Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hillegom of directe omgeving.

317 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren, deur plaatsen in dragende muur, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, vervangen achterkant garage inclusief waterafvoer, vaste dichte trap plaatsen en trapkast realiseren, dakraam zolder, vervanging binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hillegom:

Kunststof dakraam met dubbel glas realiseren op zolder

Graag wil ik een prijsopgaaf voor het leveren en plaatsen van een dakraam, grootste maat (als het goed is 134 x 140 cm). Graag van kunststof, plaatsing op zolder. Glas moet dubbel HR zijn.

Leveren en plaatsen van een houten voordeur

Onze voordeur moet vervangen worden. Het is een hardhouten deur met een raam erboven. Ons huis is uit 1920, dus niet helemaal recht, vandaar dat kunststof geen optie is. Ik wil graag een offerte voor het leveren en plaatsen. Ik hoor graag wat het mij eventueel gaat kosten.

Chalet opnieuw bekleden

Ik wil graag mijn chalet opnieuw laten bekleden door keralit . Er zit nu rabat delen op maar die zijn doorgerot . Mijn woning is 12,50 meter lang en 6 meter breed. Graag wil ik een offerte .

Reparatie plafonds en kozijn plaatsen

Reparatie plafond keuken en 1x slaapkamer (gipsplaat) Plaatsen kozijn tussendeur. Wegwerken zachtboard boven trapgat. Reparatie beton bovenaan de trap. Oud deurkozijn weghalen, zo afwerken dat er een geheel met overige muur ontstaat. Klaar om te stucen. Plaatsen luik naar zolder en netjes afwerken rand.

Dichte trap met balustrade plaatsen

We willen graag een dichte trap met onderaan een balustrade. We hebben een trapgat van ongeveer 2,5 meter.Het zal gaan om een rechte trap met onderaan een balustrade met 2 treden. De afwerking van de trap zullen wij zelf verzorgen. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik en mijn vriendin hebben 3 weken geleden een huis gekocht waar momenteel nog een vlizotrap is naar de zolder. Deze willen wij graag vervangen voor een vaste trap, waarbij ook het trapgat verplaatst moet worden. Gaat om een dichte trap en het liefst een de bovenkant een kleine draai, zodat je aan de rechterkant uitstapt. De afmetingen waarin de trap zal moeten passen zijn als volgt: 2.80 meter lang, 2.43 meter (van het de vloer tot aan het plafond) en 89.50 cm breed. Wij zien graag een offerte tegemoet.

Kattenluik verwijderen uit de buitendeur

Ik wil het bestaande kattenluik laten verwijderen en de deur laten herstellen in originele staat. Graag wil ik weten wat dit eventueel gaat kosten. Het schilderen na herstel doen we zelf. We hebben een hardhouten deur. Kattenluik is vierkant 22x22cm. Er dienen 1 groef per kant hersteld / uitgefreesd te worden.

Traprenovatie met PVC

Traprenovatie van 12 treden, pvc laminaat met advies en inmeting en bezorging. Hoeveel kost dit? Moeilijk bereikbaar via telefoon, graag offerte sturen naar mailadres.

Verlaagd keukenplafond laten maken

Een verlaagde plafond bouwen. Huidige afmetingen L 273 cm bij B 30 cm bij H 15 cm met 3 spotjes erin. In totaal zo´n 10 a 15 cm verlagen Wit afgewerkt en tegen het rolgordijn. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Brievenbus in de voordeur vervangen

Ik wil graag de huidige brievenbus vervangen door de nieuwe, messing brievenbus. Zowel aan de voor-als achterkant van de voordeur. De nieuwe brievenbus delen heb ik al in huis.

Buitendeur plaatsen

Bestaande deur weghalen, en de nieuwe opzetten

Velux dakvenster vervangen

Vervangt u ook 1 x oude dakvenster door een nieuwe? Welke maten kunt u leveren en tegen welke prijs?

Boeidelen vervangen door kunststof boeidelen

Ik wil mijn houten boeidelen laten vervangen door kunststof boeidelen. Voor en achter: 5 m x 0,3 m. En ook het afdak boven mijn voordeur. Ongeveer 1 m x 0,6 m. Kunt u op basis van deze informatie een vrijblijvende offerte maken? Dus boeidelen moet crème met houtnerf worden.

Tussenwanden laten plaatsen

Ik wil graag 2 wanden laten plaatsen. Een muur van 3.53 meter breed en 1 van 3.44 meter breed. Bij voorkeur tegen elkaar aan in hoek van 90 graden. Er zal een deur geplaatst moeten worden in de wand van 3.53 meter.

Dakisolatie op de zolder aanbrengen

Wij willen de dak van de zolder van binnen laten isoleren. Het betreft een schuinedak de opervlakte is ongeveer 65 m2. Dat moet zo snel mogelijk gebeuren.

Ombouw maken voor wasmachine en droogtrommel

Er moet een ombouw gemaakt worden voor een wasmachine en droogtrommel deze staan op elkaar. Dus een soort kast met deur.

Carport bouwen

Ik wil een carport laten bouwen. Ongeveer 3 bij 6 meter.

Trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder er zit nu een vlizo trap in die moet dicht. En de nieuwe trap en gat moeten worden gemaakt.

Delen van de dorpel en een kozijn vervangen

In de dorpel is een stukje rot en er is ook een stukje rot kozijn. Vervangend stukje hout plaatsen? Ik kan er foto's van mailen.

Gipswand verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil graag een gipswand verwijderen en opnieuw terug plaatsen. De afmeting is 2.50 meter hoog en 3 meter lang.

Houten trap naar verdieping vervangen

Wij willen in onze nieuwe woning de huidige trap laten verwijderen en een nieuw aan laten leggen. Het betreft de trap van de begane grond naar de eerste verdieping. Dit zodat het beginpunt van de trap op een andere plaats komt. We willen graag een trap met een bovenkwartdraai. Graag ontvangen wij een offerte met de mogelijkheden.

Trap laten stofferen

Graag wil ik een trap laten stofferen. Dichte treden, 13 stuks, met twee draaien, in totaal 180 graden. Het is nu een kal trap.

Steigerhouten binnendeuren leveren

Ik wil graag 3 steigerhouten binnendeuren laten plaatsen. De maat is 210 x 80 cm. Inclusief kozijn en deurknoppen enzovoorts.

Hondenluik laten plaatsen

Ik wil een hondenluik laten plaatsen in mijn balkondeur. Het liefst uitgesneden in 1 blok, zodat ik het hout terug kan plaatsen als ik verhuis. Als dit niet mogelijk is wil ik hem alsnog laten plaatsen.

Trappen met tapijt bekleden

Wij hebben 2 trappen. Eén open en 1 dichte trap. Ik ontvang graag een offerte voor het stofferen van beide trappen inclusief materiaal. Open trap rondom en Dichte trap inclusief zijkanten. Trap is met een bocht.