Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leiden of directe omgeving.

2123 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leiden:

Uitzetbaar dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een uitzetbaar dakraam aanvragen. Ik zit te denken aan de afmeting 1.50 x 0.80 meter, maar sta open voor advies. Deze mag geplaatst worden in een leien dak zonder asbest.

Afwerken reeds geplaatst Veluxraam

Wij hebben een Veluxraam laten zetten maar deze moet mooi afgewerkt worden. Wie kan dat voor me doen?

Trap bekleden

Wat wil je bekleden? De trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In ons huis van 1910 willen wij de trap bekleden. Het gaat alleen om de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Het gaat om 18 treden. Sisal bekleding als dat kan.

Velux ruit vervangen

In ons Velux dakraam zit in de ruit barsten. Dit dubbele glas dient te worden vervangen. Het is een dakraam GGL-3 en de ruit is 94 bij 160 cm. Is het mogelijk alleen het glas te vervangen?

Kozijn met openslaande deuren repareren

Reparatie van een houten garage deur van een garage box of mogelijke vervanging van beide openslaande deuren samen met kozijn. Vervangende deuren moeten hetzelfde zijn als de bestaande deuren. Ik heb een foto van de kapotte deur bijgevoegd.

Stalen trap laten plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Zowel een trap als 2 balustrades, voor een winkel, ik kan foto's mailen om het idee duidelijk te maken. Graag een prijsindicatie.

Tussenwand plaatsen

Er dient een tussenwand, terug geplaatst te worden tussen 2 voormalige slaapkamers. De hoogte van de muur is 250 cm, de breedte 393 cm en de dikte 7 cm. Tevens moeten er 2 bestaande elektra leidingen worden ingefreesd, inclusief stopcontact.

Dichte draaitrap renoveren

De dichte draaitrap op de begane vloer naar de 1ste verdieping met 12 treden (13 stoottrede) in zijn geheel renoveren. Ik zoek een specialist die mee kan kijken naar de verschillende onderdelen die gerenoveerd moeten worden.

Koof boven aanrecht maken

Ik wil een koof boven het aanrecht maken met afzuigkap en een buis naar buiten (bestaat al). Verder spots in de koven van ongeveer 9 meter lang in een U-vorm.

Verlaagd plafond in badkamer vervangen

De badkamer is circa 2 m² en heeft een verlaagd plafond die begon te verzakken. Vocht is de ruimte erboven binnengedrongen en er is schimmel gaan vormen. Ik zou graag willen dat het plafond wordt vervangen (nieuw verlaagd plafond), de vorm die moet worden behandeld / verwijderd en een nieuwe afzuigventilator wordt geïnstalleerd.

Fietsen afdak maken

Ik wil graag een afdak voor een fiets en wat spulletjes. Omdat ik niet teveel ruimte van mijn tuin kwijt wil denk ik aan een ruimte van 180 x 180 cm. De afdak wil ik maar aan een kant open en het is meteen de achterkant van mijn tuin. Dus fungeert ook als schutting. Het dakje wil ik van materiaal onderhoudsvriendelijk. Ik denk aan Mes en Groef of dakpannetjes. Zoiets als de bijlage. Het huis heeft een achterom.

Dakraam of dakramen plaatsen

Er zijn 2 dakramen waarvan er 1 echt oud is er bij 1 is het plastic dakraam gescheurd. De binnenmaat van de raam is 72,5 cm x 42,5 cm. Separaat horen wij graag wat de kosten zijn voor het aftimmeren.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Graag willen wij de gemeenschappelijke poort naar onze tuinen laten repareren of vervangen. Het betreft een deur met aan weerszijden 10-20cm deurposten. Nu klemt de deur en is aan onderzijde beschadigd. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie en voor een nieuwe poort van hardhout met slot (eventueel cijfercode).

Plaatsen van een zoldertrap

Graag wil ik een houten vlizo zoldertrap van Gamma laten plaatsen.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Tuinpoort 93 breed, hoogte 200 hardhout

Tuindeur plaatsen

Leveren en plaatsen van een hardhouten tuindeur van 93 x 211 cm.

Kozijnen repareren en ruit vervangen

Wij willen een ruit laten vervangen en ook een aantal door houtrot aangetaste houten kozijnen op de 1e en 2e verdieping van ons huis laten repareren. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Kozijn en schuurdeur vervangen

Ik wil graag de kozijn en schuurdeur vervangen eventueel met het schilderen. De deur is nu van hout en versleten. Het is wel een standaard schuur ongeveer 5m2. Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot materialen?

Dakraam afwerken en raamhendel repareren

Ik zoek een vakman voor 2 kleine klussen in huis. We hebben op onze zolder een klein dakraam dat nog niet is afgewerkt aan de binnenkant. Verder hebben wij in onze badkamer een raam waarvan de hendel niet werkt. We denken dat er een pin kapot is. We laten dat graag repareren. We stellen het op prijs als u even komt kijken en ontvangen daarbij graag uw prijsopgave.

Lundia kast laten monteren

We hebben een Lundia boekenkast overgenomen. Deze is vakkundig uit elkaar gehaald. Graag willen we een scherpe offerte van een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Lundia kasten. De afmetingen zijn: 2.80 meter hoog, 2.65 meter breed, 45 en 30 cm diep. De kastplanken en bijbehorende montage delen zijn in goede staat en liggen in mijn studeerkamer. er hoeft niet ingebouwd te worden en er is ruimte genoeg voor de opbouw. In de hoop op een goede timmerman.

Raamkozijn in de badkamer plaatsen

Klant wenst graag een raamkozijn in de badkamer geplaatst te krijgen. Klant wenst graag bezocht te worden om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om een raam in de badkamer te kunnen plaatsen. De badkamer grenst aan een dak. De meest voor de handliggende optie is het raamkozijn in het aangrenzende bitumen dak te plaatsen.

Velux dakramen vervangen

Twee Velux dakramen vertonen houtrot en lijken niet meer te redden. Wij zoeken advies over vervanging en een indicatie van de kosten daarvan. Daarnaast zoeken wij advies over de vervanging van een douchecabine.

Dakraam in bitumen dak plaatsen

Dakraam moet geplaatst worden in een schuin bitumendak. Dakraam besteld bij Gamma, met gootstuk voor vlakke dakbedekking. 2 oktober 2017 wordt in betreffende kamer een badkamer geplaatst, voor die tijd moet het raam geplaatst worden. - Binnen de termijn maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend makkelijk af te spreken, in goed overleg ook op dinsdag en donderdag.

Klemmende deur herstellen

De openslaande deur naar buiten gaan niet meer goed dicht. Uitgezet of scheef in het kozijn? In ieder geval gaat de onderkant niet goed dicht.

Deurhor inmeten en monteren

Ik zoek een hordeur omdat ik geen raam op mijn slaapkamer heb. De deur is 210 bij 96 cm ongeveer. Eventueel moet er een slot in de hordeur.