Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verlaagd plafond met spotjes maken:

Verlaagd plafond met spotjes maken

Oppervlakte beneden +/- 50m2 met spotjes
Onze klant uit Honselersdijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlaagd plafond met spotjes maken uit heel Nederland:

Verlaagd plafond strak trekken

Ik heb het plafond verlaagd met Gipsplaten en er een Sterrenhemel in geplaatst. Het plafond dient gespoten te worden met spack. De sterrenhemel hoeft niet afgeplakt te worden, het uitstekende deel wordt afgeknipt nadat het spack droog is. De naden zou ik eventueel alvast kunnen smeren. Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Draagmuur wegslopen, uitbouw maken en tussendeur plaatsen

Het gaat om een dragende tussenmuur weghalen tussen de keuken en woonkamer (~2.5 meter en 2.6 meter hoog). De verdiepingsvloer is van hout. Om de balk niet zichtbaar te hebben, willen we een verlaagd plafond maken. Bovendien willen wij een uitbouw voor de keuken en een slaapkamer op de begane grond, hiervoor moet de dragende buitengevel eruit over ~6.5 meter en moet een binnenmuur 1 meter opgeschoven worden. Een aanbouw met een plat dak. Twee zijden van glas en een zijde gemetseld. De fundering moet nog gemaakt worden. Tot slot zouden wij graag een extra deur naar de garage hebben, vanuit onze hal. Dat is ook een dragende muur (hoogstwaarschijnlijk). De sleutel van de woning krijgen wij op 1 april.

Verlaagd keukenplafond laten maken

Een verlaagde plafond, L 273 bij B 30 bij H 15 met 3 spotjes erin. Wit afgewerkt en tegen het rolgordijn. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Badkamer slopen en verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten slopen. De klus betreft het verwijderen van sanitair, wandtegels en verlaagd plafond, inclusief afvoeren. Plaatsen van een nieuw badmeubel, kolomkast, spiegel, douchecabine, hangend toilet, verlaagd plafond met spots en Flexxtegels op de vloer. Plaatsen nieuwe wandtegels. Leidingen blijven op de huidige plek. Afmetingen ruimte lengte 2.90 meter breed 2.10 meter hoog.

Verlaagd plafond met spotjes boven keukeneiland

Appartement nieuw in Almere Poort, volgende week krijgen we de sleutel. Boven het kookeiland 280*95 moet een verlaagd plafond komen van 15 cm hoog. Het materiaal is gipsplaat met hout. Spotjes en afwerking doet de spackspuiter, die komt op 18 december en dan moet het plafond klaar zijn.

Verlaagd plafond maken in de keuken

Wij hebben sinds 1 december de sleutel van de hoekwoning die we hebben gekocht. We willen daar in de keuken een verlaagd plafond laten maken van ongeveer 14 m². Het moet maximaal 8 cm worden verlaagd. In het plafond moeten 6 gaten worden gemaakt voor inbouwspots. Het plafond moet schuin worden afgewerkt van muur tot muur. Er staan foto's van de woning op Funda, maar het staat u vrij om even langs te komen. We ontvangen graag uw offerte.

Verlaagd plafond op zolder saneren

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om het verlaagde plafond van de zolder te saneren. Ik heb geen idee of er überhaupt asbest is. Maar ik zou graag een globale kostenindicatie hebben. Het gaat om een schuin plafond van ongeveer 30 m2.

Staand toilet vervangen door hangend toilet

Wij hebben een toiletruimte van 200 x 100 cm met een staand toilet. We willen het staande toilet laten vervangen door een inbouwtoilet. Daarbij moet het leidingwerk worden aangepast. Ook willen we er een verlaagd plafond in met inbouwspots. We ontvangen graag uw offerte, zonder berekening van nieuw tegelwerk.

Verbouwing van de badkamer

Verwijderen. Douche, toilet, badkamermeubel, wandtegels, plafond incl. Afvoeren puin. Opbouwen. Douche incl. Kranen, hangend toilet, badkamermeubel (leidingen blijven op dezefde plek), verlaagd plafond incl. Ontluchting en spots, egaliseren muren en plaatsen wandtegels. Vloer. Egaliseren en leggen flexvloer. Afmetingen. Badkamer lengte 2. 90 breed 2. 10 hoog 2. 50

Verlaagde plafond en kastplanken monteren

In onze woning zijn een aantal werkzaamheden die wij graag laten uitvoeren: - In de woonkamer van 5 bij 7 meter willen wij een verlaagd plafond laten maken, inclusief spotjes en LED verlichting; - Tegen de wand willen wij een tv meubel met daaronder een elektrische openhaard laten inbouwen. Het meubel zal 2,50 meter hoog en 2,50 meter breed moeten worden; -Op zolder hebben wij een inloopkast gemaakt van 4 meter breed, 2 meter diep en 2 meter hoog. Echter dient het interieur van de kast nog gerealiseerd te worden.

Partners

Partners van Casius