Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lekkage kiep kantelraam:

Lekkage kiep kantelraam

Lekkage kiep kantelraam in de dakkapel. Er ligt water op de vensterbank
Onze klant uit Heerjansdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage kiep kantelraam uit heel Nederland:

Lekkage kiep/kantel raam

Wanneer er een goede regenbui is. Lekt er aan de onderkant water. Het gaat om twee ramen.

Lekkage bij een kozijn verhelpen

Bij de dakkapel op zolder hebben we bij beide draai-kiep-ramen. Hier is lekkage ontstaan variërend van druppels to een flinke drup. Natuurlijk alleen bij storm of regen die recht op de ramen staat. Het komt aan de onderkant tussen raam en het kozijn naar binnen. Wie kan ons hierbij helpen? Graag een prijs opgave met voorrijkosten en bedrag per uur inclusief de btw.

Lekkage bij een draai kiepraam

Er is lekkage bij de draai-kiep ramen in de dakkapel. Bij regen ligt er water op de vensterbank Graag de oorzaak van de lekkage achterhalen en herstellen.

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draai-kiep-raam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.

Boeidelen vervangen en lekkage kiepkantelraam repareren

De boeidelen vervangen voor kunststof aan de zijkant van de woning. Denk ongeveer 11 of 12 meter. Tevens een lekkage gehad aan een kiep kantelraam op zolder. Dit moet ook gerepareerd worden. Vermoed dat het water over het opstaand randje komt.

Kozijnen repareren of vervangen

Wij huren een studio waar op dit moment lekkage is aan 2 kozijnen aan de achterzijde van het pand. Eén kozijn lekt erg veel wanneer het regent en de wind erop staat. Het andere kozijn heeft een scheur en het tocht enorm. Het gaat om 1 vast kozijn en om 1 kozijn met een kiep-kantelraam, beide op de 2e verdieping. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw reparatievoorstel en een prijsopgave. De verhuurder heeft al toestemming gegeven voor het herstelwerk.

Lekkage bij een draai-/kiepraam

In mijn dakkapel zitten 2 kunststof kantel/kiep ramen. 1 raam vertoont lekkage bij de rubbers en het andere raam bij het scharnier aan de binnenkant. Ik zou deze lekkages graag laten verhelpen.

Kiep-/kantelramen repareren

Ik wil 2 kantel/kiepramen die nu niet goed in het kozijn hangen, laten repareren zodat ze weer goed functioneren. Omdat de ramen nu niet goed sluiten komt de slagregen naar binnen en dat geeft weer lekkage.

Lekkend kiep-/kantelraam repareren

Kiepkantelraam veroorzaakt lekkage. Zelfs als het raam gesloten is. Ik weet niet of het raam nog bruikbaar is of dat dit in zijn geheel vervangen dient te worden.

Dakkapellen renoveren

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor de renovatie van 2 dakkapellen. De buiten breedte maat is circa 2 meter. De renovatie is hoofdzakelijk cosmetisch, echter wel enige lekkage. De dakbedekking moet worden vernieuwd door EPDM, de kapel bekleden met keralit en het plaatsen van nieuwe kiep-/kantelramen met HR++ glas. Er zijn 2 ramen per dakkapel.

Partners

Partners van Casius