Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor timmerwerk aan de "poort" van de tuin:

Timmerwerk aan de "poort" van de tuin

Ik ben op zoek naar een timmerman die mij kan helpen om tussen de 2 schuren van mij en mijn buren een deel van het "skelet" van de overkapping van het dakje tussen de 2 schuren te vervangen. Dat een "onderdeel" is van de draag-constructie van het dakje die de 2 schuren overspant. En de schuren met elkaar verbindt. Onze beide poorten/deuren zijn daar onvoldoende aan vast gemaakt, met verzakking van het tussenliggende hekwerk als gevolg. Dit hekwerk dient aan deze deels opnieuw te maken skelet constructie vast gemonteerd te worden. Zodat onze beide deuren weer fatsoenlijk kunnen sluiten. Wij schatten de werkzaamheden op pak en beet 3 a 4 uur in. Echter ontberen wij de middelen om dit allemaal zelf te doen. Wellicht kunt u ons hierbij helpen? Daarnaast zou als deze constructie vervangen is, het sleutelgat van het slot van mijn poort deels opnieuw ingeslepen moeten worden. Als het gevolg van de verzakking van de paal die in beton gegoten in de grond zit, dreigt deze niet meer te passen op het sluitwerk van het hekdeur.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor timmerwerk aan de "poort" van de tuin uit heel Nederland:

Kozijn- en timmerwerk buiten de woning

Nieuw poort-kozijn met deuren plaatsen (deuren al aanwezig) en afdak reparen cq vervangen

Nieuwe poort plaatsen

Ik wil graag dat er wat timmerwerk bij mij wordt gedaan. Het gaat om het plaatsen van een nieuwe poort aan de muur plus het plaatsen van een nieuwe schutting paal. Er moet namelijk een deur komen. De poort is ongeveer 2,5 meter.

Timmerwerk in huis en tuin

4 aanpassingen in huis en in de tuin: - Herstel van de deurpost in de badkamer (is oud, van hout, gescheurd, waarschijnlijk door vochtschade); - Plaatsen van een balustrade langs de halzijde van de trap, op dit moment geen leuning - Het gaat om een stuk van 2 meter; - Plaatsen van een balustrade/hek rond het platte keukendak om een dakterras te maken (ongeveer 6-8 meter en ongeveer 1 meter hoog); - Plaatsen van een nieuwe tuindeur in het achterom (poort), tussen twee stenen muren.

Schuttingen van traditioneel timmerwerk laten maken

Schutting bestaat uit 2 delen die met elkaar in verbinding staan. Tussen de tuinen is de lengte van muurtje tot overpad 512 cm. Aan de achterzijde is dit 2 x ca. 390 cm. Allebei de achterzijden willen een poort met ijzeren frame en slot. Een poort grenst aan de schuur de ander komt naast de scheiding vd tuin (anders dan huidige situatie). Zie foto's. De wens is horizontale planken (huidig is verticale delen) tot de hoogte vh muurtje (ca. 180cm). Geen schuttingdelen maar een robuust geheel van geimpegneerd hout. Graag ontvang ik indicatieve offerte van een minimale tot een maximale prijs INCLUSIEF alles.

Timmerwerk aan poort, schuurdeur en op zolder

Ik wil graag een nieuwe poort achter in de tuin want de huidige poort is helemaal kapot. Wellicht kan het hout nog wel (gedeeltelijk) gebruikt worden. De schuurdeur gaat niet meer op slot. Ik wil daar graag een nieuw slot op. Ik weet niet of dit kan zonder de deur te vervangen. De zolder ziet er vervallen uit. Er zitten gaten in het plafond en er zijn wat gammele kasten neergezet die ik eruit wil hebben, maar daar ligt geen vloer onder. Ik heb nog wel laminaatresten.

Voordeur en poort

Wij hebben een getoogde voordeur en willen deze vervangen. Ook hebben wij een nieuwe poort nodig. Graag offerte voor een hardhouten voordeur met bovenin glas, eventueel met een klein openslaand raampje, en de poort kan aangeboden worden in hardhout of plaatmateriaal, maar het uiterlijk moet rustiek zijn. Het betreft dus leveren en plaatsen incl. hang- en sluitwerk. Beiden met een cylinderslot en driegaats slot. We zoeken dus een echte vakman op gebied van timmerwerk.

Schilderwerk en timmerwerk

Vernieuwen houtwerk buiten, poort, veranda etc. Daarna schilderen.