Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoek van Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoek van Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoek van Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoek van Holland of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoek van Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, eenvoudige garage realiseren, vlizotrap vervangen voor een vaste dichte trap, vijf binnendeuren met kozijn plaatsen, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, het vervangen van een houten kozijn en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Hoek van Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoek van Holland:

Louvredeuren op maat laten maken

Graag zouden wij 2 Louvre deuren van 60 cm breed en 226 cm hoog willen laten maken, met open panelen graag. De deuren graag van steiger hout. Het gaat om een 2 luik.

Plaatsen klapluiken 5 ramen waarvan 2 schuine ramen

Het leveren en plaatsen van (kunststof) klapluiken voor 5 stuks ramen. Raam 1: bxh 160x175 schuine zijde begint op 77cm hoogte. (1e verdiep.) Raam 2: idem aan 1 Raam 3: bxh 154x165 (begane grond) Raam 4 bxh 179x227 (begane grond) Raam 5 bxh 130x148 (begane grond) Zie foto's. 1e verdieping graag elektr. bediend of iets anders slims, anders kunnen we ze niet bedienen, ramen openen naar buiten! Suggestie zie laatste foto's (Duits huis). Aansluitingen elektra wordt voor gezorgd, houtwerk wordt binnenkort vervangen en dan komen er 230 kabels voor de luiken vrij. De ramen op begane grond mogen ouderwets van buitenaf met de hand open en dicht. Alle ramen openen naar buiten. Welke slimme luiken plaatser kan ons aan een mooie degelijke oplossing helpen? Alvast bedankt!

Plaatsen rolluiken 4 ramen waarvan 2 schuin

Het leveren en plaatsen van rolluiken voor 4 stuks ramen. Raam 1: bxh 160x175 schuine zijde begint op 77 cm hoogte. Raam 2: idem aan 1 Raam 3: bxh 154x165 Raam 4: bxh 179x227 Graag elektrisch bediend inclusief afstandsbediening. Ronde kap. Kleur antraciet. Aansluitingen elektra wordt voor gezorgd, houtwerk wordt binnenkort vervangen en dan komen er 230 kabels voor de luiken vrij. Graag offreren per raam.

Schuifpui vervangen

Onze schuifpui uit 1978 moet vervangen worden. Graag totaal prijsopgave voor leveren en plaatsen van een nieuwe kunststof pui incl hr++ glas, ventilatierooster en slot en greep aan buitenzijde. Maat hardhouten kozijn is 335 x 227 +- , enkelglas bovenraampje en luik mogen komen te vervallen.

Dakraam plaatsen en leveren

Ik wil een zo klein mogelijk dakraam laten plaatsen ivm aanleg van zonnepanelen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Deuren met glas afhangen en inkorten

Ik wil graag 3 deuren laten afhangen en in hoogte en breedte laten inkorten, het zijn deuren met glas..

Dakraam plaatsen

Ik zoek een aannemer die een dakraam kan plaatsen op zolder. Het gaat om een kiep raam in een schuin dak. Wat de maten worden van het raam weet ik nog niet, dit wil ik graag in overleg doen. Er zit nog gat in het dak waar het raam moet komen, deze moet bij voorhand gemaakt worden. Het werk moet plaatsvinden op de tweede verdieping.

Recreatiewoning bekleden met kunststof delen

Recreatiewoning bekleden met kunststof delen. Ik heb een chalet van 6.60 x 5.50 meter en ongeveer 2.20 meter hoog dat aan de buitenzijde is bekleed met houten delen. Ik wil daarop graag kunststof panelen laten aanbrengen over het bestaande hout heen. Ik schat dat er 30% van de buitenmaat bestaat uit ramen en deuren.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam laten plaatsen

Montage en aftimmeren van een GGL UK08 dakraam

Naar verwachting wordt in week 28 of 29 onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik ga bij Gamma een dakraam kopen, model GGL UK08 2070. Ik wil die graag op de zolderverdieping laten monteren en daarna ook de binnenzijde laten afwerken. Bij voorkeur laat ik dit vanaf eind juli verzorgen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Kastruimte maken op zolder

Op zolder kastruimte creëren door middel van schuifdeurkast onder het schuine gedeelte van het dak. Lengte is 5 meter, hoogte is 1 meter. De vloer achter de schuifdeur kasten moet egaal gemaakt worden door middel van bijvoorbeeld platen.

