Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hellevoetsluis of directe omgeving.

426 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hellevoetsluis:

Trap renovatie

Rechte open trap voorzien van nieuwe treden van bijvoorbeeld laminaat of HPL. Het gaat om 1 rechte trap van 12 treden en 1 trapje van 3 treden. Tegen de muur moet het netjes afgewerkt worden.

Garagedeur vervangen door vaste pui met ramen

ik wil mijn garagedeur laten vervangen door een pui met 2 / 3 ramen (geen deur). afmeting garagedeur 216 cm hoog en 240 cm breed. Indien mogelijk ook graag een prijsopgaaf voor de pui met alleen aan de bovenzijde een raam van bv 40 cm hoog en 200 breed waarbij dan de gehele onderzijde in hout is afgewerkt.

Vervanging lichtkoepel

Onze huidige lichtkoepel is aan vervanging toe. Zie foto

Traprenovatie met laminaat twee trappen

Ik wil graag laminaat bekleding aanbrengen op 2 trappen in totaal 25 traptreden.

Houten trap plaatsen

Ik heb een klein huisje waar ik een houten trap met 2 draaien in wil plaatsen. Met Eiken treden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Het maken van een trap(gat) in een betonnen vloer

Ik zoek een aannemer die een trapgat kan maken in betonnen vloer. Daarnaast moet de huidige vlizotrap verwijderd worden. Na het maken van het nieuwe gat dient er een trap met hekwerk geplaatst te worden. Wellicht moeten er ook leidingen verlegd worden.

Vervangen en plaatsen van zolder tuimelraam

Tuimelraam zolder vervangen van hout naar kunststof de maten heb ik opgemeten binnenzijde raam weet breed 128 cm hoog 108.5 ik weet niet of dit correct is.

Hout beton schutting

Ik wil in mijn zijtuin een schutting laten plaatsen. Via het gemeentepad is hier gemakkelijk bij te komen. De oppervlakte bedraagt zo'n 36 meter. 1 hoekpaal en 4 eindpalen. 1 poort 100 cm. Dubbele rotsmotief onderplaten dubbelzijdig. Douglashout 23 planken totale hoogte 200 cm, beton gestort Inclusief plaatsen.

Vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen

Ik wil in mijn woning een aantal kozijnen laten vervangen inclusief het plaatsen van dubbelglas ramen. Enkel glas vervangen door dubbel glas van ongeveer 6 ramen. En 4 a 5 kozijnen vervangen.

Trap met laminaat bekleden

Ik heb een dichte houten trap met 12 treden en 1,5 kwart draai. De trap is momenteel kaal met hier en daar nieten. Ik wil medio maart de trap bekleden met laminaat dat ik al reeds aangeschaft heb.

Stalen spijlen en leuning aan bestaande trap lassen

We hebben een stalen trap met houten treden en met een ronde muur er omheen. Wij gaan de muur verwijderen en wensen stalen spijlen en een trapleuning aan de trap in verband met de veiligheid. Het gaat om 10 treden. Spijlen en leuning nog niet aanwezig, die willen we graag aanschaffen in overleg met de vakman.

Buitendeur opnieuw afhangen

Onze voordeur sluit niet meer zo makkelijk. Enkel als je de deur optilt en er hard tegenaan duwt, sluit de deur. De deur moet dus opnieuw worden afgehangen.

Traprenovatie aanbrengen

Het gaat om de traprenovatie van 1 dichte trap met 13 treden en 2 keer een draai. Ik wil hout, laminaat of PVC.

Bartafels laten maken

Ik wil graag vijf bartafels met de goedkoopste uitvoering hout of kunststof laten maken voor de receptie en gelegenheid. Deze moeten 130 cm hoog worden.

Hor monteren op een kunststof kozijn

Graag wil ik een deurhor laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen. De hor dient te worden ingemeten en gemonteerd.

Blokhut Iris laten plaatsen

Hoeveel bedragen de montagekosten wanneer we in onze tuin een blokhut (tuinhuis Iris 250 x 250 cm blank of tuinhuis Bieslook 230 x 200 cm) vrij van de schutting willen laten plaatsen? En moet de grond waar de blokhut komt te staan leeg zijn of mogen hier nog tegels aanwezig zijn?

Taatsdeur laten plaatsen

Wij willen graag een enkele taatsdeur in de kamer naar de gang toe. Materiaal is aluminium met slank profiel (met glas). Afmetingen zijn ongeveer 0.90 m in de breedte bij 2.20 m hoog.

Boom weghalen en prieel bouwen

Ik wil een boom/struik weg laten halen en laten afvoeren. Deze grenst aan een pleintje en is niet bereikbaar met een auto. Daarnaast wil ik een prieel op maat laten maken. Afmetingen ongeveer 3 x 2.5 meter. Materialen in overleg, ben opzoek naar een mooie deal.

Velux UK08 dakraam vervangen

Graag wil ik een offerte voor het vervangen van een Velux UK08 dakraam. Dit raam is 134 x 140 cm. Het raam is al besteld. Plaatsing op de eerste verdieping. Vrij toegankelijk.

Dakramen vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 2 dakramen met een andere afmeting. Afmeting nieuwe dakraam is 114 x 118 cm en 55 x 40 cm. Helemaal aftimmeren. Het is een eengezinswoning. Eventueel met afvoeren van de oude dakramen, dit ligt aan de meerprijs.

Trapkast realiseren

Wij willen graag de open trap van de begane grond naar de eerste verdieping in ons huis laten dichtmaken, zodat daar een trapkast ontstaat waar we onze boodschappenvoorraad maar ook stofzuiger kunnen opbergen.

Vervangen 1-pans dakraam

Helaas is ons 1-pans plastic dakraampje (binnen maten 42 cm bij 49 cm en buitenmaten 45 cm bij 53 cm) kapot gegaan. Die willen we graag vervangen.

Dakramen verwijderen en nieuwe dakramen aan de andere kant plaatsen

We willen graag 2 dakramen verwijderen, het dak dichtmaken in de originele staat en verplaatsen van een pijp (dit in verband met plaatsen van zonnepanelen). Hierna nieuwe dakramen 3 stuks aan de andere zijde van het dak. De pannen van het andere dak kan gebruikt worden voor het dichtmaken.

Stompe deuren afhangen en schilderen

Tien stompe deuren monteren, inclusief deurbeslag montage en fresing. Inclusief sloten waaronder 4 vrij/bezet sloten monteren. Optioneel het schilderen van de deuren met een hoogglans verf. Graag uw offerte inclusief en exclusief het schilderen. Geen glas. Het zijn lichte boardpaneeldeuren.

Trap volledig laten renoveren

Graag dichte trap renoveren. Inclusief stoot borden en eventueel wangen. 13 treden 2x kwart draai met pvc of laminaat ALLEEN REACTIE PER MAIL.