Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hillegom of directe omgeving.

312 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, chalet opnieuw bekleden, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen, dubbele pendeldeur aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hillegom:

Verlaagd keukenplafond laten maken

Een verlaagde plafond bouwen. Huidige afmetingen L 273 cm bij B 30 cm bij H 15 cm met 3 spotjes erin. In totaal zo´n 10 a 15 cm verlagen Wit afgewerkt en tegen het rolgordijn. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil graag de huidige brievenbus vervangen door de nieuwe, messing brievenbus. Zowel aan de voor-als achterkant van de voordeur. De nieuwe brievenbus delen heb ik al in huis.

Buitendeur plaatsen

Bestaande deur weghalen, en de nieuwe opzetten

Velux dakvenster vervangen

Vervangt u ook 1 x oude dakvenster door een nieuwe? Welke maten kunt u leveren en tegen welke prijs?

Boeidelen vervangen door kunststof boeidelen

Ik wil mijn houten boeidelen laten vervangen door kunststof boeidelen. Voor en achter: 5 m x 0,3 m. En ook het afdak boven mijn voordeur. Ongeveer 1 m x 0,6 m. Kunt u op basis van deze informatie een vrijblijvende offerte maken? Dus boeidelen moet crème met houtnerf worden.

Tussenwanden laten plaatsen

Ik wil graag 2 wanden laten plaatsen. Een muur van 3.53 meter breed en 1 van 3.44 meter breed. Bij voorkeur tegen elkaar aan in hoek van 90 graden. Er zal een deur geplaatst moeten worden in de wand van 3.53 meter.

Dakisolatie op de zolder aanbrengen

Wij willen de dak van de zolder van binnen laten isoleren. Het betreft een schuinedak de opervlakte is ongeveer 65 m2. Dat moet zo snel mogelijk gebeuren.

Ombouw maken voor wasmachine en droogtrommel

Er moet een ombouw gemaakt worden voor een wasmachine en droogtrommel deze staan op elkaar. Dus een soort kast met deur.

Carport bouwen

Ik wil een carport laten bouwen. Ongeveer 3 bij 6 meter.

Trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder er zit nu een vlizo trap in die moet dicht. En de nieuwe trap en gat moeten worden gemaakt.

Delen van de dorpel en een kozijn vervangen

In de dorpel is een stukje rot en er is ook een stukje rot kozijn. Vervangend stukje hout plaatsen? Ik kan er foto's van mailen.

Gipswand verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil graag een gipswand verwijderen en opnieuw terug plaatsen. De afmeting is 2.50 meter hoog en 3 meter lang.

Houten trap naar verdieping vervangen

Wij willen in onze nieuwe woning de huidige trap laten verwijderen en een nieuw aan laten leggen. Het betreft de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Dit zodat het beginpunt van de trap op een andere plaats komt. We willen graag een trap met een bovenkwartdraai. Graag ontvangen wij een offerte met de mogelijkheden.

Trap laten stofferen

Graag wil ik een trap laten stofferen. Dichte treden, 13 stuks, met twee draaien, in totaal 180 graden. Het is nu een kal trap.

Steigerhouten binnendeuren leveren

Ik wil graag 3 steigerhouten binnendeuren laten plaatsen. De maat is 210 x 80 cm. Inclusief kozijn en deurknoppen enzovoorts.

Hondenluik laten plaatsen

Ik wil een hondenluik laten plaatsen in mijn balkondeur. Het liefst uitgesneden in 1 blok, zodat ik het hout terug kan plaatsen als ik verhuis. Als dit niet mogelijk is wil ik hem alsnog laten plaatsen.

Trappen met tapijt bekleden

Wij hebben 2 trappen. Eén open en 1 dichte trap. Ik ontvang graag een offerte voor het stofferen van beide trappen inclusief materiaal. Open trap rondom en Dichte trap inclusief zijkanten. Trap is met een bocht.

Tapijt leggen op trappen

Ik wil graag twee afzonderlijke offertes ontvangen voor het bekleden van twee trappen in mijn woning met tapijt. Het gaat om een dichte trap van 12 treden, waarvan ik de zijkanten mee wil laten stofferen. Daarnaast ook om een open trap naar de zolder, met 12 treden en een draai. Graag zie ik ook wat stalen, zodat ik een keuze kan maken.

Tocht en vocht bij de schuifpui

Via onderkant schuifpui komt vocht naar binnen; je voelt ook een tochtstroom. Isolatie van het schuifgedeelte voldoet niet meer. (vorig jaar is de schuif eruit geweest ivm schilderwerkzaamheden.

Kozijn met houtrotplek laten herstellen

In het kozijn van onze voordeur (huis uit bouwjaar 1924) zit een grote rotte plek. Ik ben op zoek naar een specialist die dit kan uitzagen en er een nieuw stuk hout in kan zetten. Daarna graag het hele kozijn opnieuw in de verf zetten.

Nieuwe achterdeur afhangen en glaslat vernieuwen

Ik heb een nieuwe achterdeur besteld en deze wil ik graag laten monteren. Het hangwerk van de oude deur hergebruiken en het nieuwe sluitwerk in de deur plaatsen. Er zitten drie afgebroken schroeven in de sponning deze wil ik graag laten verwijderen, zodat de nieuwe deur ook weer aan 3 scharnieren kan hangen. Daarnaast heb ik een houten glaslat ongeveer 134,5 cm lang en 3 cm dik welke vervangen moet worden. Het gaat om de onderste glaslat dus de latten aan beide zijkanten zouden er uit gehaald moeten worden om de nieuwe glaslat te plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Boeideel vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuw boei deel, de oude is er afgewaaid door de storm. Het betreft een hoekwoning. De boeideel, 6 meter lang, was van hout en dient van hout of kunststof te worden.

Velux zolderraam laten plaatsen

Ik wil op onze zolderkamer een klein zolderraam laten vervangen door een Velux tuimelraam maat 78 x 98 cm, in kunststof. Het raam komt tussen 2 horizontale balken die op 106 cm van elkaar zijn geplaatst. Daar moet dus voldoende ruimte zijn om dit venster te plaatsen zonder de balken aan te moeten passen. Graag prijsopgave voor plaatsen inclusief alle bijkomende kosten.

Deurslot van de achterdeur repareren of vervangen

Ik wil het deurslot van de achterdeur laten repareren/vervangen. Weet niet of het alleen de cilinder is of het hele slot. Bij het op slot draaien krijg ik de sleutel er niet meer uit. Wel als de deur niet op slot is,graag snel een reactie svp

Tochtstrip voor de brievenbus plaatsen

Ik wil graag een tochtstrip laten plaatsen voor mijn brievenbus, de brievenbus is van normaal formaat en zit in een houten deur. Graag een offerte betreffend de kosten.