Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen van een kozijn:

Vervangen van een kozijn

Het betreft een kozijn van de berging 48 breed en 201 hoog, het is op dit moment een houten kozijn met glas en panelen. Maar hij begint te rotten, ik wil dit kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn. Omdat het een berging is hoeft er niet perse een raam in terug te komen mag ook gewoon een simpel paneel worden.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een kozijn uit heel Nederland:

Binnendeuren en kozijnen vervangen

bij ons thuis willen we dus een 6tal deuren+kozijnen vervangen + een nieuwe deur/kozijn plaatsen onderaan de trap. En tevens de open trap dichtmaken indien dit tot de mogelijkheden behoord. momenteel zijn het 3 deuren van 201x83 en 3 deuren van 201x73 alle voorzien van een metalen kozijn + raam alle nieuwe deuren willen we naar 231 hoogte, zonder raam er boven.

Kozijnen repareren en/of vervangen (4)

Klus op 1e verdieping. Badkamer raam moet vervangen worden (75×75 cm). 3 andere ramen tonen houtrot. Stukken hout vervangen of nieuw kozijn plaatsen.

Glazen serre dak vervangen

We hebben een huis gekocht en willen het serredak vervangen. Er ligt een houten kozijn met 8 glazen ruiten op van 200 x 54 cm, deze hebben draadstaal en sommige zijn gebarsten. Het houten kozijn lijkt nog in orde maar kan ook als geheel redelijk eenvoudig verwijderd worden. Wij willen nieuwe ramen. Het kan heel heet worden geven de verkopers van het huis aan. Er moeten dus zonlichtreflecterende ramen inkomen. Ook willen we horizontale gordijnen om het nog beter af te kunnen schermen. Graag horen we of dat het best aan de buitenzijde of aan de binnenzijde kan komen. Als optie willen we ramen waarin zonnepanelen verwerkt zijn. We horen graag wat mogelijk is en wat de kosten zijn. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. In de week van 10 augustus zouden willen beginnen, dan zijn we aan het verhuizen.

Kozijnen vervangen 1ste verdieping

Wij hebben op de eerste verdieping van ons huis 3 kozijnen die niet naar behoren werken, en slecht onderhouden zijn door de vorige bewoners. Nou hebben wij een offerte liggen om ze te laten opknappen maar die valt al zo hoog uit dat we benieuwd zijn wat het volledig vervangen van de kozijnen zou kosten. het gaat om 1 kozijn van 2.4m breed en 1.3m hoog. in 2 gelijke delen verdeeld, rechts (van binnenuit gezien) een vast raam, links een draai raam. en twee kozijnen van 2m breed bij 1.3m hoog. gelijk verdeeld, beide 1 vast raam en 1 draai raam. we zijn geinteresseerd in kunststof kozijnen in antraciet met hr++ glas. als er nog meer details nodig zijn voor een goede prijsindicatie hoor ik het graag.

Kozijn vervangen (220 x 140) en draaikiepramen toepassen

Kozijn van 220 x 140 ombouwen tot twee draai kiep ramen.

Gat in dragende muur zagen en buitenkozijn vervangen voor groter exemplaar

Bestaande kozijn verwijderen en nieuw grotere kozijn plaatsen + daarnaast een heel nieuwe kozijn in de zelfde muur plaatsen. De muur is een dragende buitenmuur Binnen en buiten baksteen. Moet wel snel gebeuren. Binnen 2 weken.

Een nieuw en groter dakraam leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist die mijn dakraam kan vervangen. Momenteel zit er een klein dakraampje op zolder wat ik wil laten verwijderen. Vervolgens dient het gat iets groter gemaakt te worden en moet er een 134 bij 140 cm (houten kozijn) raam in geplaatst worden. Dit moet aan de achterzijde van de woning gebeuren.

Vervanging metalen deurkozijn

Van de deur van de hal naar de woonkamer is het metalen kozijn kapot en moet vervangen worden. Dit is een deurkozijn inclusief bovenlicht. Afmeting vloer-plafond is ca 2.45 mtr. Hoeveel gaat dat ongeveer kosten, inclusief nieuwe deurpost en arbeidsloon? Oud materiaal ook graag afvoeren.

Houten kozijn vervangen

Het kozijn op de achtergevel is aan onderzijde verrot. Het is een houten kozijn van 3 meter lang, en ik wil het laten vervangen door een kunststof of metalen kozijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vervangen glas door HR++ glas

Wij hebben een jaren 30 woning. Een groot deel van de woning is verouderd dubbel glas, en enkele kozijnen heeft enkel glas. Dit willen we verduurzamen en overal HR++ glas plaatsen. Extra noot: de slaapkamer aan de voorzijde heeft een raam met een te groot draaiend deel waardoor deze is gaan zakken. We willen dit kozijn danwel enkel het draaiend deel vervangen door 2 draaiende delen met HR++ glas. Graag dit apart in de offerte opnemen. Zie uitgebreide omschrijving en foto's in de bijlage. In totaal gaat het om 20.8 m2 aan glas, verdeeld over 19 ruiten. Indien mogelijk voor Juli uitvoeren.

Partners

Partners van Casius