Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hardhouten tuinpoort plaatsen:

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Graag willen wij de gemeenschappelijke poort naar onze tuinen laten repareren of vervangen. Het betreft een deur met aan weerszijden 10-20cm deurposten. Nu klemt de deur en is aan onderzijde beschadigd. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie en voor een nieuwe poort van hardhout met slot (eventueel cijfercode).
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardhouten tuinpoort plaatsen uit heel Nederland:

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Tuinpoort 93 breed, hoogte 200 hardhout

Tuinpoort met slot plaatsen

Tussen de tuinmuren moet een tuinpoort inclusief het kozijn vervangen worden. De totale ruimte tussen de muren is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een hardhouten poort, maar de stijl zijn we nog niet helemaal over uit. Ook omdat we nog de mogelijkheden onderzoeken om er een schutting bij te plaatsen in dezelfde stijl. Maar de poort heeft prioriteit, want die is aan vervanging toe (zie foto).

Schutting en een tuinpoort plaatsen

De klus bestaat uit het plaatsen van vier (hardhouten) schuttingdelen, inclusief palen en een tuinpoort die er dwars op de schutting geplaatst moet worden. Graag advies (op locatie) over de benodigde extra onderdelen (schroeven et cetera), zodat alle benodigdheden kunnen worden besteld bij Gamma. Graag zo spoedig mogelijk contact in verband met de kortingsactie van 25%. De oude schutting is al weggehaald.

Tuinpoort en staanders vervangen

Gaat om vervanging van een tuinpoort waarbij de balk waartegen de poort sloot, aan de grond is afgebroken en de poort zelf geen verband meer heeft en ook geheel moet worden vervangen. Graag een offerte voor het plaatsen van een houten tuinpoort, geïmpregneerd hout of hardhout, eventueel versterkt met een metalen frame. 100 cm breed en 180 cm hoog. Aan linkerzijde opgehangen aan 2 scharnieren aan een balk die nog aan de schuur bevestigd zit. De scharnieren zijn nog aanwezig maar graag ook vernieuwen. Aan rechterzijde aansluitend op hardhouten of goed geïmpregneerde balk van 7,5 x 7,5 cm of groter. Lengte 3 meter waarvan 1 meter de grond in. Het hang- en sluitwerk ook vernieuwen.

Tuinpoort herstellen

Gaat om vervanging van een houten tuinpoort die door de februaristorm kapot is gewaaid, waarbij de balk waartegen de poort aansloot, aan de grond is afgebroken en de poort zelf geen verband meer heeft en ook geheel moet worden vervangen. Plaatsen van een houten tuinpoort, geïmpregneerd hout of hardhout, versterkt met een metalen frame. 140 cm breed en 180 cm hoog. Aan linkerzijde opgehangen aan 2 scharnieren aaneen balk die nog aan de schuur bevestigd zit. De scharnieren zijn nog aanwezig en bruikbaar. Aan rechterzijde aansluitend op hardhouten of goed geïmpregneerde balk van 7,5 X 7,5 cm of groter. Lengte 3 meter waarvan 1 meter de grond in. Deel van het hang- en sluitwerk kan nog opnieuw worden gebruikt.

Tuindeur laten monteren

Ik heb een tuinpoort nodig. Het gat is 100 cm maal 200 cm. De deur moet geplaatst worden in een stenen muur en er liefst geen kozijn aan te pas komen. Hooguit een dunne lat of dun metalen profiel. Ik wil graag een hardhouten poort. Wat gaat mij dit kosten inclusief plaatsen?

Schutting met tuinpoort plaatsen

Ik wil een schutting met poort laten plaatsen. Het betreft een hoekwoning waarbij ik in de achtertuin aan 1 lange zijde en aan de korte zijde een schutting met poort wil laten plaatsen. Op de lange zijde komen 7 schuttingdelen te staan en ik schat dat er op de korte zijde 5 delen moeten komen. Er staat geen oude schutting en er hoeven geen planten/struiken verwijderd te worden voordat de schutting geplaatst kan worden. Graag uwe aanbieding inclusief de aanschaf van de hardhouten schutting.

Hardhouten schutting, tuinhek en pergola plaatsen

Plaatsen van hardhouten schutting + pergola + tuinhek: Afmeting: 5.50 breed achter (met twee opengewerkte delen) en 8.5 meter zijkant. De erfafscheiding begint met een muurtje van 1.50 meter. Daaraan moet de schutting geplaatst worden. Het liefst gebogen scherm met doorkijk driehoek boven en dichte tuinpoort afsluitbaar. Met 2 schermen die open zijn, in ieder geval het laatste scherm. De schutting moet aan de onderkant in ieder geval dicht zijn zodat de planten en onkruid er niet door kunnen groeien. Afhankelijk van hoe open de opengewerkte schermen zijn, wil ik er gaas aan de onderkant hebben. Optioneel de oude schutting verwijderen en afvoeren. Dat graag apart vermelden in uw offerte.

Vervangen van een tuinpoort

Ik wil graag mijn huidige tuinpoort laten vervangen door een hardhouten tuinpoort. Mijn huidige tuinpoort heeft een breedte van 104 cm, ik weet niet of ik kan kiezen uit bestaande deuren uit het assortiment of dat de deur op maat gemaakt moet worden. Ik heb reuma en kan de klus dus niet zelf doen, vandaar dat ik hulp nodig heb.

Hekwerk rond de achtertuin maken

Deze aanvraag betreft het lage gedeelte aan de linkerkant, totaal ongeveer 9.20 meter. Hier dient een schutting van 180 bij 90 cm geplaatst te worden. Aan de achterzijde zal ik zelf het gaasgedeelte van totaal 8.60 meter verwijderen. De achterkant bestaat uit drie delen. Van links naar rechts een border, 80 cm, een tuinpad, 80 cm en een gedeelte tuin, 7 meter. Bij het tuinpad denk ik aan een tuinpoort,rechthoek poort hardhout 80 x 90 cm. Voor de tuin denk ik aan tuinhekken van totaal ongeveer 6.90 meter lengte x 80 cm. Hoogte, tuinhek hardhout 80 x 180 cm. Voor de border denk ik aan eenzelfde hardhouten tuinhek van 80 cm. Hoogte. De lengte hiervan wordt bepaald door de totaallengte, 8.60 meter, min de lengte van de tuinpoort en min de lengte van de tuin. Er is een foto beschikbaar.