Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen van kozijn en raam:

Vervangen van kozijn en raam

Ik wil graag weten of het mogelijk is om het houten kozijn met glas in lood vervangen kunnen worden op de begane grond van mijn woning.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van kozijn en raam uit heel Nederland:

Zolder kozijn vervangen en schilderen

Het houten raam kozijn van het zolderraam is verrot en moet worden vervangen. De afmeting is ongeveer 60 x 50 cm. Tevens moet bij mij en de buurman de verrotte planken worden verwijderd en worden vervangen door nieuwe planken. Daarna moet het geheel weer worden voorzien van een verflaag.

Raam met houten kozijn vervangen op tweede etage

Ik wil graag mijn raam met dubbel glas en houten kozijnen laten vervangen op tweede verdieping. Het raam is in 3 vlakken verdeeld. Ik weet helaas nu niet de afmeting maar ik schat ongeveer 1,80 x 60 cm. Mogelijk is er een steiger nodig voor deze klus.

Lekkage klein dakraam verhelpen

Niet altijd als het regent, maar als het stortregent, komt er water door het kleine zolderdakraam. Waarschijnlijk moet het verouderde rubber om het kozijn vervangen worden. Het raampje is 50 bij 50 ongeveer.

Dorpel en neuten van de buitendeur vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van onze voordeurdorpel plus het onderste stuk van het kozijn aan beide kanten van de deur. Het liefst een dorpel (plus neuten) van kunststof of natuursteen. De bestaande dorpel/neut zijn van hout.

Dak recht trekken

Het dak van de aanbouw (platte dak) loopt schuin af, deze zal ik graag recht willen laten trekken met een lichtkoepel in het dak. Het dak is 4 bij 4 meter. Daarnaast wil ik mijn schuifdeur + kozijn vervangen. Graag een offerte hiervoor.

Tuinpoort vervangen

Het gaat om het vervangen van de tuinpoort. Het kozijn is nog goed. De klus omvat: - advies over de te kopen tuinpoort - het op maat maken - overplaatsen van bestaande beslag/slot - Monteren/afhangen van de deur. De deur die er nu in zit heeft een afmeting van circa 212 x 92cm. Zie de bijgevoegde foto, ook graag afvoeren.

Dakraam vervangen

Wij willen een dakraam laten vervangen van 114 cm x 118 cm (denk ik). Ik heb aan de buitenkant de maten opgemeten, maar weet niet of dit goed is. Het gaat om dubbel glas met een kunststof kozijn.

Tuimelraam op zolder vervangen

Tuimelraam bestaat al ruim 30 jaar en is 1.10 x 1.10 meter. Er is een kleine lekkage op/naast het raam, dus moet ook verholpen worden. Ik vrees dat het complete raam vervangen moet worden. Graag een opgave van een houten raam/kozijn en kunststof.

Vervangen van houten kozijnen en aftimmeren

Wij willen het houten kozijn over de gehele breedte van het pand vervangen. De afmeting is ongeveer 2,19 meter met nog een stuk van 24 cm en een stuk van 1,70-1,75 meter. Als alles heel blijft kunnen we het zelf afvoeren. De situatie is vrij ingewikkeld. Het is op drie hoog. Aan een kant zit water en aan de andere kant moet het over het dak getild worden. Daarom ontvangen we graag advies over welk materiaal het meest geschikt is voor onze situatie. Er is ook timmerwerk nodig, grote stukken hout zijn verbonden met het huis. Het dakbedekking zat eerst vast aan de randen, nu niet meer, maar daardoor stroomt het water naar binnen. Dit zou ook vast gemaakt moeten worden. Graag zouden wij willen weten of dit mogelijk is, wat een alleen een kozijn zou kosten en wat het zou kosten om het af te timmeren.

Vervanging kozijnen

Onlangs ben ik samen met mijn vriendin verhuisd naar onze eerste koopwoning. Op de tweede en derde etage bevinden zich aan de achterzijde twee kozijnen met openslaande deuren en prachtig glas-in-lood. Echter, de kozijnen zijn niet in beste staat meer en bestaan uit enkelglas. Ik wil daarom graag de kozijnen vervangen, met plaatsing van dubbelglas én behoud of terugkeer van het glas in lood. Het kozijn op de tweede etage is circa 289 cm breed bij 260 cm hoog en het kozijn op de derde etage is circa 294 cm breed bij circa 235 cm hoog. Graag kom ik met u in contact voor de mogelijkheden en een bijbehorende offerte.

Partners

Partners van Casius