Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leiden of directe omgeving.

2081 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leiden:

Koof boven aanrecht maken

Ik wil een koof boven het aanrecht maken met afzuigkap en een buis naar buiten (bestaat al). Verder spots in de koven van ongeveer 9 meter lang in een U-vorm.

Verlaagd plafond in badkamer vervangen

De badkamer is circa 2 m² en heeft een verlaagd plafond die begon te verzakken. Vocht is de ruimte erboven binnengedrongen en er is schimmel gaan vormen. Ik zou graag willen dat het plafond wordt vervangen (nieuw verlaagd plafond), de vorm die moet worden behandeld / verwijderd en een nieuwe afzuigventilator wordt geïnstalleerd.

Fietsen afdak maken

Ik wil graag een afdak voor een fiets en wat spulletjes. Omdat ik niet teveel ruimte van mijn tuin kwijt wil denk ik aan een ruimte van 180 x 180 cm. De afdak wil ik maar aan een kant open en het is meteen de achterkant van mijn tuin. Dus fungeert ook als schutting. Het dakje wil ik van materiaal onderhoudsvriendelijk. Ik denk aan Mes en Groef of dakpannetjes. Zoiets als de bijlage. Het huis heeft een achterom.

Dakraam of dakramen plaatsen

Er zijn 2 dakramen waarvan er 1 echt oud is er bij 1 is het plastic dakraam gescheurd. De binnenmaat van de raam is 72,5 cm x 42,5 cm. Separaat horen wij graag wat de kosten zijn voor het aftimmeren.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Graag willen wij de gemeenschappelijke poort naar onze tuinen laten repareren of vervangen. Het betreft een deur met aan weerszijden 10-20cm deurposten. Nu klemt de deur en is aan onderzijde beschadigd. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie en voor een nieuwe poort van hardhout met slot (eventueel cijfercode).

Plaatsen van een zoldertrap

Graag wil ik een houten vlizo zoldertrap van Gamma laten plaatsen.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Tuinpoort 93 breed, hoogte 200 hardhout

Tuindeur plaatsen

Leveren en plaatsen van een hardhouten tuindeur van 93 x 211 cm.

Kozijnen repareren en ruit vervangen

Wij willen een ruit laten vervangen en ook een aantal door houtrot aangetaste houten kozijnen op de 1e en 2e verdieping van ons huis laten repareren. We willen een afspraak maken om het werk hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw advies en prijsopgave.

Kozijn en schuurdeur vervangen

Ik wil graag de kozijn en schuurdeur vervangen eventueel met het schilderen. De deur is nu van hout en versleten. Het is wel een standaard schuur ongeveer 5m2. Wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot materialen?

Dakraam afwerken en raamhendel repareren

Ik zoek een vakman voor 2 kleine klussen in huis. We hebben op onze zolder een klein dakraam dat nog niet is afgewerkt aan de binnenkant. Verder hebben wij in onze badkamer een raam waarvan de hendel niet werkt. We denken dat er een pin kapot is. We laten dat graag repareren. We stellen het op prijs als u even komt kijken en ontvangen daarbij graag uw prijsopgave.

Lundia kast laten monteren

We hebben een Lundia boekenkast overgenomen. Deze is vakkundig uit elkaar gehaald. Graag willen we een scherpe offerte van een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Lundia kasten. De afmetingen zijn: 2.80 meter hoog, 2.65 meter breed, 45 en 30 cm diep. De kastplanken en bijbehorende montage delen zijn in goede staat en liggen in mijn studeerkamer. er hoeft niet ingebouwd te worden en er is ruimte genoeg voor de opbouw. In de hoop op een goede timmerman.

Raamkozijn in de badkamer plaatsen

Klant wenst graag een raamkozijn in de badkamer geplaatst te krijgen. Klant wenst graag bezocht te worden om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om een raam in de badkamer te kunnen plaatsen. De badkamer grenst aan een dak. De meest voor de handliggende optie is het raamkozijn in het aangrenzende bitumen dak te plaatsen.

Velux dakramen vervangen

Twee Velux dakramen vertonen houtrot en lijken niet meer te redden. Wij zoeken advies over vervanging en een indicatie van de kosten daarvan. Daarnaast zoeken wij advies over de vervanging van een douchecabine.

