Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leiden of directe omgeving.

2047 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leiden:

Dakraam afwerken en raamhendel repareren

Ik zoek een vakman voor 2 kleine klussen in huis. We hebben op onze zolder een klein dakraam dat nog niet is afgewerkt aan de binnenkant. Verder hebben wij in onze badkamer een raam waarvan de hendel niet werkt. We denken dat er een pin kapot is. We laten dat graag repareren. We stellen het op prijs als u even komt kijken en ontvangen daarbij graag uw prijsopgave.

Lundia kast laten monteren

We hebben een Lundia boekenkast overgenomen. Deze is vakkundig uit elkaar gehaald. Graag willen we een scherpe offerte van een timmerman die ervaring heeft met het monteren van Lundia kasten. De afmetingen zijn: 2.80 meter hoog, 2.65 meter breed, 45 en 30 cm diep. De kastplanken en bijbehorende montage delen zijn in goede staat en liggen in mijn studeerkamer. er hoeft niet ingebouwd te worden en er is ruimte genoeg voor de opbouw. In de hoop op een goede timmerman.

Raamkozijn in de badkamer plaatsen

Klant wenst graag een raamkozijn in de badkamer geplaatst te krijgen. Klant wenst graag bezocht te worden om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om een raam in de badkamer te kunnen plaatsen. De badkamer grenst aan een dak. De meest voor de handliggende optie is het raamkozijn in het aangrenzende bitumen dak te plaatsen.

Velux dakramen vervangen

Twee Velux dakramen vertonen houtrot en lijken niet meer te redden. Wij zoeken advies over vervanging en een indicatie van de kosten daarvan. Daarnaast zoeken wij advies over de vervanging van een douchecabine.

Dakraam in bitumen dak plaatsen

Dakraam moet geplaatst worden in een schuin bitumendak. Dakraam besteld bij Gamma, met gootstuk voor vlakke dakbedekking. 2 oktober 2017 wordt in betreffende kamer een badkamer geplaatst, voor die tijd moet het raam geplaatst worden. - Binnen de termijn maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend makkelijk af te spreken, in goed overleg ook op dinsdag en donderdag.

Klemmende deur herstellen

De openslaande deur naar buiten gaan niet meer goed dicht. Uitgezet of scheef in het kozijn? In ieder geval gaat de onderkant niet goed dicht.

Deurhor inmeten en monteren

Ik zoek een hordeur omdat ik geen raam op mijn slaapkamer heb. De deur is 210 bij 96 cm ongeveer. Eventueel moet er een slot in de hordeur.

Plaatsen van een binnendeur met glas in loodraam

De binnendeur die wij hebben heeft in het glasgedeelte een ronde boog aan de bovenkant. Het glas (9 ruitjes) is van gegolfd niet doorzichtbaar glas. Wij willen graag een rechthoek met helder glas vervat in lood. Misschien kan de deur die we hebben wel gebruikt worden om er de door ons gewenste glaspartij in te zetten. Een jaar of 3 geleden heeft een aannemer een glazen afdakje boven de voordeur voor ons gemaakt. Casius heeft deze aannemer voor ons gezocht. Hij heeft dat zo netjes gedaan, wij willen graag dat hij deze klus voor ons doet. Weet u nog wie dat was?

Tussenwand plaatsen

Het plaatsen van een tussenwand met deur en kozijn van hout in een appartement. Het betreft een haakse muur van 1.50 en 1.70 meter en 2.60 meter hoog. De deur hebben we al. Wij dachten zelf aan gasbeton voor de wanden. Op het lange deel willen we graag de deur en op het korte stuk van 1.50 meter willen we graag iets van lichtdoorlatend materiaal. Bijvoorbeeld een gewoon raam of glazen bouwstenen. Wij staan open voor suggesties. De vloer, het plafond en de wanden zijn allemaal van beton.

Trapkast maken in nieuwbouwwoning

Ik zou graag een trapkast willen laten maken in ons vorig jaar opgeleverde nieuwbouwhuis. De trapkast zou ideaal gezien aan de buitenkant een wandkast zijn waarin we boeken kwijt kunnen en aan de binnenkant de ruimte bieden van een trapkast. Een beetje zoals dit idee alleen is bij ons de trapopgang niet open in de woonkamer.

Kozijn met seizoensdeuren plaatsen

Ik wil graag een kozijn van 245 cm bij 343 cm met 4 seizoensdeuren, oftewel een vouwwand of harmonicadeuren. Uitgevoerd in hout. Productie + plaatsing. De ruimte in de gevel maak ik zelf. Er loopt een latei over de hele breedte van een raam en deur. Die breedte houd ik aan. Het kan al snel geplaatst worden.

Traprenovatie met vinyl

Traprenovatie met vinyl. De trap is helemaal kaal. De treden en stootborden plakken. Het zijn 13 treden. De materialen zijn al in huis.