Houten koof in de keuken maken

Ik wil graag een dichte, houten koof in de keuken laten maken waarmee het leidingwerk wordt weggewerkt. Afmetingen ca 160 x 30 x 30 centimeter. Graag offerte inclusief materiaal. Verven is niet nodig.

Lekkend dakraam repareren of vervangen

Wij hebben een lekkage in ons dakraam. Als het hard regent stroomt het water naar binnen. Graag ontvangen wij een offerte voor het verhelpen van de lekkage en eventueel vervangen van het dakraam.

Stompe binnendeur laten afhangen

Ik wil graag een stompe binnendeur laten afhangen. Met deurbeslag en loopslot plaatsen.

Spanplafond met LED spots maken

Spanplafond in de badkamer met 4 led spotjes. Afmeting 210 x 277 cm. Het plafond is van beton wat gespoten is. De sleutel van het huis krijg ik begin juni.

Opdekdeur afhangen

Een opdekdeur op de begane grond afhangen. Er hangt nu ook een opdekdeur in het kozijn. Kan het slot overgezet worden? Of kunt u een nieuw slot meenemen? En kunnen de scharnieren overgezet worden. Wat kost dat ons?

Stalen kozijn maken

1 stalen kozijn van 4 x 2,60 meter.

Leveren en plaatsen buitendeur

Ik wil graag een buitendeur van 2.01 bij 0.92 meter geleverd en geplaatst hebben. Ik wil graag een houten deur. Voor de rest zou ik graag verschillende mogelijkheden van u horen.

Dakramen vervangen en afwerken

Ik wil graag offertes voor twee dakramen vervangen en met betimmering afwerken. Maten: een zolderraampje 48 x 58 cm (Ubink) en een raam van 68 x 110 cm. De maten zijn van kozijn tot kozijn aan de binnenzijde gemeten. Graag een prijsopgave.

Draai-/kiepraam laten repareren

Ik heb al geruime tijd een probleem met een draai-/kiepraam. De scharnieren zijn moeilijk te stellen waardoor de wind al fluitend naar binnen komt. Waarschijnlijk moet het draaisysteem vervangen cq. gerepareerd worden.

Dakraam plaatsen op de zolder

Ik zou een dakraam op zolder willen plaatsen. De voorkeur gaat uit naar een hout dakraam van 78 bij 118 cm. Het aftimmeren van het dakraam dient separaat vermeld te worden.

Velux GGL 2050 SK06 dakraam aanbrengen

Ik wil een dakraam bestellen dat in de folder staat, type ggl 2050 SK06. Deze wil ik door een vakman laten monteren (montageservice). Er is nog geen raam op de plaats waar het raam het moet komen. Zolderverdieping, schuin dak met pannen bedekt. Steiger zetten is mogelijk.

Nieuwe balkondeur plaatsen

Ik wil graag een deur laten vervangen van ons balkon. Het gaat om het verwijderen van de oude deur en en het plaatsen en monteren van de nieuwe deur. Ik wil een deur met een onderste helft van hout en de bovenste helft met dubbelglas. Het balkon heeft twee deuren waarvan een vervangen moet worden in de zelfde stijl. Graag ontvang ik een offerte.

Kast met beuken meubelpanelen laten maken

Ik wil graag een kastje laten maken van beuken meubelpanelen (mag een triplex achterwand in). Het kastje is (maten in cm) 120 hoog 65 breed en 33 diep er komen 3 planken in van 30 breed.

5-deurs IKEA linnenkast monteren

Heb bij Ikea elementen gekocht die te samen een linnenkast moeten vormen. Mijn gezondheid is zorgelijk en mijn vrouw moet een nieuwe knie krijgen. Wij zijn 62 en 60 jaar en wonen in een senioren flat. De elementen worden op 12 November bezorgd