Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor verlaagd plafond met spotjes maken:

Verlaagd plafond met spotjes maken

Oppervlakte beneden +/- 50m2 met spotjes
Onze klant uit Honselersdijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verlaagd plafond met spotjes maken uit heel Nederland:

Koof en verlaagd plafond in de keuken

Ik wil graag een koof laten maken voor de nieuwe keuken met daarin spotjes verwerkt (nieuwbouw). Zie foto. Daarnaast dient er een verlaagd plafond gemaakt te worden ten grote van het spoeleiland ter behoeve van een afzuiging en spotjes! Let op: op de tekening is het niet goed ingetekend! Dient een verlaagd plafond te worden die dezelfde afmeting heeft als het spoeleiland. De woning zal rond de bouwvak casco opgeleverd worden.

Elektra stukje infrezen

Ik wil graag vanaf een bestaand stopcontact in een stenen muur de elektra doorlussen en verbinden naar een nieuwe centraaldoos in een verlaagd plafond. Elektra moet ongeveer 1 meter omhoog in de muur (stukje buis infrezen) en dan in bestaand verlaagd plafond nog 1. 5 meter door buis naar reeds geïnstalleerde centraaldoos. Ik schat in dat het een uurtje werk is. De muur zal ik zelf weer dicht smeren.

Verlaagd plafond in de badkamer vervangen

In onze badkamer dient het bestaand verlaagde plafond vervangen te worden. Er is enige tijd geleden waterschade (van bovenaf). Het plafond dient in zijn geheel vervangen te worden, behalve het bestaande frame, deze kan blijven zitten. Er zitten reeds 5 bestaande spots in die overgezet moeten worden. Ook een uitsparing voor de buisventilator welke eveneens weer aangesloten moet worden. Er zitten nu Agnes platen op van 120 x 60 cm op, die nu vervangen dienen te worden in de maat 260 x 60 cm. De afmeting van de badkamer is 200 x 300 cm. Dan te gebruiken 5 stuk van 200 x 60 cm. De plafondplaten dienen aan de zijkant netjes afgewerkt te worden, dit waarschijnlijk in nader overleg. Momenteel zitten deze met hoekplinten gekit tegen de wand (moet er dus af). In de nieuwe situatie heeft niet de voorkeur.

Schuin dak isoleren

Voor onze woning zijn wij op zoek naar iemand die het dak kan isoleren. Van binnenuit zit er in de kamer een verlaagd schrootjesplafond, deze worden weggehaald en zodoende kan het dak geïsoleerd worden. De bedoeling is dat er dus geen verlaagd plafond terugkomt, maar dat we de ruimte van het dak benutten. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Het plaatsen van gipsplaten en de verdere afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Zolder afwerken

Ik wil graag inbouwspotjes in het plafond maken, plafond moet hier wat verlaagd voor worden. Lage zijwand afwerken met gipsplaten. Twee opbergruimtes met schuifdeuren maken. 1 opbergruimte waarbij ook een zijkant afgewerkt moet worden (bij de trap). Zie de foto's.

Nieuwe badkamer, toilet en verlaagd plafond maken

Wij hebben een nieuwe woning gekocht in Boskoop. Daar hebben we een aantal dingen die we willen laten doen: - nieuwe badkamer - nieuw toilet beneden - verlaagd plafond met spotjes bij de keuken Badkamer - afmetingen ongeveer 2.08 x 4.28 meter, waarbij aan 1 korte zijde het plafond schuin loopt - douche willen we op dezelfde plek, maar zonder douchebak en met klapdeur, evt met glazen windje om de breedte te overbruggen - toilet en badkamermeubel willen we van plek wisselen, dus er moeten leidingen worden verlegd - we willen een zwevende kast van 150 cm breed met 2 wasbakken, een spiegelkast en een hoge smalle kast - radiator met mogelijkheid om handdoeken aan te hangen - nieuw inbouwbad, zelfde plek - nieuwe tegels grote vierkante zwarte/antraciet tegels op de vloer, rechthoekige grote witte tegels op de muren - plafond spuiten, zitten nu schrootjes op Wij zullen zelf de oude badkamer verwijderen, inclucief de schrootjes. Nieuw toilet beneden, plattegrond beschikbaar - afmetingen 160 x 99 cm, deels schuin plafond boven toilet - nieuw zwevend toilet - nieuwe wasbak - opnieuw tegelen, vloer en muren - opnieuw tegelen Verlaagd plafond, plattegrond beschikbaar - oppervlakte ongeveer 256 x 460 cm

Verlaagd plafond plaatsen

Ik zou graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen waar (LED) inbouwspotjes in gezet kunnen worden. Het plafond moet zo'n 7-8 cm omlaag. Het gaat om de totale begane grond: woonkamer, keuken en hal. Alles bij elkaar zo'n 50 m2. Gewone gipsplaten zijn prima. Moet wel op korte termijn kunnen gebeuren.

Opbouw ventilatiesysteem

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woning in Utrecht in de wijk ondiep. Bestaande situatie is een nieuw opgeleverde badkamer zonder ventilatie. Plafond is deels verlaagd en afgewerkt maar wij hebben geen rekening gehouden met de ventilatie (ramen blijken niet voldoende). In het verlaagde plafond zijn spotjes verwerkt. Graag willen wij een stille afzuiging in de doucheruimte. De doucheruimte is deels onder het verlaagde plafond en een klein stuk onder het schuine dak.

Plafondisolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? (bij benadering) plafond Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken een oud pand uit 1900 bovenburen hebben een lamelparketvloer op een houten constructie. Daaronder een holle ruimte, daarna een verlaagd plafond

Verlichting in de badkamer repareren

We zijn verhuisd naar onze nieuwe woning en ik heb de verlichting in de badkamer vervangen. Na 2 dagen doen 3 van de 6 plafondlampen het niet meer. Ik vermoed dat de transformator kapot is. In de badkamer is een verlaagd plafond en ik kon deze zelf niet vinden. Graag krijgen we hier hulp bij. Zo snel mogelijk.

Partners

Partners van Casius