Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haastrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haastrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haastrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haastrecht of directe omgeving.

17 klanten uit Haastrecht bevelen een bij Casius in Haastrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haastrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Haastrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haastrecht:

Trappen bekleden

Heb twee trappen van bij elkaar 25 trede. Er is 1 trap met kleine draai en een trap met twee kleine draaien . Zat aan laminaat of pvc te denken. Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton

Vaste zoldertrap laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen, de zoldervloer is hout en zit al een een gat in vlizotrap. Er is voldoende ruimte om de trap te plaatsen. Een dichte trap langs de muur, waarschijnlijk met twee keer een draai erin. Het gat van de vlizotrap dichten.

Pivotdeur laten plaatsen

Een deur tussen vloer en plafond. 250 hoog en 140 breed. Een vast gedeelte met deur van 100 cm breed. Een deur tussen hal en woonkamer/keuken. Met een horizontale vlakverdeling.

Driedelige harmonicadeur leveren en plaatsen

Ik zoek een driedelige harmonicadeur met smalle stijlen. De opening voor de deur is 2,5 meter breed en 2,3 meter hoog. De totale stijlbreedte mag maximaal 7 cm zijn. Aanbieden in aluminium of staal. Kan het kozijn in een RAL kleur geleverd worden?

Dakraam er in laten zetten

Ik heb gezien dat er een standaard prijs is voor deze klus, maar wat ik wil weten is of het dakraam ook afgewerkt wordt, moet ik buiten het dakraam en een gootset nog andere zaken aanschaffen? Haal ik zelf het dakraam op bij karwei of neemt de montagedienst dat meestaat als prijs, is dit incl btw? En is daarmee de hele klus betaald, of komen er nog andere materiaalkosten bij?

4 Velux dakramen leveren en plaatsen

Het betreft het nieuw te plaatsen van 4 Velux dakramen. Deze dienen geleverd en geplaatst te worden op een pannendak en moeten elektrisch bedienbaar zijn. Het is de grootste maat raam, 1.30 bij 1.30

Beschotting tegen oude aan zetten

Mijn tuin ligt aan een sloot, omsloten door een hardhouten, 20 jaar oude beschotting in het water. De basis is nog goed, maar er moet een nieuwe betimmering tegenaan. Het betreft een lengte van ongeveer 30 meter. Hardhout ook leveren.

Vervanging van 1 buitendeur(schuurdeur) ...

Vervanging van 1 buitendeur(schuurdeur) en het kozijn daarvan. Deur met dubbelglas (melkglas); borstwering op ongeveer 90 cm. Deurbreedte is 88 cm x hoogte 202 cm. Kozijnbreedte 98 cm x 202 cm hoogte. Sloopwerk oude kozijn doen we zelf.