Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen, plaatsen nieuw raam in blinde muur woonkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hendrik Ido Ambacht:

Vaste trap naar zolder realiseren

Wij willen graag een prijsindicatie voor de werkzaamheden en het plaatsen van een vaste trap naar zolder. Op dit moment hebben wij een vlizotrap. Er zal een deel van een kamer moeten worden gebruikt en een gat in het plafond moeten worden gemaakt. Tevens zal de trap weer moeten worden gescheiden middels een muur van de kamer.

Nieuwe trap plaatsen

Ik wil een nieuwe trap van de begane grond naar 1e verdieping. Hoogte plafond is 2,60 meter. Het moet een houten trap met 2 bochten worden. De oude trap hoeft niet verwijderd te worden, want dat doe ik zelf. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een voordeur houten onderdorpel deurmaat 93 cm. Het liefst hardsteen graag de kosten zien compleet plaatsen. Huis is uit 1978.

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Kunt u een indicatie geven wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een vouwdeur voor een voorraadkast. De deur zal 2.08 meter hoog moeten worden en 86 cm breed.

Draagmuur deels wegbreken en stalen bint plaatsen

Wij willen een stuk van een draagmuur weg laten breken tussen de keuken en de woonkamer (op foto gemarkeerd met rood kruis) Het weg te breken stuk is 83 cm in de breedte en 260 cm in de hoogte. Van het overblijvende stuk draagmuur naar de buitenmuur zal een stalen bint geplaatst moeten worden. Wij krijgen 31 augustus de sleutel van de woning.

Twee markieskappen maken

Graag 2 markieskappen maken. Een grote en een kleine, daarna wit lakken en plaatsen Bij de keus wanneer kon ik het niet plaatsen, maar het is een spoedklus.

Tussenmuur en een deur plaatsen

Onze slaapkamer bestond origineel uit twee slaapkamers. Graag willen wij dit weer herstellen, zodat onze slaapkamer wordt opgedeeld in twee kleinere slaapkamers. (breedte nieuw muurtje +/- 2,95m). Aan beide kanten van de muur moet minimaal 1 stopcontact worden geplaatst (totaal dus 2 stopcontacten). Tevens zal er een deur geplaatst moeten worden.

Luik boven de kruipruimte vervangen

Wij willen graag het luik boven de kruipruimte laten vervangen. Het huidige luik maakt veel herrie en isoleert mogelijk niet zo goed (materiaal onbekend, lijkt beton, wellicht asbestbeton). Het moet een isolerend luik van 692 mm bij 491 mm worden. Graag materiaal geleverd door timmerman en huidige luik afvoeren.

Bruynzeel rolhordeur monteren

Graag verzoek ik u om een prijsopgave voor het monteren van een Bruynzeel rolhordeur. De afmeting is 80 x 196 cm.

Stalen binnendeur leveren en plaatsen

Een stalenbinnendeur met 8 gelijke vlakken van glas. De hoogte is 230 cm en de totale breedte 150. We willen een dubbele deur ( van beide 75 cm breed ) of een enkele deur (88 cm breed) met een paneel ( 62 cm) ernaast met ook vlakken van glas.

Dubbele taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taats deur van de hal naar de woonkamer van staal met 4 glazen vakken. Hoogte 263 cm en de breedte 175 cm. Aluminium met slank profiel (met glas)

De oude schuurdeur vervangen

Graag wil ik de oude schuurdeur laten vervangen, ik heb reeds een andere deur van dezelfde maat liggen die al gebruikt is maar nog in orde. Ook heb ik de scharnieren in het kozijn al geplaatst, probleem is dat op de deur welke ik wil gebruiken de scharnieren opnieuw geplaatst moeten worden daar ze niet op dezelfde plek zitten als bij de deur die verrot is. Ik heb dus in het deur kozijn reeds de ene helft van de nieuwe scharnieren geplaatst. Alleen op de nieuw in te zetten deur moeten ze nog op de juiste plaats worden gemaakt. Verder moet waarschijnlijk het slot iets verplaats worden in het kozijn. Volgens mij heb ik dus reeds alle spullen. Kunt u een indicatie geven wat de kosten ongeveer zullen zijn. Afmeting van de deur circa 2.01 x 85 cm.

Klapraampje in bovenlicht vervangen

Ik wil graag een bovenlicht klap raamje met dubbelglas en hang en sluit laten vervangen klapraam afmetingen breedte 82,5 cm x hoogte 33,5 cm x dikte 6 cm Met dubbelglas uitgevoerd.

