Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Leiden of directe omgeving.

2207 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, vervanging balkondeuren en ramen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Leiden:

Houten wanden tuinhuis bekleden met Keralit

Het gaat om een tuinhuis dat nu bekleed is op de houten buitenkant met simpele witte plastic schroten. We zouden dit willen laten vervangen door Keralit. Werk inclusief aanvoer en afvoer materialen. Het gaat om circa 40 m2 oppervlakte.

Traprenovatie

Traprenovatie met cando overzettreden en stootborden. Het is een trap met 2 draaien en 14 treden. Het is gewoon een kale geverfde trap dus het kan direct geplaatst worden.

Aftimmeren dakkapel

Wij zullen 1 of 2 prefab dakkapellen laten plaatsen door een bedrijf en vragen ons af wat de kosten zijn voor het aftimmeren van deze dakkapellen in de binnenkant na plaatsing. Dit inclusief het maken van kastruimte achter het knieschot. Het gaat om een dakkapel van 4,70 bij 1,75 m en 3,50 bij 1,75 m. Het liefst de afwerking met MDF hout.

Ingebouwde hoogslaper/slaapvide

In mijn studentenkamer wil ik een ingebouwde hoogslaper/slaapvide realiseren met de volgende afmetingen: lengte 3,34 m, breedte 1,40 m, hoogte 2,20 m tussen de vloer en de onderkant van de vide. De hoogte van de kamer is 3,40 m. Ik ben benieuwd naar de kosten van een ontwerp, de materialen en montage.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam van 78x140 plaatsen op ons schuine dak. Het raam hebben we al besteld.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag twee louvre deurtjes op maat laten maken voor onze inbouw (kleding) kast. afmetingen vallen net buiten de gangbare afmetingen. Het gaat om 210 x 39 cm.

Vast raam ombouwen tot draaikiepraam

Ik wil mijn vaste raam met houten kozijnen van 120 cm x 41 cm met dubbelglas vervangen door draairaam (draaikiepraam)

Door instalation with painting

I want to replace a damaged door. The new doors at praxis have a different color than my current doors, so i would like to have the new door painted in the correct color. Please let me know how much is the installation and painting cost with your service. the door has a normal size, I think it is 78 cm by 1.90 cm. A picter of the door and the damage are attached. Thank you

Hoogslaper maken

Ik zit momenteel op een relatief kleine kamer en ik weet wanneer ik een hoogslaper zou hebben de onder ruimte vrij zal zijn. Het betreft een hoogslaper voor 2 personen. Kamer 9 m2. Graag zou ik een afspraak willen maken om te kijken voor de mogelijkheden.

Draairichting deur wijzigen

Wij vragen ons af wat de kosten zouden bedragen voor het wijzigen van de draairichting van onze kantoordeur. Van buitenaf gezien draait de deur nu rechts naar binnen toe open. Wij zouden graag willen dat hij links naar buiten toe open draait. Hiervoor moeten de scharnieren verplaatst worden en ook het slot etc. Het kozijn zal ook omgedraaid moeten worden. Een foto van de deur en kozijn treft u in de bijlage. Het is een houten deur. Het kozijn is van metaal/kunststof. Wat zouden de kosten zijn voor deze aanpassing en voor eventuele materialen?

Loopdeur openslaande deuren omdraaien

Bij deze twee openslaande deuren willen wij de loopdeur omdraaien. Momenteel gaat rechts als eerste open en willen we dit veranderen naar links.

Luik boven kruipruimte vervangen

Onze kruipruimte vloerluik past niet en laat vocht naar boven. Ik wil graag een nieuwe die isoleerd is, past goed en laat geen vocht naar boven. Ik weet niet of het een standaard maat is. (ongeveer 52 cm x 73) Het moet ook voor een redelijk prijs zijn.

Vervangen draai kiep raam

Op de 1e verdieping is een draai kiep raam die niet meer sluit. Tevens is het glas (dubbel) gebroken. Er dient een nieuw draai kiep raam gemonteerd te worden. Afmeting van het raam is 65 cm x 105 cm (b x l).