Dakraam in bitumen dak plaatsen

Dakraam moet geplaatst worden in een schuin bitumendak. Dakraam besteld bij Gamma, met gootstuk voor vlakke dakbedekking. 2 oktober 2017 wordt in betreffende kamer een badkamer geplaatst, voor die tijd moet het raam geplaatst worden. - Binnen de termijn maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend makkelijk af te spreken, in goed overleg ook op dinsdag en donderdag.

Klemmende deur herstellen

De openslaande deur naar buiten gaan niet meer goed dicht. Uitgezet of scheef in het kozijn? In ieder geval gaat de onderkant niet goed dicht.

Deurhor inmeten en monteren

Ik zoek een hordeur omdat ik geen raam op mijn slaapkamer heb. De deur is 210 bij 96 cm ongeveer. Eventueel moet er een slot in de hordeur.

Plaatsen van een binnendeur met glas in loodraam

De binnendeur die wij hebben heeft in het glasgedeelte een ronde boog aan de bovenkant. Het glas (9 ruitjes) is van gegolfd niet doorzichtbaar glas. Wij willen graag een rechthoek met helder glas vervat in lood. Misschien kan de deur die we hebben wel gebruikt worden om er de door ons gewenste glaspartij in te zetten. Een jaar of 3 geleden heeft een aannemer een glazen afdakje boven de voordeur voor ons gemaakt. Casius heeft deze aannemer voor ons gezocht. Hij heeft dat zo netjes gedaan, wij willen graag dat hij deze klus voor ons doet. Weet u nog wie dat was?

Tussenwand plaatsen

Het plaatsen van een tussenwand met deur en kozijn van hout in een appartement. Het betreft een haakse muur van 1.50 en 1.70 meter en 2.60 meter hoog. De deur hebben we al. Wij dachten zelf aan gasbeton voor de wanden. Op het lange deel willen we graag de deur en op het korte stuk van 1.50 meter willen we graag iets van lichtdoorlatend materiaal. Bijvoorbeeld een gewoon raam of glazen bouwstenen. Wij staan open voor suggesties. De vloer, het plafond en de wanden zijn allemaal van beton.

Trapkast maken in nieuwbouwwoning

Ik zou graag een trapkast willen laten maken in ons vorig jaar opgeleverde nieuwbouwhuis. De trapkast zou ideaal gezien aan de buitenkant een wandkast zijn waarin we boeken kwijt kunnen en aan de binnenkant de ruimte bieden van een trapkast. Een beetje zoals dit idee alleen is bij ons de trapopgang niet open in de woonkamer.

Kozijn met seizoensdeuren plaatsen

Ik wil graag een kozijn van 245 cm bij 343 cm met 4 seizoensdeuren, oftewel een vouwwand of harmonicadeuren. Uitgevoerd in hout. Productie + plaatsing. De ruimte in de gevel maak ik zelf. Er loopt een latei over de hele breedte van een raam en deur. Die breedte houd ik aan. Het kan al snel geplaatst worden.

Traprenovatie met vinyl

Traprenovatie met vinyl. De trap is helemaal kaal. De treden en stootborden plakken. Het zijn 13 treden. De materialen zijn al in huis.

Poortdeur vervangen

Achterin mijn tuin staat een muur met een deur die toegang geeft tot de brandgang (poort/achterom). Deze deur is aan vervanging toe. Het gaat om een dichte stompe deur, rechtsdraaiend, met aan weerzijden een kozijn (boven en onder niet). De deur heeft een afwijkende maat: 172. 5 cm hoog, 91. 5 cm breed en 4. 2 cm dik. De kozijnen, scharnieren en slot/deurklink kunnen worden hergebruikt. De deur moet worden afgelakt in de kleur RAL7010. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treden met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Binnendeur plaatsen

Ik heb een afgelakte binnendeur bij Praxis gehaald. De deur is 13 mm breder. Alle materialen, scharnieren/schroeven en deurkruk heb ik al gekocht en wil ik die deur graag laten plaatsen. Oude deur hangt nog, maar kan ik ook zelf verwijderen. Het gaat om een stompe binnendeur.