Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor overkapping tussen schuren maken:

Overkapping tussen schuren maken

Het maken van een overkapping tussen 2 schuren in. Graag opties bekijken om het schuurdak te vervangen en/of te verlengen. Het gaat om 10 m2 ongeveer en deze is 2,20 meter hoog. Een prijsindicatie is gewenst om onderlinge verschillen aan te geven: - compleet zadeldak (via de buren) doortrekken en het dak van onze schuur vervangen en metselwerk op maat zagen. Dakbedekking bestaande uit aquapan; - of alleen een overkapping tussen de 2 schuren, oude schuurdak blijft zitten.
Onze klant uit Katwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor overkapping tussen schuren maken uit heel Nederland:

Radiatorombouw en overkapping maken

Ik wil graag een radiatorbekleding in elkaar hebben gezet in de woonkamer en gang, dit moet om twee radiatoren worden gemaakt. Daarnaast wil ik een overkapping in de tuin laten maken die tussen twee schuren moet plaatsvinden aangezien de grond bij ons zakt en het niet met palen in de grond gezet kan worden. De overkapping moet ongeveer 3 bij 4 worden.

Tuin renoveren

De achtertuin is ongeveer 6 bij 25 meter groot. Het gras en de heggen van 20 meter langs de zijkanten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik een terras van 16 m2 laten aanleggen. Aan het einde van de tuin wil ik een houten tuinhuisje laten plaatsen van 7 m2 voor de opslag van de fietsen. Verder zal er aan 1 zijde en aan de achterkant een houten schutting geplaatst moeten worden. Tussen de 2 schuren zou ik graag een overkapping met een aluminium frame en polycarbonaat platen willen plaatsen. De afmeting hiervan is 4 bij 3.50 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Afdak tussen schuren maken

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor een overkapping tussen 2 schuren en de achterzijde van het heb. Dit gedeelte is ongeveer 7 bij 5 meter. De voorkeur gaat uit naar een golfplaten dak met houten frame. Eventueel zal er nog een deel van 4 bij 4 meter overkapt moeten worden met dezelfde materialen. Hier ontvang ik graag separaat een offerte ontvangen.

Blokhut met overkapping plaatsen

Tussen mijn schuur en dat van de buurman wil ik een overkapping. Het dak kan gemonteerd worden tussen de schuren en er moet gebruik gemaakt worden van de schuren. Het oppervlak is 3 x 4 en 2,30 meter hoog. Ook wil ik aan 1 kant alles dicht hebben met een schuurdeur erin. Richtprijs inclusief materiaal tussen de 1250 en 1800 euro.

Schuren bouwen

Offerte voor schuur samen met de buren. Afmetingen: 2 x 3 meter, 2 x, namelijk 1 deel in onze tuin en 1 deel bij de buren. Fundering: beton (Vraag of dat nodig is, graag advies). Ook voor wat betreft of er een vergunning nodig zal zijn. Onderste deel gemetseld tot ongeveer 45 cm, daarboven hardhout. Plat dak. Dichte deur van hout. Inclusief elektra/verlichting. Optioneel een raam in de schuur en overkapping aan de schuren. Dit willen we samen met onze buren in opdracht geven en in 1 x plaatsen, bij voorkeur augustus/begin september. Betreft nieuwbouwwoning, tuin is nog niet aangelegd.

Straatwerk en schutting aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn voor en achtertuin kan aanleggen. Voor wil ik alles volledig bestraat hebben naast het huis wil ik een plek hebben voor de kliko bakken die in een kast zitten en ik wil een lage overkapping waar 2 tiener fietsen onder kunnen staan. Om de voortuin wil ik een laag hek met een poort. De achtertuin wil ik ook bestraat hebben maar ook een stuk kunstgras. Aan 2 kanten schutting en de poort achter in de tuin wil ik schuin hebben omdat ze de schuur over de erfgrens hebben geplaatst tussen de schuren wil ik een schutting. De schutting wil ik hetzelfde hebben die ook op de foto staan. In de voor tuin wil ik standaard tegels 60-40 en in de achtertuin 40-40 standaard tegels. Mijn vraag is wat gaat dit globaal kosten.

Terrasoverkapping achter de woning plaatsen

Ik wil graag aan de achterzijde van de woning over de hele breedte een afdak/overkapping. Tussen 2 schuren. Breed 3.45 meter en 4 meter diep. Aan een zijde zit een regenpijp. Ik weet nog niet welke materialen gebruikt moeten worden. Het dak moet wel lichtdoorlatend zijn.

Tuin ontwerpen en aanleggen

We hebben een verwilderde tuin van ongeveer 1000 m2. In de tuin staan nu nog 3 schuren en er ligt wat verharding, tegels en een asfaltweggetje. We willen deze schuren en verharding graag verwijderen en een tuin maken met 2 terrassen, een bij het huis en een achterin de tuin. Verder willen we graag veel gras en wat beplanting aan de zijkanten van de tuin. Bij het terras achterin de tuin willen we graag een overkapping met daaraan vast een opbergschuur. Aan de zijkanten van de tuin staan al schuttingen, aan de achterzijde van de tuin willen we graag nieuwe schuttingen plaatsen. In de voortuin zouden we graag nieuwe verharding aanbrengen om daarmee parkeergelegenheid te maken. Tot slot zal het hek van de voortuin vervangen moeten worden. We willen graag proberen dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. Ook willen we graag dat de tuin onderhoudsarm is. Kunt u hiervoor een offerte voor ons maken, waarbij de kosten worden uitgesplitst naar de verschillende werkzaamheden?

Schutting met overkapping in de achtertuin plaatsen

Ik wil een nieuwe schutting (5 meter) inclusief deur naar achtertuin plaatsen. Met daaroverheen een overkapping tussen twee schuren. Lengte overkapping 3,5 meter lang bij circa 2,5 breed.

Dakbedekking op schuren vervangen

Graag willen wij op twee schuren en een overkapping het dak laten bedekken met golfplaten in plaats van de huidige bitumenbedekking. Het gaat om ca. 36 m. Materiaalkeuze in overleg met de vakman.