Poortdeur vervangen

Achterin mijn tuin staat een muur met een deur die toegang geeft tot de brandgang (poort/achterom). Deze deur is aan vervanging toe. Het gaat om een dichte stompe deur, rechtsdraaiend, met aan weerzijden een kozijn (boven en onder niet). De deur heeft een afwijkende maat: 172. 5 cm hoog, 91. 5 cm breed en 4. 2 cm dik. De kozijnen, scharnieren en slot/deurklink kunnen worden hergebruikt. De deur moet worden afgelakt in de kleur RAL7010. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treden met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Binnendeur plaatsen

Ik heb een afgelakte binnendeur bij Praxis gehaald. De deur is 13 mm breder. Alle materialen, scharnieren/schroeven en deurkruk heb ik al gekocht en wil ik die deur graag laten plaatsen. Oude deur hangt nog, maar kan ik ook zelf verwijderen. Het gaat om een stompe binnendeur.

Trap in het trappenhuis renoveren

Ik wil 1 trap laten renoveren met vinyl. Het zijn 13 treedjes met één bocht erin. De oude bekleding is er al af. Er zijn alleen nog wat lijmresten die ik moet weghalen. Uitvoering tussen 1 augustus en 21 augustus. Zaterdagen behoren ook tot de mogelijkheden.

Rolhorren monteren in raam- en deurkozijnen

Ik wil graag rolhorren voor 2 ramen en voor twee deuren een schuifsysteem. Ik heb nog niets aangeschaft, wil graag advies. Het gaat om houten kozijnen, we wonen in appartement op 1e etage, bereikbaar van binnen en van buiten.

Dakraam op de zolder laten plaatsen

Ik wil graag op zolder een dakraam laten plaatsen van 55 bij 78 cm in een geïsoleerd dak met dakpannen ertegenaan.

Kantel-kiepramen afstellen

Ik wil graag 3 kantel-kiep ramen opnieuw laten afstellen. Ze zijn geplaatst in 2012 (nieuwbouw destijds). Ze openen en sluiten niet zo soepel meer nu. Op 1 raam moet mogelijk het rubber aan de onderkant worden vervangen (maar vastplakken is misschien voldoende).

Deur maken onder de trap

Ik wil graag de ruimte onder de trap dicht laten maken met een deur, zodat ons konijn niet door allerlei openingetjes kan. Onder de trap hoeven verder geen planken o.i.d., alleen een deur die open en dicht kan zodat er makkelijk spullen neergezet kunnen worden. Het hoogste punt van de deur wordt ongeveer 1 meter hoog, het laagste punt van de deur zit op de grond. De deur zou in een boogje lopen (van laag naar hoog). Ik hoor graag wat de kosen zijn.

Composiet vlonder op een balkon plaatsen

Ik wil graag een vlonder laten leggen op mijn betonnen balkonvloer. Op dit moment overweeg ik composiet. Het balkon is een kwartrond balkon van ongeveer 9 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Buitendeuren op maat laten maken en plaatsen

We willen 2 bestaande buitendeuren vervangen. Het gaat om 1 deur voor de schuur aan de voorzijde en 1 deur voor de schuur aan de achterzijde van het huis, beiden met de maat 87.5 x 201 x 4 (BxHxD). Het gaat om vlakke stompe deuren zonder lijnen, glas of patroon in de kleur RAL 9010 wit. Het is 1 rechtsdraaiende en 1 linksdraaiende deur. Dezelfde sloten kunnen worden hergebruikt. We laten de deuren hier graag even inmeten en daarna door een timmerman op maat maken. We horen graag wat de kosten zijn.

Schuifdeuren in de hal plaatsen

Wij willen in de kleine hal achter de voordeur van de woning de oude kastdeuren laten verwijderen en 2 schuifdeuren laten plaatsen tussen 2 muren. Dit alles op de begane grond van een ééngezinswoning. De totaal oppervlakte van de nieuw te plaatsen schuifdeur kast zal 240 x 180 cm (H x B) moeten worden. Het materiaal is nog niet gekocht - in overleg zelf of door u laten kopen.

Wand met deur in een magazijn plaatsen

Ik wil in een grotere magazijnruimte een separate ruimte voor opslag van grondstoffen maken. Hiervoor moet een wandje geplaatst worden met een brede deur, die in ieder geval 1. 80m is. Deze deur moet ook gemakkelijk vastgezet kunnen worden zodat hij open blijft staan tijdens het naar binnen/buiten rijden van de grondstoffen. De ruimte moet muisdicht zijn. De muur moet glad en afwasbaar zijn, dus watervaste verf o.i.d. De vloer bestaat uit stelconplaten, die niet overal recht lopen.

Deuren inhangen en sloten monteren

2 deuren inhangen met sloten. Het zijn binnendeuren, opdekdeuren. Het zijn dichte deuren. Optioneel de oude deuren ook afvoeren als ze verwijderen. Bij voorkeur eind van de ochtend of in de middag bellen.