Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, verlaagd plafond realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoogvliet Rotterdam:

Vervangen van een kozijn

Het betreft een kozijn van de berging 48 breed en 201 hoog, het is op dit moment een houten kozijn met glas en panelen. Maar hij begint te rotten, ik wil dit kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn. Omdat het een berging is hoeft er niet perse een raam in terug te komen mag ook gewoon een simpel paneel worden.

Loodslab boven raamkozijn aanbrengen

Hallo, ben op zoek naar een bedrijf die een loodslab kan aanbrengen boven een kozijn die tijdens een renovatie is vervangen. de aannemer destijds heeft toen blijkbaar de loodslab ook verwijderd, na wat jaren verder slaat de buitengevel bij ZW wind vocht door, de aannemer heeft wel de gevel daarna geïmpregneerd en bleef het weer even droog. maar ik zou graag weer een loodslab zoals het hoort boven het kozijn willen hebben. De verantwoordelijke aannemer is failliet dus nada garantie. De goede oplossing betekent denk ik wel dat het kozijn met dubbel glas er uit moet afm ( 230 x 140 cm ) loodslab plaatsen en kozijn er weer in. Wie wil hier een offerte voor maken ?

Deur inhangen

Ik wil graag een stompe binnendeur (standaard maat) afhangen. De deur is aanwezig en de scharnieren ook. Graag ontvang ik een offerte.

Het vervangen van 3 houten dorpels

Ik zoek een deurenspecialist die 2 of 3 houten dorpels kan vervangen. Dit mag met hout, maar ook ander materiaal. De exacte maten bespreek ik graag met de vakman.

3 Deuren laten inkorten

In verband met het aanleggen van vloerverwarming en plavuizenvloer moeten er 3 deuren worden ingekort (circa 1 cm). De deuren bevinden zich op de begane grond en er is voldoende ruimte naast het huis om de werkzaamheden te verrichten.

Trap bekleden met betonlook

Ik ben mijn huis aan het renoveren en ik wil mijn trap ook meteen doen. Ik wil het bekleden met betonlook. Het is een houten trap met 12 treden.

Beschadigde voordeur repareren

Onze tegelzetter heeft een diepe kras veroorzaakt op onze voordeur, wij willen dit graag laten repareren en opnieuw laten schilderen. Het is een diepe kras van ongeveer 2,5 a 3 cm. (zie foto's)

2 deuren afhangen en monteren

Ik wil 2 stompe deuren afhangen op slaapkamers. Het moeten board deuren zijn.

Tussenwand plaatsen

Er is ooit van 2 slaapkamers, 1 slaapkamer gemaakt. Wij willen dat het weer 2 slaapkamers worden. Kunnen jullie een betonblokken muur maken?

Cando trap tredes leggen/bevestigen

Ik heb de CANDO kant en klare traptrede en achter boord aangeschaft en ben nu op zoek naar een bekwame trapmonteur die deze voor ons kan plaatsen. De trap heeft 15 trede, met 1/4 draai. LET wel: het betreft alleen montage werk, materiaal hebben wij reeds liggen.

Kunststof dakraam leveren en monteren

Wij willen graag een kunststof dakraam laten plaatsen op een schuin pannendak. Afmeting 78 x 98 cm (breedte x hoogte). Indien het dakraam van deze afmeting niet beschikbaar is, dan 78 x 140 cm.

Horren in houten kozijnen monteren

Ik wil graag 5 horren laten monteren waarvan 1 voor een schuifdeur, 1 hoog raam ( 2.30 meter x 67 cm) en 3 slaapkamer horren ( 67 cm x 1.50 meter).

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren ze moeten nog op maat gemaakt worden het zijn kiep kantelramen naar binnendraaiend. Het zijn houten kozijnen

Tuinhuis renoveren

Er is een offerte nodig voor de verzekering in verband met stormschade aan mijn tuinhuis. Kwart dak van hout, een overkapping van 4 bij 1,80 meter van polycarbonaat van 16 mm, het hout aan de onderkant van een raamvenster, 60 bij 1,40 met met bijbehorende onderkant van hout en een dakgoot vervangen. 5 tuinschermen plaatsen van 1,80 bij 1,80 en 6 dakshingles. Ik wil eerst de offerte en de verzekering afwachten voordat er overgegaan wordt tot uitvoering van de klussen. Eerste contact graag per e-mail vanwege slechte telefonische bereikbaarheid in verband met werk.

Plafond in keuken en woonkamer verlagen

Ik wil mijn plafond verlagen met 22mm balken en 0,95 mm stucplaten. Het plafond is 40 m2, Het moet daarna ook gestucd worden samen met 2 muren (20m2). Ook moeten er 3 kofen geplaatst worden. 1 voor de afzuigkap 1,5 meter bij 16 cm, 1 voor leidingen 2 meter bij 3 cm en 1 van ongeveer 2 meter breed 1 meter diep en 6 cm hoog.

Agnes wandplaten aanbrengen

Ik wil graag 80 m2 Agnes wandplaten plaatsten op de begane grond muren van het bestaande huis. Ondergrond is hout- & gipsplaat.

Trap bekleden

Ik wil 13 traptreden laten bekleden.

Kunststof kozijnen vervangen

Wij willen nieuwe kozijnen plaatsen van 2 maal ongeveer 3 x 6 meter. Ook moeten er 2 deuren geplaatst worden van 80 bij ongeveer 201,5 cm.

Blokhut opzetten

Ik wil graag een blokhut van 2 bij 3 meter laten opbouwen. Er moeten dakshingles op en een dakgoot. De spullen zijn al aanwezig.

Deur in laten hangen

Ik wil graag een deur laten inhangen. Het gaat om een standaard binnendeur. Er zit wel een kozijn, maar geen scharnieren.

Achterdeur monteren

Een achterdeur monteren en een slotgat erin maken. Ik heb een CanDo ML559. Een glaspaneel plaatsen. De deur is al geschilderd en in huis. Wat kost het om de deur door u te laten plaatsen?

Dakkoepel laten plaatsen op aanbouw

Dakkoepel laten plaatsen op een aanbouw. Ik dacht aan 60 bij 1 meter lang Of een ronde.

CanDo schuurdeur monteren

Het monteren van de schuurdeur. Cando ML599. + Slotgat maken.

Schuurdeur van CanDo plaatsen

Het monteren van de schuurdeur. Het gaat om een 'Cando ML599', deze heb ik aangeschaft inclusief scharnieren. Het glas moet ook nog in de deur gezet worden. Er moet ook nog een oude deur verwijderd worden. Optioneel is afvoeren van de oude deur in verband met de meerkosten.

Donkere eiken tafel herstellen

Er is pure alcohol over mijn tafel gegaan. Het is donker eikenhout. Hoeveel kost dat om het te laten maken? Ik zou graag een offerte willen aanvragen. De maat van de eethoek tafel is 160 bij 120 ongeveer.