Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe trap plaatsen:

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap van de begane grond naar 1e verdieping. Hoogte plafond is 2,60 meter. Het moet een houten trap met 2 bochten worden. De oude trap hoeft niet verwijderd te worden, want dat doe ik zelf. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
Onze klant uit Hendrik Ido Ambacht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe trap plaatsen uit heel Nederland:

Glas laten zetten

Enkel glas plaatsen. ca 85 x 25 cm, gaat om één ruitje (enkel glas) dat geschoven zit in een glazen rooster, bestaande uit 5 van dat soort ruitjes. Is met trap te bereiken

Tapijt van de trap verwijderen en nieuw tapijt plaatsen

Wij zijn opzoek naar iemand voor het verwijderen van tapijt op de trap en opnieuw bekleden met nieuw Tapijt.

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Overzettreden plaatsen van metaal

Wij hebben aan boord van onze woon-ark een nu gesloten trap van hout (9 treden) met draaiing rondom een centrale paal. Dit was ooit een open spiltrap maar is aangepast. Wij zoeken nu iemand die van metaal overzet-treden kan plaatsen (bijvoorbeeld blauwstaal of ijzertraanplaat).

Trap naar zolder plaatsen

Trap naar zolder met 16 stappen. Maten ongeveer l-b-h 320-100-290. Simpele functionele dichte houten trap plaatsen. Huis van 2005. Bovenkwart links.

Overzettreden en stootborden plaatsen, lijmen, kitten

Graag offerte voor het op maat zagen, inlijmen en plaatsen van 17 overzet-traptreden voor alleen onze zoldertrap en 2 overzet-tredes van de benedentrap. Trap beneden is namelijk op 2 overzet-tredes na al klaar. Het kitten van de trap beneden en boven met antracietgrijze kit (totaal 30 treden). Plaatsen 17 stootborden (15 benedentrap en 2 zoldertrap). Plaatsen 13 houten strips aan de achterkant van de open zoldertrap. Het materiaal (exclusief montagekit en antracietgrijze kit) is al gekocht. Het betreft laminaat overzet-treden van betonlook/antraciet van CANDO. Kit in zelfde kleur als trapkleur betonlook/antraciet.

Opbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte betondak van onze 2e verdieping van ons huis uit 2011. Graag zo groot als mogelijk dus circa 40 m2. Vermoedelijk samen met nog 2 buren met exact dezelfde woning. Trapgat zagen in het beton en nieuwe vaste trap inmeten en plaatsen. Er hoeft geen sanitair in te komen. Mogelijk wel 1 of 2 lichtkoepels. Graag een Aannemer die ook de vergunningaanvraag regelt.

Trap renovatie

Ik zoek iemand voor het plaatsen van laminaat overzet traptreden en stootborden (Jewe). Gaat om 1 dichte trap met 12 treden.

Dakopbouw (mogelijk met 5 overige buren)

Wij willen een dakopbouw (circa 40 m2) met plat dak op het betonnen dak van de 1e verdieping. Er is tijdens de bouw al rekening mee gehouden en ook qua uitzagen van een trapgat (op die plek geen betonijzer aanwezig). Tevens een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Ook wil ik er een badkamer in met toilet en een wasmachine-aansluiting. En 1 of 2 lichtkoepels die open kunnen. De cv-ketel die nu op 1e verdieping hangt ook verleggen naar de 2e verdieping. Er zijn in onze straat meerdere buren geïnteresseerd en in de nabij gelegen straat ook. Het zou dan gaan om in totaal 6 opbouwen. Wij hebben zowel de vergunning als de tekening al binnen. Ik ben de tevens contactpersoon voor de andere buren.

Opbouw plat dak

Ik wil graag de prijs weten voor het aanmaken en plaatsen van een casco dakopbouw op een plat dak van 5 bij 8 meter. Ik wil ook graag een trap laten plaatsen en eventueel een cv ketel naar boven laten halen. CV ketel is er al. Het betreft een hoekwoning met een poort en de aangrenzende buren hebben al een dakopbouw. Ik heb nog geen vergunning. Budget is maximaal 30,000.

Partners

Partners van Casius