Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifpui vervangen:

Schuifpui vervangen

Onze schuifpui uit 1978 moet vervangen worden. Graag totaal prijsopgave voor leveren en plaatsen van een nieuwe kunststof pui incl hr++ glas, ventilatierooster en slot en greep aan buitenzijde. Maat hardhouten kozijn is 335 x 227 +- , enkelglas bovenraampje en luik mogen komen te vervallen.
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifpui vervangen uit heel Nederland:

Convectorput aanleggen

Wij willen graag onze verwarming voor onze schuifpui vervangen voor een convectorput van ongeveer 280cm lang. Verwarmingsbuizen zijn in de buurt en onder de schuifpui zit een kruipruimte van de uitbouw. Er zit een houten vloer in. Graag een offerte hiervan. Vriendelijke groet,Marvin

Loggia in dak renoveren

Het gaat om het vervangen van de zijwanden door trespa panelen met daarachter een dampwerende folie en het plaatsen van isolatie. Tevens dienen de houten terras planken vervangen te worden voor kunststof planken/vlonder. Hieronder ligt isolatie met daaronder de bitumen dakbedekking welk ook aan vervanging toe is. Ook de afvoer van het water is aan een upgrade/vervanging toe. tevens denken we ook de aluminium schuifpui te vervangen voor een kunststof versie.

Uitbouw achterzijde huis

Goedendag, wij willen graag onze huidige tuinkamer aan de achterzijde van het huis vervangen door een uitbouw. De huidige tuinkamer is 5 meter breed en 4 meter diep. Ook ligt er al een betonnen vloer. De nieuwe uitbouw heeft dezelfde maatvoering. Daarnaast willen we graag een schuifpui over de complete breedte en een 2-tal lange ramen. In bijgaande schets is een uitgewerkt. Zie uit naar uw reactie. Wij hebben geen materiaal.

Dorpel van de schuifpui vervangen

De onderdompel van onze schuifpui is rot en moet worden vervangen, verder is de schuifpui goed en hard. Betreft een hefschuifpui is 2 delig waarvan 1 schuif. Breedte is 2400 b x 2240 h.

Wieltjes en onderrail van schuifpui vervangen

Wieltjes van schuifdeur moeten worden vervangen en een nieuwe onderrails plaatsen

Vervangen schuifpui en overkapping serre

Wij willen de bestaande achterpui met lichtstraat vervangen door een tweedelige schuifpui met daarboven een nieuwe lichtstraat. De pui is 1,30 meter lang en 2,90 meter hoog.

Schuifpui plaatsen

Er zitten 2 openslaande tuindeuren in de muur welke ik wil laten vervangen door een schuifpui. De openslaande tuindeuren hebben ongeveer een breedte van 2400mm. Deze deuren wil ik eruit gehaald hebben en een schuifpui geplaatst hebben van 3400mm. Hiervoor zal ook een nieuwe latei aangebracht moeten worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De schuifpui bestel ik zelf.

Serre vervangen

We hebben een reeds bestaande serre aanbouw welke zo'n 25 jaar geleden is geplaatst, hierin bevindt zich de keuken. We hebben zelf de woning 1 jaar in ons bezit en willen graag de serre deur (schuifpui) en serre dak vervangen. Momenteel is dit de enige plek in het huis waar we nog enkel glas hebben, en graag zouden we dubbel glas willen en het dak (nu polycarbonaat) met zonwerend glas laten plaatsen. Qua constructie denken we aan aluminium, waarschijnlijk zwart. De deur is 286 cm breed en 273 cm hoog. Het dak is 286 cm breed en 215 cm diep (schuin). Graag vragen wij hierbij een offerte op, het gaat dus om het vervangen van een schuifdeur en dak in een reeds bestaande serre aanbouw. Bij voorbaat dank! In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig

Wieltjes van bomar schuifpui vervangen

Schufpui loopt zwaar, wielen stellen of vervangen!

schuifpui wielen vervangen

houten schuifpui 2x1.5m dubbele beglazing merk GU 27jaar oud wielen en hefmechanisme vernieuwen cq vervangen wielen kraken en piepen deur loopt zwaar

Partners

Partners van Casius