur bevestigd zit. De scharnieren zijn nog aanwezig maar graag ook vernieuwen. Aan rechterzijde aansluitend op hardhouten of goed geïmpregneerde balk van 7,5 x 7,5 cm of groter. Lengte 3 meter waarvan 1 meter de grond in. Het hang- en sluitwerk ook vernieuwen.

Tuinpoort herstellen

Gaat om vervanging van een houten tuinpoort die door de februaristorm kapot is gewaaid, waarbij de balk waartegen de poort aansloot, aan de grond is afgebroken en de poort zelf geen verband meer heeft en ook geheel moet worden vervangen. Plaatsen van een houten tuinpoort, geïmpregneerd hout of hardhout, versterkt met een metalen frame. 140 cm breed en 180 cm hoog. Aan linkerzijde opgehangen aan 2 scharnieren aaneen balk die nog aan de schuur bevestigd zit. De scharnieren zijn nog aanwezig en bruikbaar. Aan rechterzijde aansluitend op hardhouten of goed geïmpregneerde balk van 7,5 X 7,5 cm of groter. Lengte 3 meter waarvan 1 meter de grond in. Deel van het hang- en sluitwerk kan nog opnieuw worden gebruikt.