Reparatie kozijnen en vervanging buitendeur

Repareren 4 raamkozijnen door delen hout te vervangen ivm houtrot en 1 raamkozijn glaslat vernieuwen, vervanging 1 boeilijst bij dakgoot, vervanging 1 tuindeur en reparatie stukje hout boeilijst berging.

Poort tuindeur vervangen

Ik wil graag de poort die toegang geeft tot de achtertuinen laten vervangen. Voorkeur voor nieuwe poort van hardhout.

Dorpel vervangen openslaande deuren en keukendeur

Graag zou ik de onderdorpel van openslaande deuren met aan weerskanten 2 ramen in 1 kozijn laten vervangen, als mede de onderdorpel van de keukendeur. De onderdorpels zijn nu van (gerot) hout en laten we het liefst vervangen door een onderhoudsarmer materiaal, zoals Belgisch hardsteen.

Reparatie hout dakkapel en hout kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen kan repareren en vervangen. Het gaat om: 1-het hout van het dakkapel aan de voorgevel is deels verrot, graag vervangen. 2-het hout van het raam aan de voorgevel is ook verrot, het raam gaat niet makkelijk dicht 3-de kozijn aan de achtergevel moet helemaal vervangen worden Het gaat om werk aan de begane grond en eerste verdieping.

traprenovatie

Ik zoek iemand die laminaat op mijn 2 trappen kan monteren. Trappen zijn klaar voor het laminaat, hoeft niks te worden verwijderd of afgevoerd.

Houten schuur opknappen of nieuwe bouwen

Ik wil graag mijn schuur die in mijn achtertuin staat, opknappen. Het is namelijk verrot. Ik wil graag door de vakman laten bepalen of de schuur eerst afgebroken en daarna opnieuw opgebouwd moet worden, of dat het beter is om alleen de verrotte delen te vervangen. Ik zou het graag van hout willen hebben, en is ongeveer 8 m2. Het grenst aan de schuur van de buren. De schuur is makkelijk te bereiken.

Luik boven kruipruimte vervangen

Het kruipluik achter de voordeur is niet meer te openen en lijkt (mogelijk door uitzetten) vastgeklonken in de nis. Het heeft alleen een gat waardoor 1 vinger kan en daarmee is ook geen kracht te zetten. T.b.v. van werkzaamheden aan de elektra is toegang tot de kruipruimte nodig. Ik denk dat het luik kapot gemaakt moet worden om het open te krijgen en vervangen door een nieuw luik (80x60cm) met een grijpring om het mee te openen. (op de foto's lijkt het betegeld, maar het is een kurkvloer).

Deuren inkorten

Ivm een nieuwe laminaatvloer wil ik 4 deuren 0,5cm laten inkorten. Graag incl. ophalen en weer terugbrengen (ik heb zelf geen auto om de deuren te brengen en halen).

Het renoveren van een dichte trap

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. De trap is niet bekleed, van donkerbruin hout een heeft licht beschadigde treden. Het is een dichte trap die met een lichte bocht naar boven loopt. Graag een bekleding (stofferen of laminaat).

Vervanging verrot kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn bestaande kozijn/raam kan vervangen. De daklijsten zijn verrot. Ik bespreek graag met de vakman de mogelijkheden.

Kozijn vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn bestaande kozijn kan vervangen door een dubbel kozijn met aan 1 kan een draai/kiepraam. Het kozijn is 1450 mm breed 1000 mm hoog. Het huidige kozijn dient verwijderd en afgevoerd te worden.

Balkon composiet vlonderplanken laten leggen en hekwerk

Op mijn bestaande balkon van 2.70 x 5.40 liggen nu stoeptegels op rubber. Deze wil ik vervangen door composiet en een hekwerk van 1.20 meter hoog rond om het balkon. Ik laat mij adviseren over het soort hekwerk.