Plaatsen van een dakkoepel

Wij zitten er over te denken om op onze platte aanbouw 2 kleine, 1 x 1 meter, of een grote rechthoekige, 2 x 1 meter, koepel te willen plaatsen. Het dak van de aanbouw is van hout. Wat zal ongeveer de prijs zijn van een goede geïsoleerde koepel.

Dakgoot en boeidelen vervangen

De dakgoot en de boeidelen van de dakkapel zijn doorgerot en moeten worden vervangen. Ongeveer 6 meter. Hiervoor ontving ik graag een offerte.

Oostenrijkse eetbankzitting maken

Een wens om een Oostenrijkse eetzitting te maken. We krijgen de sleutel van ons nieuwe huis op 13 juli en denken er over om met de nieuwe maand augustus de opdracht uit te laten voeren. De eetkamer is 250 x 205 cm, dus dat er dan een zitbank vast aan 2 muren. De zitbank willen we ook voorzien van opbergruimte. We horen graag wat u ons kan bieden.

Schuur in de tuin laten metselen

Wij willen een schuur van 2,5 x 3 meter laten metselen op de grens tussen de zij -en achtertuin. Ook de fundering maken. De tuinen zijn nu gescheiden door een hek, dat gaat weg. Een loopdeur aan de lange zijde, om in de achtertuin te komen en aan de kopse kant een ingang via een roldeur (in de zijtuin). Het perceel is afgebakend met een gemetseld muurtje van ongeveer 60 cm hoog. Wij willen dit muurtje gebruiken om schuur verder op te metselen. Er is een document met wat meer gegevens en foto's.

Draairichting van een binnendeur wijzigen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 24 mei de sleutel. Er is daar een kleine badkamer van 2 x 3 meter waar de toegangsdeur naar binnen open gaat. Om wat meer ruimte te krijgen willen we de draairichting van die deur laten veranderen. Het gaat om een houten kozijn en houten deur. We ontvangen graag een offerte. Het is mogelijk om even een afspraak te maken via de makelaar, zodat de klus ter plaatse kan worden beoordeeld.

Klemmende voordeur ontklemmen

Onze voordeur klemt bij warm weer aan de onderzijde. We zoeken een timmer/vakman die dit kan verhelpen.

Plaat van het dakterras vervangen

Ik heb een dakterras en daar ligt een stalen afdekplaat op. De plaat is circa 4 meter lang en 40 cm breed. Met een reling er bovenop gemonteerd. Daaronder zit een houten plaat deze is verrot deze moet vervangen door watervast multiplex. De reling zit gemonteerd met bouten deze moeten afgekit worden i.v.m. lekkage.

Gemetselde schuur maken in de tuin

Wij willen een schuur van 2,5 x 3 meter laten metselen op de grens tussen de zij -en achtertuin. Ook de fundering maken. De tuinen zijn nu gescheiden door een hek, dat gaat weg. Een loopdeur aan de lange zijde, om in de achtertuin te komen en aan de kopse kant een ingang via een roldeur (in de zijtuin). Het perceel is afgebakend met een gemetseld muurtje van ongeveer 60 cm hoog. Wij willen dit muurtje gebruiken om schuur verder op te metselen. Er is een document met wat meer gegevens en foto's.

Kattenluik in de achterdeur laten maken

Ik wil graag een kattenluik in een houten achterdeur laten plaatsen. Ik wil graag even laten inmeten welke maat luik ik hier het beste voor kan kopen, omdat het een stapeldorpeldeur betreft met een lage borstwering. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Vaste zoldertrap naar de zolder plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een vaste trap naar de zolder. Er is nu een vlizotrap aanwezig maar deze mag weg. De verdiepingsvloeren zijn van hout.

Metalen taatsdeur met vloerpot monteren

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De sparing is 2300 x 1000 mm en diep nog niet bekend. Het is voor in een nieuwbouwwoning. Zonder een kozijn. Een pendeldeur die aan beide kanten geopend kan worden. Het huis zal de derde week van september opgeleverd worden.

Harmonicadeur van hout plaatsen

In de tuin hebben wij een losse veranda staan die wij graag willen afsluiten. Dit willen wij doen door middel van een houten harmonicadeur van 4 meter breed en 2.50 meter hoog. Kunt u separaat aangegeven wat de kosten zijn voor het leveren van de deur en van de arbeidskosten?