Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Katwijk of directe omgeving.

178 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken, garage na stormschade vervangen/ herstellen, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, vervanging kozijn BG-1e, dubbele houten kozijnen en HR++ ramen vervangen, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Katwijk:

WC deur vervangen

De WC deur moet vervangen worden. Wij willen graag de montage en het materiaal: deur, slot, scharnieren etc ook in de offerte laten meenemen.

Garagedeur vervangen door kozijn met deur

De garage willen we ombouwen tot een kantoortje. Hiervoor willen we de garagedeur vervangen door kozijn met deur. Een foto van de oude situatie bijgevoegd. Tevens een foto van het gewenste kozijn. Echter willen wij de deur rechts ipv links. Tevens een deurklink aan de buitenkant. De afmeting van de garagedeur is circa 249,5 breed x 213 hoog.

Binnendeur afhangen

Ik heb een CanDo binnendeur zwart met glas laten afleveren vandaag (stompe deur). Wat kost het om deze te laten afhangen?

Het vervangen van een buitentrap

Ik zoek een trappenspecialist die een buitentrap kan vervangen. De bestaande trap is verrot. Het gaat om een trap van de eerste verdieping naar een tuin. De trap moet weer-bestendig zijn. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Nieuw kruipluik maken voor de kruipruimte

Ik wil graag een nieuw kruipluik laten maken en de oude dicht maken.

Vervanging hang- en sluitwerk

In ons appartement moet al ons hang- en sluitwerk vervangen worden en opnieuw afgesteld worden. Er zit ook een (kantelraam) bij waar een nieuw sluitsysteem op moet komen. In de voordeur moet een 3 puntsslot komen. Het gaat in totaal om 8 deuren incl voordeur, 1 raam en een nieuwe plank als bovenlicht. En indien mogelijk ook wat hulp in de afwerking van onze keuken, koofje, plint, sierlatje.

Slot op kamerdeur

Ik wil een slot op de kamerdeur naar de woonkeuken.

Tochtdeur en deur in trapgat realiseren

Graag willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen om ons trapgat beneden af te sluiten met een deur. De onderste trede van de trap steekt uit. Aan de rechterkant van de trap zit de toiletdeur. Links naast de trap een trapkast. Hier zou wellicht een schuifdeur voor langs kunnen lopen. Verder denken we aan een tochtdeur in de hal bij de voordeur in verband met de kou in dit seizoen. Dit zou kunnen door een tochtdeur tussen voordeur en toilet te plaatsen. Hierbij zou dan wel de centrale verwarming verplaatst moeten worden.

Knieschotten en vaste kast op zolder maken

Ik wil graag knieschotten onder het schuine dak en een vaste kast op zolder (ook schuin). Ondergrond is al netjes afgewerkt met gipsplaten. De zolder is 5 meter breed en de knieschotten moeten ongeveer 1 meter hoog worden.

Vlizotrap door vaste zoldertrap vervangen

Ik wil de vlizotrap vervangen voor een vaste zoldertrap. Er moet een gat bij komen. Alles moet volledig afgewerkt worden door de vakman.

Deur monteren

Ik wil weten

CanDo traprenovatieset aanbrengen

Renoveren van een dubbel gedraaide gesloten trap. 14 treden inclusief stootborden en wanden.

Nieuwe buitendeur achter plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe achterdeur (zie voor samenstelling bijlage), inclusief beslag en driepuntssluiting en daarbij het plaatsen en afhangen van de deur. Afmeting deur is 201,5 x 78 cm.

Kunststof deur en kozijn plaatsen

Op dit moment hebben wij een deurkozijn en een voordeur van hout. Graag laat ik dit vervangen door kunststof. De vakman zal de deur en het kozijn moeten inmeten. In de deur dient een glaspaneel en een 3 puntssluiting geplaatst te worden.

Overkapping in de tuin maken

Ik wil in de tuin een overkapping/afdakje van golfplaten laten plaatsen. Vanaf het schuurtje naar het hek. De afmeting is ongeveer 360 x 275 cm. Graag zou ik de totaalprijs willen weten inclusief materiaal. De tuin heeft een achterom.

Nieuwe buitendeur achter plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een nieuwe hardhouten buitendeur voor in de achtergevel. Het gaat om een deur met beslag en een 3 puntsluiting. De maat zal 78 bij 202 cm moeten worden.

Overkapping tussen schuren maken

Het maken van een overkapping tussen 2 schuren in. Graag opties bekijken om het schuurdak te vervangen en/of te verlengen. Het gaat om 10 m2 ongeveer en deze is 2,20 meter hoog. Een prijsindicatie is gewenst om onderlinge verschillen aan te geven: - compleet zadeldak (via de buren) doortrekken en het dak van onze schuur vervangen en metselwerk op maat zagen. Dakbedekking bestaande uit aquapan; - of alleen een overkapping tussen de 2 schuren, oude schuurdak blijft zitten.

Vervangen van de voordeur

Wij willen graag een nieuwe voordeur. In het bestaande kozijn. Maat van de deur is 211.5 cm lang en 88 breed. Gaat om alleen het ophangen.

Stalen deur laten monteren

Graag offerte van een stalen deur krijgen. Deze moet gemaakt en gemonteerd worden. Mogelijk gaan wij de vloer opnieuw leggen en daarom kan ik geen definitieve hoogte geven. De sleutel van het nieuwe huis hebben wij ook nog niet. De deur moet ongeveer 2,60 bij 1,20 meter worden.

Lijmvrij maken van de trap

Lijmvrij maken van twee trappen met elk 13 treden en 14 stootborden.

Overkapping van Douglashout maken

Wil graag een offerte voor Douglashouten overkapping/veranda tegen een bestaande muur. Maten ongeveer hoog 200 cm breed 400 cm diep 300 cm. Graag een totaal offerte.

Gesneuveld dakraam opnieuw plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen. De oude is door de storm gesneuveld. Alleen weten wij niet hoe wij de omvang kunnen berekenen. Misschien kan er iemand de omvang berekenen, dan kunnen wij ter plekke een nieuw dakraam kopen en zou hij gelijk geplaatst kunnen worden.

Drie Velux dakramen monteren en aftimmeren

Op maandag 13 november wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen daar op de zolder graag 3 kunststof Velux dakramen laten plaatsen van 94 x 140 cm. De binnenzijde moet ook worden afgewerkt. We ontvangen graag uw offerte met daarin een aparte post voor de levering van de ramen.

Boeidelen van schuurdak vervangen

Het betreft een schuurdak met in totaal tussen de 14 en 15 meter aan boeidelen die moeten worden vervangen. Binnenkort wordt het bituum vervangen (heb ik al een bedrijf voor, maar wat vragen jullie hiervoor? Gaat om 11.60 vierkante meter) en voor die tijd willen we graag de boeidelen hebben vervangen. De vakman kan zijn auto voor deur kwijt en de werkplek is goed bereikbaar.

Poort van CanDo inhangen

Nieuwe poort (candu) met palen plaatsen tussen 2 muren. In de poort met nog een sleutelgat gemaakt worden.